Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi sie starsi męzczyzni

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata i podobaja mi sie starsi mezczyzni 10- 15 lat roznicy. Chciałabym nawet zbudowac prawdziwy zwiazek z takim mezczyzną.

Gość gość
Dziecko a co ty takiemu możesz dać? Wiem że imponuje ci dojrzałość zarówno ta emocjonalna jak i życiowa, ale ty jedynie czym możesz nam zaimponować to młode, jędrne ciało i nic poza tym.

Gość gość
wszystko!!!!!

Gość gość
W tym wieku dorobiłam sie własnej firmy, domu, samochodu ale nadal jestem sama ...

Gość gość
Wszystko, czyli? Nie masz ani doświadczenia życiowego, ani nie jesteś ustabilizowana finansowo i zawodowo... napisz wprost że kręcą cię dojrzali, bo są już ustawieni i przy kimś takim czułabyś się bezpieczna i ten ktoś mógłby poprowadzić cię przez życie za rączkę.

Gość gość
Wcale nie, tak sie składa ze mam wszystko, pisałam powyzej: dom , samochod, wlasna firma. Wiec na pieniadze nie lecę, bo mam ich pod dostatkiem

Gość gość
Dorobiłaś się , chyba na kasie rodziców.

Gość gość
Jeśli fajna jesteś, to Cię biorę. Mam 39 lat, tez mam firmę, dom, samochód, kota i psa :)

Gość gość
Widzisz tak sie składa, ze rodzice mi nie pomogli, poprostu cięzko na to pracowałam i miałam jakis cel. Co w tym złego? Jak widzisz da się k***wa :)

Gość gość
Skąd jesteś?

Gość błękitnooka4you
Mam 30 mój facet 56, jest świetnie - czy to coś nienormalnego??

Gość gość
błękitnooka4you - dla mnie tak, ale skoro Ci dobrze ;)

Gość gość
Ja mam 30 a mój ojciec 54 :D

Gość gość
mi tez wydaje sie ze to nie problem, zreszta co w tym złego, ze kogos chce znalezc w tym wieku? ja wole takich sa przystojni jak dla mnie i mi sie tacy podobaja, tym bardziej, ze chcialbym juz miec swoja rodzine

Gość gość
Dla mnie rożnica wieku to maxymalnie 5-6 lat. Powyżej jest niefajne. Wyobraźmy sobie np szesnastolatkę i faceta przed trzydziestką. Uważam że to chore i że z takim facetem jest coś nie tak. To samo trzydziestolatka i pięćdziesięcioczterolatek. To obleśne.

Gość gość
Jeszcze starszego faceta można przeboleć ale już gorzej jak kobieta jest starsza i to widać:-O

Gość gość
ale nie np. 16 i 30 wtedy to nienormalne

Gość gość
Również tak mam lecz ponad 30 lat bo są o niebo lepsi w te klocki. Młodzi tylko rozgrzebią i skończą.

Gość gość
17.35 to nie dziewczyna ma coś dać starszemu lecz on ma ją tak zaspokoić seksualnie że będzie się czuła podczas seksu jak w niebie. Chamstwo jest liczenie na materialne dobra.

Gość gość
Młoda i głupia jesteś autorko. Widać że brak ci ojca i opieki. Na co ci stary dziad? Do opieki? Do patrzenia czy wieczorem moczy się w szklance szczęka? Po 50 tce facetowi już nie staje, sika poza muszle, ma andropauza i się poci. Nie stać cię na rówieśnika? Widocznie kiepsko z tobą.:(O