Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek82

Inowrocław kto zna ekspedientke City Sport

Polecane posty

Gość Marek82

Od pewnego czasu jestem zauroczony ekspedientką City Sport w Galerii nad Jeziorem. Piękna, drobna brunetka, mocno opalona, śliczna buzia i oczy. Charakterystyczna cecha to duży biust, ale nie to akurat mało istotne. Taka kobieta jest na pewno zajęta, ale chciałbym na pamiątkę choć kilka zdjęć - może ktoś z Was zna jej nazwę konta na facebooku, Twitterze ?

Gość Marek82
Oczywiście dotyczy Galerii Solnej.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość Marek82
Naprawdę nikt nie zna ?

Gość Marek82
Odświeżam temat.

Gość gość
Zagadaj ;)

Gość Marek82
Na 100% taka dziewczyna jest zajęta, chciałem tylko parę fotek na pamiątkę bo wiecznie tam pracować nie będzie pewnie.

Gość gość
taka podobna do Kasi Glinki?

Gość Marek82
Zgadza się, wiedziałem, że kogoś mi przypomina.

Gość Marek82
Nie we wszystkich ujęciach, ale rzeczywiście podobna. Długie włosy spięte w kitkę.

Gość gość
ładna, lecz niestety nie znam z imienia. Zapytaj się czy mozesz dodac ją do przjaciół na fejsie, wygląda na sympatyczną powinna się zgodzić ;) powodzenia, a moze jest wolna... :)

Gość Marek82
Nie odważę się, mało kiedy jest sama, poza tym wyglądałoby to trochę niedojrzale. Mało prawdopodobne aby taka kobieta była samotna, więc na to nie liczę ale tak bardzo mi się podoba, że chciałbym mieć choć jedno jej zdjęcie.

Gość gość
powiedz jej dokladnie to co napisales ;) boisz się?:) albo inna opcja: zalóż długi płaszcz i kapelusz, schowaj sie za filarem i strzel jej focie z ukrycia :D

Gość gość
moze macie wspolne zainteresowania? sport, handel, etc. zagadaj, a potem popros o znajomosc na fb ;)

Gość gość
spróbuj, co ci szkodzi może za rok będzie twoją żoną.. kto wie ;)

Gość Marek82
gość dziś Rozbawiłeś mnie z tym płaszczem - masz poczucie humoru :)

Gość gość
a dziękuję, staram się ;)

Gość Marek82
Szczerze, to już przerabiałem bardzo ładną dziewczynę jako partnerkę i to zbyt męczące - zbyt duże zainteresowanie płci przeciwnej. Wolę zostać jej cichym wielbicielem. Może poproszę kolegę, który jest dość odważny aby poprosił o numer telefonu lub nazwę profilu fb. Jednak mam trochę obawy bo to gaduła straszny.

Gość gość
oj czy to znaczy, że następna będzie brzydka? skoro nie chcesz ładnej..

Gość Marek82
Następną chcę pokochać za serce i cechy charakteru a wygląd chciałbym aby był sprawą drugorzędną.

Gość Marek82
Ciekawe czy jest dziewicą? Czy ktoś już w nią wchodził...

Gość Marek82
Marek82 dziś - oczywiście podszyw - nawet w takich tematach śmiecą - żal mi takich ludzi.

Gość gość
a skąd wiesz jakie cechy charakteru i serduszko ma ekspedientka z city sportu? :) dyskryminujesz ją za to, że jest ładna.. nie chcąc poznć jej wnętrza.. p.s. a jeśli spotkasz kobietę cudowną w środku i przepiękną na zewnątrz? nie będziesz szcześliwy? chyba, że będziesz bał się spojrzen i zalotów innych mężczyzn...;)

Gość Marek82
Może się mylę, ale moje doświadczenie wskazuje na to, że atrakcyjne, seksowne kobiety w młodości są uwodzone przez pewnych siebie młodych mężczyzn typu macho i oni kształtują im charakter i światopogląd, który nie jest wypełniony prawdziwymi wartościami.

Gość gość
a więc uważasz, że tylko brzydkie kobiety sa mądre, dobre i szlachetne etc.? co za kompletna bzdura!!! jak Ty mało wiesz ;) sama jestem atrakcyjna... mężczyźni szaleją za mną do tego stopnia, że przeważnie to ja jestem w centrum uwagi, nigdy nie byłam modelką ani miss :D choc wiecznie wszyscy swoimi radami wysyłali mnie na taką scieżkę.. ja nigdy nią nie poszłam, choć tak naprawdę nie mam nic przeciwko. Teraz, zarzucasz mi że nie mam własnych wartości? że nie jestem bogata wewnętrznie? że nie jestem uduchowiona, nie mam honoru i klasy i innych tego typu cnot? Tylko dlatego, że tak wygladam?... Niezle to o Tobie swiadczy ;) A nie pomyślałeś, że te brzydkie dziewczyny są czesto zazdrosne, wredne i zrzędliwe, bo niezadowolone z siebie? Ja znam swoją wartosc.. i nie tylko ja ;) Oo to może dlatego znajomi mojego męża tak bardzo jemu zazdroszczą...:)

Gość Marek82
Nie twierdzę, że nie istnieją kobiety piękne ciałem i duchem, ale ja takich nie znam, pisałem tylko o swoich doświadczeniach i obserwacjach. Odbiegliśmy od tematu trochę. Nie chciałem nikogo urazić, więc jeśli tak się stało to przepraszam.

Gość Marek82
Poza tym to wylizałbym jej tę opaloną c**eczkę. Kurde, że też jestem taką pierdołą i nie umiem zagadać... No nic, będę dalej walił kapucyna do jej fotek.

Gość gość
Ty odbiegłeś od tematu.. nagle masz jej fotki :))) a mowiles, ze nie masz..

Gość Marek82
Marek82 dziś - to podszyw i do tego prymityw.

Gość gość
A jeśli okaże sie że jest wolna? że odwzajemni twoje zainteresowanie? może z tego mogłaby być całkiem trwała poważna relacja? i co wtedy? będziesz sobie w brode pluł że nie spróbowałeś? nie rozumiem tego waszego męskiego braku odwagi w takich sytuacjach :( nawet jeśli da ci kosza to przecież korona z głowy ci nie spadnie ani też świat sie nie skończy prawda? ja bym po prostu podeszła i zapytała czy umówi sie na kawe albo przynajmniej wymiana nr telefonu