Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Anikkaa

V LO TARNÓW, czy warto?

Polecane posty

Gość Anikkaa

Cześć! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć coś o V LO im J. Korczaka w Tarnowie? Ogólnie czy atmosfera fajna, bo jeb***te tarnowianki i zarozumiałe chłopaczki, (Nie chcę tu nikogo normalnego urazić) to ostatnie czego bym chciała doświadczyć, a że jestem spoza tego miasta, to nie wiem czego się spodziewać:D Wiem, że wf jest organizowany na basenie, ale to mi się akurat bardzo podoba:D Na internecie nie mogę nigdzie znaleźć konkretnych opinii, tyle co dwie na stronie fb i na kafeterii sprzed paru lat, ale wiadomo teraz we wszystkich szkołach się pozmieniało.Czy naprawdę jest tak, że pierwsze klasy rozpoczynają lekcje od południa? To mi byłoby w sumie na rękę, bo będę mieszkać w bursie na Legionów, a stamtąd 15 minut pieszo, a patrzyłam na plany lekcjo na stronie i wszyscy zaczynają lekcje o 7:30, czasem po 8 :( I czy nie orientuje się ktoś czy nie jeździ miejski autobus spod teatru gdzieś w okolice tej szkoły? Bo u mnie z wyrabianiem się rano średnio, więc trudno jeszcze zorganizować sobie jakieś 20 minut na dojście do szkoły na tak wczesną porę:D Czy są jakieś dyskoteki, wycieczki, akcje, a jeśli tak, to jakkolwiek są ciekawe? Idę na profil psychologiczno-pedagogiczny, myślicie że będzie na nim wiele osób? chciałabym w miarę dużą klasę, żeby mieć z kim się zaprzyjaźnić. I czy jest szansa, że nie utworzą klasy, bo będzie zbyt mało osób? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować