Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aligator porwał 3 letnie dziecko. Szok!

Polecane posty

Gość gość

W TV dziś mówili. 5 osobowa rodzinka pojechała na wakacje (nie pamiętam gdzie). W wodzie po kostki bawił się 3 latek, nagle zaatakował go aligator, ojciec rzucił się na niego, po chwili dołączyła matka, potem ratownik jednak nie wydostali dziecka z paszczy tego obrzydliwego gada. Odpłynął razem z dzieckiem. Odstrzelili juz 8 aligatorów i w żadnym nie znaleźli ludzkich szczątków. Nie wiem ile czasu juz szukają. Wszyscy zakładają, ze dziecko nie żyje. Ja pier.... W jakim ja byłam szoku jak to uslyszalam. Co te dziecko musiało czuć, bol, bezradność. Kur.... Nie jestem q stanie tego pomieścić w głowie. Ja chyba od razu bym się w Piz. Du powiesiła, nie dalabym rady znosić takich myśli o własnym dziecku.

Gość gość
no maskara przeogromna...

Gość gość
Biedne te aligatory... skoro mówisz prawdę i zastrzelili 8 żeby sprawdzić czy jest tam dzieciak... i tak jedynie już martwy. A życie straciło 8 stworzeń, niewinnych.

Gość gość
dokladnie , zastrzelili goryla zastrzelili aligatory a wszystko przez durne dzieci

Gość gość
To było w disneylandzie na Florydzie

Gość gość
2 letnie a nie 3 letnie.

Gość gość
to co do k***y nedzy robil aligator prawdziwy w disneylandzie ??

Gość gość
znaleźli ciało tego chłopczyka :( co ciekawe,był w stanie nienaruszonym,ten potwór go zwyczajnie utopił...

Gość gość
Jprdl... Rodzice chcieli odpoczac z dzieckiem na wakacjach a spotkała ich taka tragedia.

Gość gość
akurat Floryda słynie z aligatorów i one z dzikich wód przedostają sie do sztucznych zbiorników,nawet do basenów przy domach... A tam była tabliczka ostrzegawcza,żeby się nie kąpać w tym zbiorniku... Straszna tragedia :(

Gość gość
Ale oni sie nie kapali tylko maly sie bawil przy brzegu a potwor wylazl i go cap

Gość gość
Tragedia swoją drogą, ale nie trawię kiedy bezpodstawnie robią zwierzętom krzywdę. Czy to naprawdę jest potrzebne, żeby zabijać zwierzęta, bo jakiś debil postanowił wleźć na wybieg, albo bo musiał tak się wychylić, żeby wypaść? Już nie wspomnę o tych co igrają z dziką naturą i zaprzyjaźniają się z misiami, lwami itd. Tak samo nie trawię jak na potrzeby durnych seriali typu (na discovery) "Nagi instynkt przetrwania" zabijają zwierzęta.

Gość gość
Uwazam ze należałoby wybebeszyć wszystkie aligatory na Florydzie. Żadnego pożytku.