Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy normalne życie przez to jest nie dla mnie? Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat. Nie lubię jak mój chłopak do mnie przychodzi. Nie chcę nawet o tym myśleć, nie wiem dlaczego tak mam. Chyba ze względu na rodzinę, jesteśmy ze sobą już ponad 1,5 roku a on nie zna mojej mamy. Ale ona nigdy nie chciała go poznać, po prostu taka jest, co ja mam zrobić? Mieszkamy z ciocia, ona ma dziwne poglądy już w ogóle w dodatku czasem krzyczy bez powodu, gada ciągle do zwierząt. Wstyd mi wtedy. Kiedyś oglądaliśmy u mnie film, była zima więc szybko robiło się ciemno, nie zapaliłam światła a ona później mówiła do mojej mamy, że nie wiadomo co tam robiliśmy, ogólnie mówi czasami dziwne teksty. Jak jestem sama w domu nie mam żadnych problemów aby z nim siedzieć. Ale to się już nie zdarza. Zna tylko mojego tate. Przerasta mnie ta sytuacja. On też nie potrafi chyba zrozumieć tego, że ludzie są różni a nie tak jak on i jego rodzina. On też ma ciągle jakieś swoje wahania nastrojów, ciągle coś nie tak. Chce ze mną miłości fizycznej, często o tym pisze, ale nie rozumie, że krępuje się, kiedy np.moja ciocia jest w pokoju obok. Dzisiaj pisaliśmy, napisałam, że ktoś mi kupił taką dobrą jednorazówkę, a on zapytał kto mi kupił, czy tata. To było takie dziwne. Nie wiem co już mam robić. On chce być w związku z dziewczyną, której rodzina go uwielbia. Myślałam, żeby dzisiaj go zaprosić ale nie zrobiłam tego.

Gość Śledz w smietanie

Zmien chlopaka na normalnego