Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Postawiony na rozdrożu

Czy warto interesować się dziewczyną wolną, ale uprawiająca seks?

Polecane posty

Chodzi o kobietę, która nie jest w związku, ale zdarza się jej z kimś spotkać w celach czysto seksualnych. Czy to jest fair, jeśli taka kobieta zacznie się z kimś nowym umawiać na randki, ale jeszcze nie zamyka "rekreacyjnej" znajomości?

Gość gość
Ilu mozna mieć szwagrów?

Gość gość
nie wiem,ma d****arską nature,może jak się zakocha to się uspokoi ale ja tego nei wiem bo jej nie znam,przekonaj się sam

Gość gość
zonaci faceci maja dwie i to jest okay, wiec w czym problem, to sie nie wymydli? :D:D

Gość gość
to normalne w tych czasach, że ma sie po dwie, trzy, cztery , po dwoch, trzech czterech jednoczesnie, chyba nie sadziles, ze moze byc ktos kto kocha i chce tylko byc dotykany przez jedna osobe?

Gość Taka jest kontrowersyjna
Niejednemu może kojarzyć się z nierządnicą, a w niektórych państwach byłaby ukamieniowana

Gość gość
taka jest cena bycia z piękna kobieta?

Gość gość
taka jest cena bycia z atrakcyjnym mezczyzna?

Gość gość
w tych czasach tylko nieliczne wrazliwe jednostki zyja same i czekaja na wlasciwa pokuse, cala reszta ma po kilku/a na raz i im wiecej tym weselej byle sie nie wydało, wiec przyzwyczaj sie i bierz co jest, bo lepsze to niz nic

Gość gość
taka osoba nie nadaje sie do zwiazku

Gość gość
czy warto w ogole kimkolwiek po cokolwiek sie interesowac, przeciez wiekszosc tak wlasnie zyje, a udaje ze nie :D

Gość gość
ciekawych masz znajomych:o

Gość gość
przeciez kazdy dorosły z kim sie całował i komus coś robil wiec nie wiem co cie tak dziwi, przeciez to nie mudło.

Gość gość
ale nie rownolegle lecenie na kilka frontow a o tym tu mowimy

Gość gość
wszyscy tak robia, jak chcesz byc trendy musisz nadążąc, poza wyjątkami wrażliwymi i romantycznymi

Zakładamy, że nie jest to jakaś specjalnie piękna kobieta, ale normalna, niebrzydka.

Gość gość
wszyscy tak robia, z drobnymi wyjatkami, ale udaja, ze nie robia. mowia ze tylko jedna kochali czy cos tam, ale w rzeczywistosci z wieloma i w tym samym czasie o ile nie wylezie, bo tak juz teraz w tych czasach jest

Ludzie stracili zasady?

Gość gość
A co to sa zasady?

Gość gość
stracili ci co słabi są i ci co idą za tłumem jak bydło,ja mam swoje zasady ,jestem piękna mogę mieć każdego,a sypiam tylko z miłości,jestem indywidualistką i poglądy masowe nic mnie nie obchodzą ,to ja w danym środowisku nadaje kierunki ,nie oni mi

Gość gość
ona jest dobra dla *****cza ,ty szukaj romantyczki,za dużo was rozni

gość dziś , tylko nie zawsze otrzymuje się to co się chce. Można szukać takiej jak Ty, a nie znaleźć.

Bujna przeszłość u kobiety by mnie drażniła.

Gość gośćiskraaa
ja mam to samo w stosunku do faceta,jeszcze żeby to przemilczał,to może zniosę,ale jawne mówienie o tym skreśla go całkowicie,ta Twoja chyba tez Ci się musiała pochwalić że sypia z innym skoro o tym wiesz,dla mnie to chamstwo,ale ja nie należę do tego świata popsutych ludzi

Gość gość
Dzisiaj kazda kobietasypia z kim popadnie wiec wybieraj albo zyjesz samemu albo z puszczalska

Gość Szkoda że u nas nie ma
kamieniowania...

Gość gość
Autorze, wiesz, ja tam nie twierdzę, że człowiek musi być nieskazitelny, czysty, jak łza, wręcz ociekający świętością, ale tego typu osoby (które miały więcej partnerów/ek seksualnych, niż włosów na głowie) nie kojarzą mi się dobrze... Można lubić seks, można mieć też wysokie libido i wymagania, OK, ale... jakoś nie umiem myśleć miło i słodko o takich kobietach/mężczyznach... Kojarzą mi się z brakiem szacunku do siebie i innych, z wulgarnością, z nieumiejętnością kochania, brakiem uczuć wyższych, z niepohamowaną żądzą, z poharataną psychiką, czy też-z wpojoną wizją zdrady... Nie znam tej kobiety, ale-na Twoim miejscu-radziłabym Ci się głęboko zastanowić, bo po co masz później cierpieć?... Wszystko zależy od tego, jaki masz charakter; ile byłbyś w stanie wybaczyć, znieść, zrozumieć, zaakceptować, zapomnieć... Nie każdy chce mieć u swego boku kogoś, kto miał tak wielu partnerów na jeden raz... Ja bym nie chciała, to wiem na pewno... Wszystko jest w Twoich rękach i zaangażowaniu; jeśli czujesz, że warto-walcz...

No właśnie, nie jestem herosem i moją psychikę jej przeszłość może przygnieść.

Gość gość
skoro slubu i dzieci nie ma to mozna z taka pobyc jakis czas a w miedzyczasie szukac tej wlasciwej

Gość ale to nie jest fair
szukac wartosciowej dziewczyny, jednoczenie bzykajac sobie tymczasowo "nieporzadna"