Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Kulka

Czy ktos moze zarabiac 10 tys na reke????

Polecane posty

Gość Aga Kulka

Jechalam dzis pociagiem z Wawy . Dyskutowalam z milym starszym panem i on powiedzial, ze nie zna nikogo, kto by zarabial 7 tys na reke po za zlodziejami i politykami. Jechalz nami koles w garniaku, taki inteligencik i powiedzial, ze oczywiscie ze mozna tyle zarabiac, bo zarabia 10. Pan co mowilam sie rozezlil zeby nie robic z geby cholewy i ze gadac to mozna, to koles zalogowal sie na konto bankowe przez komorke i mu pokazal pozycje z wyplata. Pan sie zagotowal ze to na pewno jakis polityk albo inny dupowlaz, a te koles ze jest analitykiem czegos tam, cos z matematyka w kazdym razie. Pan nie uwierzyl i powiedzial ze przyjdzie czas ze na zlodziei beda szubienice itd, ze on tyral 35 lat za grosze, ze teraz jego syn i corka robia za 1400 i ledwie zyja a o rodzinach wcale nie mysla bo nie maja za co a tu taki mlody gowniarz i zarabia tyle co oni za rok. Chlopak powiedzial, ze on nie ma przyjemnosci rozmawiac w ten sposob i zajal sie jakas swoja praca na laptopie, a pan jeszcze godzine sie pieklil, ze to wogole jakas sciema i ze to straszne ze tacy mlodzi maja po 10 tysiecy na reke a ludzie starsi co przepracowali 40 lat nie maja nic a jeszcze im obcinaja potem bo emerytura niska. No i teraz pytanie, czy znacie kogos, kto nie jest zlodziejem, lekarzem prywatnym i np. prawnikiem, politykiem, a zarabia tyle? Tylko nie mowcie mi ze programisci bo to sciema mega, moze paru tyle zarabia, oni sie po prostu chwala. Pozdro Aga

Gość gość
sciema nie zniam nikogo takiego pzdr

Gość besia94949
Może jakiś informatyk? Albo ja wiem, inżynier? Ale to chyba nie aż tyle. Popatrzyłam po znajomych, to nikt nie zarabia ponad 2800 netto.

Gość gość
Tak, moj brat od razu po studiach zarabial ponad 5000, a po 4-5 latach zarabia teraz ok. 11000 na reke. Pracuje w firmie farmaceutycznej w wytwarzaniu lekow, jakies kontrole przerowadza, jest przelozonym tych innch praciwnikow. Jego zona ma wlasna firme, projektuje instalacje sanitarne i wyciaga tez co najmniej 8000 zl. Nie w wawie, ale tez w duzym miescie. To nie sa sumy z kosmosu... 20000 to jest b. duzo, ale do kilkunastu to jest jak najbardziej do zrealizownia.

Gość polonus333
Leków? Czyli big pharma, truje nas Polaków, NWO to i zarabia mason

Gość gość
ja pracuje za ponad 40 000zł w branży informatycznej mam też ferrari 458 italia i apartament w centrum Warszawy

Gość gość
pracownicy kontroli lotów tyle zarabiają, np. podejrzewam ze pilot tez b dużo zarabia majac firme można tyle zarobić, mój wujek ma hurtownie, ale wszystko robi sam, i zarabia ok 15 tys

Gość gość
a dlaczego uważasz, że zarabianie powyżej 10k jako lekarz czy prawnik to złodziejstwo? takie mają stawki ludzie tyle im płacą, a oni uczciwie pracują.. ja znam całkiem sporo osób zarabiających takie pieniądze. Jeden znajomy wyciąga ok. 25-30k jako grafik; pracuj***ardzo dużo i bardzo ciężko. UCZCIWIE. Znam montażystów telewizyjnych/filmowych dla których 10k to nie są duże pieniądze itd. itp. Jest dużo ludzi zarabiających takie i znacznie większe pieniądze. I to nie w polityce. Ale dla homo sovieticusa to zawsze będą złodzieje :o

Gość gość
niemniej, to b mało kto ma tak duże zarobki w Polsce, na pewnoe mniej niż 5 % osób, wiec jak tu na kafe co drugi podaje takie zarobki to albo za granica siedzi, albo pisze bajki, albo jalis fanomen, ze ludzie się wstydza pisać anonimowo jak mało zarabiają, ale nie rozumiem dlaczego?

