Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleś zapytał na szkole rodzenia prowadzącej, czy jego mamusia może pomagać

Polecane posty

Gość gość

po porodzie czy może pomagać. A ta mu na to: "może, ale pomagać. a nie RZĄDZIĆ. Jak ma rządzić to proszę jej od razu powiedziec niech spada. Od rządzenia jest matka dziecka!" SUPER mu dos***rała :D Niech zna miejsce mamusi, tak na wszelki wypadek. Bo znając liczbę wpier....alających się teściowych to wiecie, dramat. Moja szwagierka straciła radość z macierzyntwa (tak mi mówiła) bo teściowa jej ciągle mówiła że jest złą matką i źle wychowuje swoje dziecko. Szmacisko. Zamiast dziewczyne nauczyc, wesprzec, pokazać. to zgnoić potrafiła.

Gość gość
dobrze mu powiedziała. niech wie że mamusia nie ma prawa rządzić. ja bym swoją teściową prędko do pioniku wystawiła jakby tylko zaczęła mnie uczyć rozumu

Gość gość
Zrobiłas sobie zaczepny temat bo co jak co ale nie ma takich debili facetów którzy by zadali takie pytanie . Już określenie"koleś" określiło cie kim jestes.Tobie tez pewnie ktos zrobił a dokładnie nie jestes pewna kto to znakazłaś kolesia do szkoly rodzenia. Wez sie debilko za coś co może zrobi z ciebie człowieka bo jestes dnem.

Gość gość
nie przesadzasz troche z hejtowaniem?? nazywanie kogos dnem bo zalozyl sobie jakis bzdurny temat to gruba przesadza durniejsze tematy tu wisza wiec sie tak nie zpinaj boci peknie co nie trzeba

Gość gość
Nikt wam nie każe w to wierzyć . Byłam tam z mężem i byłam świadkiem tej sytuacji. Normalnie człowiek o to zapytał i dostał taka odpowiedź . Położne podkreślały ze dużo jest tesciowych które się wtracaja.

Gość gość
nie wierzę w to. Po pierwsze po jaką cholerę pytałby położnej a nie żony czy tam partnerki? Kupy się to nie trzyma:O Po drugie położna wątpię czy tak by odpowiedziała, na pewno ubrałaby to w inne słowa i nie użyła słowa "rządzić". Prowo znanej tutaj wariatki, która co chwile zakłada tematy o teściowych.

Gość gość
"koleś"' "na szkole rodzenia", "dosrała", "wp*****lających sie", "szmacisko"- już samo Twoje słownictwo w kilku tylko zdaniach autorko określa cię jako głupią awanturnicę. Też nie wierzę w tą historyjkę:)

Gość gość
dziś Jeszcze raz powtórzę DNO!!! a wiesz dlaczego,bo to nie jej pierwszy wpis który zakłada o tesciowych,to osoba niechora umysłowo,to osoba podła do bólu.Jak komus nie przyłoży to cały dzień jest chora z nienawiści. Martw się o siebie:) bo nie wiadomo czy tobie nie pęknie:)