Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on może coś do mnie czuć?

Polecane posty

Gość gość

Pracowalismy razem, pomógł mi dostac nowa prace... dopytuje się o moje samopoczucie? patrzy mi głeboko w oczy tak mu błyszcza oczy to jest takie mega przeszywające spojrzenie..... uśmiecha sie jak mnie widzi.... wymienilismy sie numerami bo on w luznej rozmowie powiedział to daj mi znac jak Ci poszło po rozmowie... pisze do niego, ale wiem ze on nie jest zbyt wylewny.... napisał ze pomogł mi bezintresowanie... dopoytwał "zadowolona jestes?". Nie wiem co myslec o tym wszystkim. Jestem z kims w zwiazku, ale mysle o nim ciagle.. masakra

Gość gość
Pomimo ze jestes z Kims w zwiazku ale ja bym sie z nim umowila na kawe pita w lozku, i wszystkiego bys siedowiedziala a czasami dla odmiany nic nie szkodzi jak ci inny pisiulke przerznie a moze i lepiej, Tak czasami ja robie i wcale nie zaluje pomimo ze kocham swojego Radze Ci sprobuj

Gość gość
Taaak, przecież wszyscy zdradzają, życie ma się jedno, będziesz miała co wspominać, co tam inni. Pan ma ochotę na odmianę i chce Cię bzyknąć.

Gość gość
Ja tez mam podobnie. Tez pomagal zalatwic mi prace i pomagal tez w innej sprawie. Ostatnio pytal przez tel. Czy jestem szczesliwa.. teraz cisza,co o tym myśleć ?

Gość lauraa273232
Myślę, że jeżeli "on nie jest zbyt wylewny" to nie powinnaś się mu narzucać, szczególnie jeśli zrobiłaś jakiś pierwszy krok. Teraz czekaj na jego reakcję czy inicjatywę

Gość gość
no tak, a czy mozna byc szczesliwym na sciezce oczekiwania na zlozenie swego worka skory i kosci w trumnie. nie sadze. przyprawia mnie to o cierpienie, ze zycie w zdrowiu i mlodosci nie trwa wiecznie :O

Gość gość
A co sądzicie ... w jaki sposob powinnam mu podziękować za tą pomoc w znalazieniu i załatwieniu w s sumie pracy?? Pytalam jak sie odwdzieczyc, ale powiedział ,ze niczego nie przyjmie.... Tylko nie piszcie zadnych głupot... Wypada go zapytac czy w ramach podziękowania wypije ze mna kawe? Czy jak jestem w zwiazku nie wypada?

Gość gość
nie wypada. po co robisz sobie dalej nadzieję skoro to nieszczesliwa miłość to lepiej ograniczyć kontakty.

Gość gość
Nieszczesliwa? Uwazasz, ze on cos do mnie czuje??

Gość gość
skoro załatwił ci pracę :-D i ci się podoba to zaproponuje małe co nieco w podzięce, jakas penetracja szarlotki, jakiś lodzik, jakieś zwiedzanie czoło groty, jakiś spanking, jakiś ball busting ;-)