Gość gość
Są emeryci (wojsko, policja, dyplomaci) którzy mają ponad 10.000 zł/rękę. Ja mam taką emeryturę i cieszę się doskonałym zdrowiem.

Gość gość
Mój tato, operator koparko-ladowarki (ma własną maszynę i wykonuje roboty ziemne). Średnie miesięczne zarobki 12-15k, ale wiadomo wiele zjadają zusy, vat itp (prowadzi własną dg), więc finalnie na reke zostaje mu z 8? Dorabia weekendami robiąc wykopy czy przyłącza kanalizacji, więc do dychy dobija. Jest po szkole zawodowej.

Gość gość
17:21, zgadza sie. Sam buduje teraz dom i zlecałem wykonanie wykopu. Facet w weekend przytulił 3 tys. złotych, wiec wystarczy, że zrobi 4 takie wykopy pod domy miesiecznie i już ma 10 koła, ale ten mój na co dzien robi u dewelopera, wiec te moje "grosze" to był jego dorobek :P

Gość na szafot ze zdrajcami
99.9999% zarabia mniej niż 2 tys na rękę, więc to są albo złozdieje albo zdrajcy Narodu, którzy sprzedali się OBCEMU kapitałowi.

Gość gość
We Wrocławiu, Krakowie, Warszawie wielu programistów Java/.NET tyle zarabia. Wystarczy 4-5 lat w zawodzie. Ja się przebranżowiłem i po 2 latach mam 7 na rękę. Do tego fajna praca z bystrymi ludźmi w nowoczesnych biurach, obiady w mieście, pokój gier, częste wypady integracyjne i sam wybieram od której do której pracuję. Zdecydowanie warto było poświęcić 2 lata na naukę.

Gość gość
pracuje w HR, mnóstwo osob zarabia 10 tys netto i więcej 🖐️

Gość gość
p.s rozumie rozżalenie pana, ale PRL się skonczyl, kiedyś każdy miał tyle samo, teraz sa możliwości, można dużo zarabiać, analizuje CV, ludzie maja wielkie doświadczenie, znajomość kilku jezykow, do tego komunikatywność, kultura, pewność siebie, doświadczenie potem wyksztalcenie...a, ze dzieci tego pana tyle zarabiają? to przykre, ale nie powinien się wyzywac na tamtym, to nie jego wina, ze tyle zarabia...

Gość gość
i tak mi nikt nie uwierzy, ale ja wyciagam wiecej, pracuje jako web developer dla niemieckiej firmy - praca online z domu, tylko czasem tam latam - mam 32 lata i pracuje w zawodzie od 7

Gość gość
Ludzie prowadzacy wlasne biznesy pewnie tyle maja. Jacys budowlancy, specjalisci itd

Gość gość
zamówiłem meble do kuchni i szafe. płace za to prawie 9 tysiaków czyli na pewno stolarz zarabia na tym z 5 tysięcy. i jestem jeden klient a praca to może trzy dni. policz sama ile zarabia miesięcznie

Gość Wro

Siema, zarabiam 6,5-7tys na rękę. Nie mam matury. Pracuję w transporcie. Wożę świeże produkty dla jednej z sieci sklepów. Pracuję od 4-5 rano do 10-12. Później mam kilka godzin dla siebie(rodziny) i od 17 do 19 prowadzę zajęcia sportowe w dni pon-pt. 

Zarobki: 

jazda pon-pt -4000

soboty (co 2) 250

zajecia od 63-70/h w zależności od ilości osób 

Gość xys

10 tysiecy na reke, Administrator Linuxa 26 lat