Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie kochacie sie z mezami a pozniej placzecie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Pisałam, proszę sprawdzić skład i poczytać i tej roślinie. Roślina ta ma silne działanie na nadnercza. Przerośnięta prostata jest wynikiem złej pracy nadnerczy, dlatego roślina ta leczy prostatę. Roślina ta również leczy hirsutyzm u kobiet i kilka innych rzeczy. Poczytaj to szczęka opadnie, jak dla mnie świetna rzecz i faktycznie działa. Organizm odkwaszamy dietą, czyli kupa warzyw, trochę mięcha, znikome ilości zbóż, a najlepiej wcale i cukier oczywiście won. Przetworzone jedzenie też. Dokładamy tonę kiszonek, cytryn, proszek zasadowy i takie tam. Jak nie jesteś super zasyfiona to lżejsza dietka plus proszek zasadowy wystarcza. Z resztą wpisz sobie odkwaszamy organizm i wyskoczy. Mało tego jesteśmy na kafeterii, a na kafeterii jest dział zdrowie i uroda. Ten dział, to kopalnia wiedzy odnośnie leczenia, odkwaszania i oczyszczania organizmu. Oczywiście są hejty i niektórzy piszą bzdury, ale jak się w temat zagłębisz, to wyczujesz, kto pisze głupoty. Zawsze można sprawdzić info na innych stronach. Oczyścić możemy wszystko, począwszy od krwi, limfy, poprzez nery, wątrobę, trzustkę po stawy. Podsumowując u mnie każde oczyszczanie z toksyn i innych dziwnych spraw wpływa na to, że libido rośnie w górę. Jak facetowi nie stoi jak powinien, to też jest z reguły wina zakwaszenia, albo wina zanieczyszczonych, a przed to niewydolnych nadnerczy w wieku 40-55 lat.

Gość gość
Glupia pindo jestem kobieta a nie zadnym autorem Dlaczego tak ciezko wam pojac ze mozna miec dzieci , pracowac i znalezc ze swoim mezwm czas na seks Boszszse jaki wy glupie jestescie

Gość gość
To ja pisałam o braku libido. Ja nie mam z tym problemu. To tak jakby komuś kto nie jest głodny wmawiać, że musi coś zrobić, aby mu się zachciało jeść. Tak bym to zobrazowała. A poza tym ściema cały ten temat;-)

Gość gość
Autorko odpowiem po kolei na "zarzuty wobec swietych krow" nie jestem krowa ale spod znaku byka wiec wybaczam :-) Seks uwielbiam ale szczerze przyznam,ze obecnie uprawiamy go mniej niz przed slubem. Czy to zle? NIE. Nie zjestesmy juz para postrzelonych studenciakow i nie jest to wymuszone przez moj bol glowy :-)...to nasza indywidualna sprawa,zalezy od dnia,nawalu obowiazkow,naszej ochoty. Mamy firme,duzy dom!ktory wlasnie remomtujemy i jeszcze mieszka z nami tata meza,ktory wymaga opieki. Nie mam nikogo do pomocy przy dziecku,babc,nian itp. Ostatnio kiedy mala chorowala bylo naprawde ciezko i seks byl ostatnia rzecza na jaka mielismy oboje ochote. Seks po dniu lub dwoch przerwy smaje nam lepiej. Nie uzywamy zadnych wibratorow bo nie lubimy tego, milosc francuska jak najbardziej,anal tez sie zdarza i mamy jeszcze wiele innych pomyslow. To nie cyrk i nie zawsze mamy ochote na akrobacje rodem z Kamasutry. To nasz wlasny milosmy rytm i dziwie sie,ze tak uogolniasz. Kazda para lubi co innego a Ty wszystko sprowadzasz do "obciagania palki"

Gość gość
To tak jakby komuś kto nie jest głodny wmawiać, że musi coś zrobić, aby mu się zachciało jeść. x No przy anoreksji tak :)

Gość gość
09:10 do kogo to mialo byc?

Gość gość
Ja wczoraj zrobilam mezowi loda :)

Gość gość
Autorko: błędne te Twoje założenia, bo zakładają, że zdrada jest winą wyłącznie kobiety. Bo nie chce się bzykać, to facet zdradza. Tak jakby te co się bzykają zdradzane nie były. To raz. A dwa: często brak seksu jest efektem zaniedbań w związku, najczęściej z obu stron. Facet się nie stara, kobieta się nie stara, a efekt jest jaki jest.

Gość gość
Pewnie nawet miejsc intymnych nie golicie zeby byly gladziutkie i przyjemne

Gość gość
Mój mąż by mi w życiu do tyłka fiuta nie wpychał bo to mu się z cwelstwem najniższych lotów kojarzy i słusznie zgadzamy się w tym temacie :D

Gość gość
A ja podpisuje sie pod wypowiedzia osoby z godz.08.19 z 1 str, rekami i nogami. A poza tym w malzenstwach w ktorych jest partnerstwo i sprawiedliwy podzial obowiazkow to kobiety nie maja problemow z seksem, tylko tam jest problem gdzie zona zajmuje sie wszystkim a maz wraca do domu i najpierw pilota od tv poobraca a pozniej chcialby zone poobracac gdy ta pada juz na pysk ze zmeczenia

Gość gość
co moze byc gorszego od anala fuuuuuuuuuuuj oblesnosc ,naszczescie moj maz jest tego samego zdania ,zbiera go na wymioty od samego myslenia jest prawdziwym facetem.Wibrator to tez zabawka dla tych co maja nieudane zycie seksualne,reszta z listy autorki ok. Dodalabym jeszcze ladna bielizne,jacuzzi szampan lub winko i truskawki

Gość gość
Pani wyżej chyba się Dynastii naogladala :) a w tym jacuzzi jak usiądzie na dyszy to i facet jej niepotrzebny

Gość gość
10/10 :) na dyszy usiadzie hahahahahahaha