Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Calowanie po alkoholu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie !! Calowalam się z kolega/przyjacielem po pijaku... Otóż bylo to tak ze bylam na imprezie okazalo się ze on też Tam jest podszedł do mnie i powiedzial ze musimy szczerze porozmawiać zgodziłam się.Wtedy on mi powiedzial ze nie sądził ze kiedykolwiek mi to powie,ale zalezy mu na innej dziewczynie oczywiście powiedziałam ze wszystko rozumiem i nigdy nie oczekiwałam od niego nic wiecej ze zawsze go bralam jako kolegę no i rozstaliśmy się on poszedł w swoja stronę ja w swoją,później do mnie zadzwonił gdzie jestem ze będzie na mnie czekał w tym miejscu a w tym , zgodziłam sie i znów sie widzieliśmy zapytalam co z jego koleżanka powiedzal mi ze ona ma kogoś innego i nic z tego nie będzie i tak rozmawialismy caly czas aż w końcu doszlo do tego ze się pocalowalismy,a później caly czas zachowywaliśmy się jak para chcial cos więcej ale ja się nie zgodzila,mowil mi ze bardzo mnie lubi ze fajnie sie przy mnie czuje, na drugi dzień się odezwał i pisaliśmy normalnie jakby nic się nie wydarzyło,aż w końcu napisal ze chyba powinniśmy spotkać się porozmawiać,mamy się widzieć za kilka dni? Dziewczyny co myślicie co mi powie? Nie chcialabym usłyszeć ze zalezy mu na innej,a to co się wydarzyło to tylko przez alkohol :/

Gość gość
trudno jest okiełznać twoją głupotę