Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym dziewczyny chciałyby pisać na portalach randkowych żeby się nie nudzić?

Polecane posty

Gość gość

Piszę sobie z różnymi dziewczynami na badoo, zawsze to ja zaczynam i podtrzymuję, popytam jak tam dzień zleciał, o zainteresowania, o plany na wakacje itp. ale w pewnym momencie zawsze dziewczyny zawieszają rozmowę. Co ja robię źle? Brzydki jakiś nie jestem, a nawet jeżeli to przynajmniej ładnie wyszedłem na zdjęciach, mniejsza o to. Co ja robię źle? Dziwczyny wolą jak się do nich pisze bezpośrednio czy jak? Wszyscy mają mnie gdzieś. Cholera...

Gość inon
Może przynudzasz, a może po prostu zbyt wolno wykazujesz inicjatywę.

Gość gość
No, ale na pierwszej czy tam drugiej rozmowie już miałbym startować z inicjatywą? Z jakiej racji właściwie? Zamiast trochę popisać, poznać kogoś, miałbym od razu pisać, że ktoś mi się podoba, rzucać komplementami itp?

Gość inon
Na pierwszej nie, ale z tego, co napisałeś, nie wynika, po jakim czasie Cię odrzucają. Wklej jakikolwiek - może być fikcyjny - opis laski i "poderwij mnie".

Gość gość
Zwykle tak po trzeciej rozmowie :/

Gość inon
Nie chcesz porady to nie 🖐️ :P

Gość gość
Nie po to zakładają konto na Badoo żeby w kólko odpowiadać na debilne pytania z serii "jak mija dzionek?" :O

Gość gość
Do mnie pisze 100 facetów, z czego 90 truje tyłek w ten sam sposób: Cześć, mam na imię Michał, 180cm, 70kg, jestem romantykiem, lubię sport, gotować, czytać, jak chcesz wiedzieć więcej, spytaj. Jak się masz, co robisz, gdzie pracujesz? Wyślesz zdjęcie? Rzygać się chce :o