Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Biodra

Polecane posty

Gość kasia5266

Mam pewien problem i chcę się poradzić . Otóż jakiś rok temu z powodu brania leków przytyłam 7 kg w ciągu 2 ms-cy. Byłam przerażona bo nagle okazało się, że nie mieszczę się w ulubione spodnie i spódnice a piersi urosły mi o jakieś dwa rozmiary . Zaczęłam się odchudzać. Ograniczenie jedzenia i chodzenie na siłownię zrobiły swoje bo udało mi się zrzucić prawie 6 kg. Ogólnie jestem zadowolona bo z powrotem mieszczę się w swoje rzeczy i nawet cellulit na udach mi się zmniejszył.Tylko jest jedno ale.Schudły mi uda, brzuch, pupa a w biodrach dalej nie widać dużej różnicy. Nie wiem jakim cudem skoro wykonywałam różne ćwiczenia. Czy ktoś ma zna jakieś specjalne na wyszczuplenie bioder? Akurat mam teraz więcej czasu i energii to coś bym zaczęła działać.

Gość gość
Jeżeli masz nadmiar tłuszczu tylko na biodrach to najlepsze w Twoim przypadku będą zabiegi liposukcji ultradźwiękowej. Miałam dokładnie taki sam proboem jak Ty, schudłam wszędzie oprócz bioder mimo, że dużo ćwiczyłam. Polecam zabiegi w Poznaniu w salonie Beauty Premium - bardzo fachowa obsługa i skuteczne zabiegi :)

Zanim zdecydujesz się na jakikolwiek zabieg warto chyba jednak pomyśleć najpierw o ćwiczeniach :) Ludzkie ciało ma to do siebie, że tłuszcz spala z całego organizmu, ale w zależności od indywidualnych predyspozycji u różnych osób różne części ciała będą pozbywały się tłuszczu szybciej lub wolniej. Widocznie u Ciebie najwolniej tłuszcz spala się z bioder. Myślę, że możesz spróbowac np. jazdy na rowerku treningowym albo orbitreka. Niezłe rezultaty mogą dać też ćwiczenia siłowe - spalisz tkankę tłuszczową, ale zyskasz ładną rzeźbę nóg. Nie powinny się nadto rozrosnąć - u kobiet to o wiele trudniejsze do uzyskania niż u mężczyzn.

Gość gość
Miałam taki sam problem i liposukcja ultradzwiękowa mi pomogła :) Nie jestem z Polski, więc nie polecę żadnego salonu.

Gość gość
Dokładnie, trzeba wybrać odpowiedni zabieg, skoro tkanka odłożyła Ci się miejscowo. Ja miałam podobny problem z udami i poszłam do http://lagunaestetica.pl/ . Teraz już wszystko jest w porządku.

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczyniami. W tym przypadku zabieg miejscowy w klinice kosmetycznej to doskonały pomysł. :) Ja robiłam sobie liposukcję ultradźwiękową w http://www.esthe.pl/ i efekt jest super.

Gość gość
Dziewczyna pyta o cwiczenia a wy od razu robicie interes :D