Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Lubię Jarosława Kaczyńskiego z powodu jego życia prywatnego

Polecane posty

Gość Gryph

Lubię Jarosława Kaczyńskiego jako człowieka-za to, że jest sam, mieszka sam. Jest takim samotnym wilkiem. Jest oddany polityce-to całe jego życie. Lubię ludzi z pasją, z poświęceniem. Podobno był kiedyś zakochany, ale przeżył zawód miłosny. Uważam, że Jarosław Kaczyński nie ożenił się dlatego, że jest mądrzejszy i inteligentniejszy od innych polityków. Pewnie się bał-i słusznie! Małżeństwo to powód do strachu. Tylko głupcy się nie boją. Mądrzy ludzie często. Co o tym myślicie?

Gość gość
To poczytaj sobie o Adolfie i jego życiu prywatnym. Jego też lubisz? ;)

Gość gość
tak, czesto taki zawod milosny rzutuje na reszte zycia.

Gość gość
a ja slyszałam że on miał kochanka wśród chłopców z BOR :)

Gość gość
Pan Jarosław jest fanatykiem katechizmu i wzorowym katolikiem ja też nigdu dziewczyny nie miałem zeby nie grzeszyc (katechizm potepia seks przemalzenski jednak 99% Polaków "katolików" ma to gdzies!) Podziwiam Pana Jarosława za jego piękną postawę życia!

Gość gość
Pewnie zostanie kanonizowany.

Gość Gryph
Czy zainteresowanie płcią przeciwną (nie mówię o seksie!) jest czymś złym? Czy zainteresowanie płcią przeciwną nie jest miłe Bogu? Nie chodzi mi o pójście z kimś do łóżka, ale pójście na randkę, trzymanie się za rękę, spacery, zauroczenie-czy to coś złego?

Gość gość
Tak bo to w większości przypadków prowadzi do seksu przedmałżeńskiego a tak robią tylko lewackie paprochy!!!

Gość gość
Znowu mieszanie poliyki do seksu a tak wogóle to ta, swoboda seksualna przyszła właśnie z zachodu hipisi itp.

Gość gość
🌻 Czy nie wiecie, że ludzie żyjący w czystości są bardziej inteligentniejsi i błyskotkiwsi niż inni żyjący w rozpuście seksualnej ? Dlaczego ? Dlatego, że zły duch nie zaciemnia im umysłu. Mam nadzieję, że każdy potrafi to prawidłowo rozumieć co teraz czyta. Pozdro 🌻

Gość gość
Jak nie politykę to inteligencję łączysz z seksem zaraz powiesz że były badania naukowe w których udowodniono że seks uprawiaja, tylko osoby upośledzenie umysłowo inteligencja nie uprawia seksu

Gość Gryph
Pójście na randkę nie oznacza, że doprowadzi to do seksu przedmałżeńskiego.

Gość gość
Nienawidzą Go złodzieje i hohsztaplerzy.Nie mogą zrozumieć ze w polityce jest facet który ma takie wpływy i nie wykorzystuje ich do bogacenia się. Mieszka w starym domu.Nie nosi garniturów od Armaniego ,zegarków za kilkanascie tysięcy. Nie ma super fury.Dla tych typów to dziwne