Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszczednosci sie koncza powoli zaczyna brakowac mi kasy

Polecane posty

Gość gość

a pracy jak nie ma tak nie ma.

Pracy jest pełno, tylko ludzie leniwi i wymagający. Jak się nie ma pracy to się trzeba chwytać czegokolwiek, a sama byłam świadkiem, jak się ludziom pracować nie chciało za np 7 zł na rękę. Wiem, że to tyle co kot napłakał ale na pewno lepsze to i szukanie czegoś w międzyczasie niż narzekanie.

Gość gość
Autorko, a czy to nasz problem? Praca jest tylko sama nie przyjdzie to raz. A dwa jak sie nie ma kasy to sie bierze cokolwiek, bo lepsze 1500 niz nic.

Gość gość
ile 1500zl ciekwae gdzie. hedynie co to praca na 2 zmiany w sklepie. cala wyplate oddam na opiekunke. strace wszystkie swiadczenia na dziecko. alimenty rodzinne bo przekrocze dochod. wiec za 500zl sie nie utrzymamy. same oplaty min 700zł a gdzie jedzenie,

Gość gość
Pracy jest pełno, tylko ludzie leniwi i wymagający x x nie sadz wszystkich po sobie, glupia pipo.... Ja b długo byłam bez pracy, nie mogłam znaleźć niczego, nawet w biedronce, i takich ludzi jest pełno. A w końcu jak znalazłam prace w stajni, przy części to moje hobby, to tyrałam przy sprzątaniu boksów z gnoju po kilka godzin dziennie, zarabiając 1000 zł na mc, i byłam szczesliwa ze mam pracę

Gość gość
Ja teraz pracuje na jedna zmiane i zarabiam 1700 zl wiec mozna prace znalezc tylko trzeba chciec. Ale jak ktos jest leniwy albo oczekuje, ze przyjmą z marszu na kierownika, na 8 godzin za 4 tysiace to zostaje bez kasy. I mi takich ludzi nie jest wcale zal. Jak sobie poscielisz tak sie wyśpisz.

Gość gość
tak ale idas wakacje. wiec na caly czas pracy musze znalesc opiekunke min. na 9h dziennie. wyjdzie mi 1000zł miesiecznie.

Gość gość
No wiesz...emigracja to szansa jak powiedział kiedyś Bronek :D