Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w klubie go go za granica

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, mam pytanie (wiem, ze podobny temat byl juz poruszany na forum ale nie znalazlam tam zadnej odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie) - Czy ktoras z was pracowala w klubie go go za granica, przykladowo w Londynie? (Polska mnie nie interesuje) Jesli tak, to prosze o jakies info na temat zaufanych miejsc, (ktore zapewniaja tylko taniec swoim klientom!) do ktorych moglabym wyslac moja kandydature. Z gory dziekuje. P.S. bardzo prosze o nie pouczanie mnie i nie moralizowanie, to moje zycie, dlugo o tym myslalam, wiem ze to nie jest moralne ale probuje sie przelamac.. Koniec koncow to tylko na kilka miesiecy, potrzebuje duzo pieniedzy i to szybko, w gre nie wchodzi pozyczka, wole zarobic je sama, nawet w taki sposob. To tylko taniec.. erotyczny ale taniec, nic wiecej. I nie bulwersujcie sie, ze Polki niszcza opinie o kobietach z Polski, bo zapewniam was, ze w tych klubach pracuja panie wszystkich narodowosci ;)

Gość gość
Jeśli mogę coś doradzić,to raczej bym uderzała w kluby w Polsce. Rynek zagraniczny jest zdominowany przez dziewczyny w klubach,prywatnych mieszkaniach i tak dalej. Nie wiem, czy za granicą się to opłaca. Takie lokale go go oczywiście istnieją,tylko nie wiem czy zarobkowo byłabyś zadowolona biorąc pod uwagę konkurencję.

Gość gość
daj arabowi nasrać sobie do ryja, dobrze za to płacą

Gość gość
Buahahahaaaa kolejna szwinia po wsbzdecie :D:D :D