Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezaradne kobiety zamiast chwalić się swoim kalectwem umysłowym

Polecane posty

Gość gość

Niech znajdą sobie łebskiego i zaradnego faceta :)

Gość gość
Zamiast zachęcać ludzi do rozwoju, ty im każesz zniżać się do poziomu rozwielitka i dziecka, za które decyduje ktoś inny. Żałosne.

Gość gość
to nie jest takie proste... jak kiedyś, teraz kazdy wymaga zeby byly na maxa zaradne.. :/

Gość gość
Zachęcać do rozwoju... można ale co z tego jak wszystko dookoła do tego rozwoju ZNIECHĘCA...

Gość gość
gość dziś wystarczy ustalić w czym kobiety są lepsze, a w czym są gorsze i nieporadne od facetów

Gość gość
Nie ma aż takich różnic między płciami.

Gość gość
kobiety są bardziej emocjonalne i rozhisteryzowane

Gość gość
Nie, faceci po prostu są bardziej skryci. Moi bracia są o wiele bardziej emocjonalni ode mnie. Ja śmierć ulubionego wujka przeżywałam 2 x krócej i wzięłam się w garść, a oni do dziś chodzą struci. Podobnie laski nimi dyrygują, a oni kierują się emocjami, nie rozumem, boją się, lecą i naprawiają, mimo że jest im źle. Ja z moim zerwałam prawie od razu, jak przestał mnie szanować i zaczął sobie pozwalać. Bez sentymentu, nie po to się żyje, żeby zadawać się z takimi ludźmi. Często potrzebuję się wygadać, ale szybko mi przechodzi jak to zrobię. Czasem rozmowę zastępuję pisaniem w Wordzie. Także bez takiego oceniania :)

Gość gość
*szybko mi przechodzi smutek

Gość gość
to prawda, kobiety bez facetów są kalekami

Gość gość
22:09 dowody na poparcie tej tezy? bo ja tu mam odwrotne statystyki. Wdowcy częściej popadają w alkoholizm, nie dbają o siebie, nieraz szybciej umierają, wdowy za to potrafią żyć wiele lat po śmierci męża To faceci słabo sobie radzą bez kobiet.

Gość gość ona 34
Nie ma reguły.. zalezy od typu osobowości człowieka..a roznice miedzy kobietą a mężczyzną są i to spore..dlaczego zadna kobieta nie pojdzie na budowe???? Bo większosc sie na budowe nie nadaje i do takich typowo siłowych prac .. w ogóle inna psychika jest mężczyzny i kobiety

Gość gość
Nikogo nie interesuje piłka nożna w wykonaniu kobiet :) Nie ten poziom sprawności.

Gość gość
22:40 widziałeś kiedyś mecz kobiet? bo ja widziałem i one są niezłe. Polki nawet mistrzostwa Europy wygrały bodajże. To że nikt nie dofinansowuje piłki kobit bo wszędzie się pchają faceci nie znaczy że jest słaba jakościowo poza tym co ma siła FIZYCZNA do siły PSYCHICZNEJ? bo chyba niektórzy nie rozróżniają pojęć. fizycznie to każdy się zgodzi, że przeciętny facet więcej udźwignie (ale nie jak w tym żarcie - że całą szafę spokojnie wniesie na 3 piętro :P), logika