Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża

Polecane posty

Gość gość

Podczas imprezy wypilam duzo alkoholu. Na drugi dzien obudzilam sie naga w lozku z obcym mezczyzna, uprawialismy seks, moja znajoma nas widziala. Moj maz byl w pracy w delegacji. Co ja teraz zrobie. Na dodatek okres mi sie spoznia.....

Gość gość
puscić sie kolejny raz

Gość gość
Odkręć kurek albo weż sznurek

Gość gość
Czuje sie podle, ale nie zrobilam tego swiadomie. Czy maz mi wybaczy?

Gość gość
nachlana byłaś to nie świadoma !! patologia jesteś

Gość gość
Kocham swojego meza, przeciez milosc przezwycieza wszystko, blagam napiszcie, czy jest szansa abysmy dalej byli razem, jak maz to moze przyjac? Czy bedzie mial do mnie wyrzuty sumienia?

Gość gość
Jaja sobie robisz?? Trzeba bylo nie chlac na upór!! Kłamstwo ma krótkie nogi i lepiej teraz mężowi sie przyznaj. Szkoda słów!

Gość gość
Ale co ja mu powiem, kochanie uprawialam seks z innym mezczyzna, to dla mnie nic nie znaczylo? Bylam pijana, nie wiem jak to sie stalo? Kocham swojego meza, on tez mnie kocha. Moze lepiej nic mu nie mowic?

Gość gość
jak cię kocha to wybaczy, ludzie wyolbrzymiają a przecież to tylko mała ludzka słabostka, ot dwa nagie ciała, autorko pomyśl, nie przekreślaj tego co razem z mezem zbudowaliście, pewnie długimi latami, zrob co należy przepros go, a następnym razem unikaj postronnych gapiów

Gość gość
pal licho z mezem, pierwsze co dowiedz sie czy jestes w ciazy i zrob aborcje.

Gość gość
Ja juz drugi rok meza zdradzam jak wyjezdza w delegacje a razem jestesmy czwarty rok. A le tak nie panikuje jak Ty poprostu mam kochanka ktory mnie popycha jak tylko jest okazja, Maz tego nie czuje jak kochanek mnie piepszy .To wszystkim pchizde wymyje i czekam na slubnego I to by bylo na tyle

Gość gość
Nigdy bym nie zabila wlasnego dziecka...

Gość gość
Ja mam super kochanka i jak meza niema w domu to nie mowie nic nikomu tylko jade do niego on mnie przerznie i dobrze popiepszy ja pchide wycieram i wracam do meza on jak jest w domu to mnie przebzyka tak jakmoze i die spac dobrze w*******a

Gość gość
Droga Autorko, nie martw się! Mąż też zapewne nie raz Cię zdradził, po co masz się przyznawać? Chcesz na tym stracić? Ciesz się nowym doświadczeniem, oby Twój facet się nie dowiedział, ale jak widziała was znajoma to jest szansa że niestety się dowie-ludzie są podli. Następnym razem po prostu bądź bardziej dyskretna. I nie przejmuj się bo nie ma czym!

Gość gość
Ja tez ostatnio jak bylam u kolezanki na imprezie sama bo maz musial jechac do berlina to spotkalam faceta zenawet przez chwile sie nie zastanawialam tylko do siebie go zabralam i wcale nie zaluje bo nawet nie przypuszczalam takiego duzego cuuutttaasssa ma pabal mnie wtedy do rana na golego i na calego ale tak dowartosciowana to nie bylam nigdy wczesniej Mo ja pchizda dlugo go pamietala ale juz nigdy sie z nim nie bzykalam

Gość piotr2016
Moja kobieta zdradzila mnie z bylym 2 razy po % bo ma 20cm penisa

Gość gość
Powiedzialam o wszystkim mezowi, dostal furii, uderzyl mnie w twarz, i kazak wypier###ać z domu, co ja teraz zrobie

Gość gość
A czego się spodziewałaś, podziękowań?

Gość gość
Bylam pijana, nie wiedzialam co robie, kocham go, bardzo tego zaluje, nie chcialam wyrzadzic nam takiej krzywdy

Gość gość
Teraz już będzie z górki. Ciało raz puszczone w ruch dalej puszcza się samo :)

Gość gość
Może ktoś ci dosypal pigułkę gwałtu do alkoholu? zdarzało ci się już takie urwanie filmu przy piciu?

Gość gość
Nie wiem jak możesz to naprawić , z drugiej strony jak się jest mężatką to chyba nie powinno się pić na umór. Właśnie po to aby uniknąć podobnych sytuacji, wiadomo że po alkoholu puszczają hamulce. Trochę mi cię szkoda, powiedz że ci strasznie żal i że nadal go kochasz i jak możesz to naprawić? Tylko co on na to powie.

Gość gość
Pewnie już dawno chciałaś się puścić i alkohol po prostu ci pomógł.

Gość gość
No i co w tym złego, u mnie mąż od 6 lat pracuje za granicą, razem z koleżanką mamy taki sam los, potrzebujemy seksu i co jakiś czas zapraszamy na weekend do hotelu fajnych facetów, jesteśmy zabezpieczone i dajemy im na maxa.

Gość gość
przyznaj sie jak jestes dobra kobieta to maz ci wybaczy i nie bedzie wracal, jak jestes durna i szmata to lepiej sama odejdz albo maz cie zniszczy

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy mąz sie dowie i czy jestes w ciązy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Autorka już nie odpisze, pod mostem ciężko o wifi :) telefon też pewnie na męża to jej zabrał. Niedługo znajdziemy ją na roksie