Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jangalian

sklep internetowy be wild.pl

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli ktoś chce złożyć pozew dołączam się - ola.szwech@onet.pl

Gość gość
Jestem za pozwem zbiorowym....czy ktoś może nam w tym pomóc?

Gość gość
nie odbieraja telefonu, na mail odpowiadaja rzadko i z opóźnieniem. dopiero po 59 dniach moglam starac sie o zwrot pieniedzy za zamowienie ktore do mnie nie dotarlo ale pieniadze zwrocili bez problemu

Gość aaaaaa99
U mnie minęło 240 dni od dnia zamówienia i teraz jak poinformowałam o pozwie zbiorowym ,zaproponowano zwrot gotówki +1,48 odsetek :)

Gość gość Klaudia Chynek
To jest dobry pomysł zróbmy na Facebooku konto które zrzeszy oszukanych TP genialny pomysł !!!! Klaudia Chynek zoska18-1989@o2.pl

Gość Kadiinka
Witajcie ludziki. Ja rowniez mialam problem z ta strona, na poczatku odpisywali a pozniej cisza... Ale tak im trulam e-mailami ze chyba dla wlasnego spokoju wyslali moje zamowienie. Po 8 dniach roboczych. Tak wiec jesli ktos chce cos zamówić mozna probowac ale osobiscie nie polecam... A po waszych opiniach juz napewno nic tam nie kupie. Pozdrawiam :)

Gość patiiii97
u mnie roznie, dwa razy dostalam sukienki i to dobrehj jakości w ciagu dwoch tygodni, a potem zamowilam naszyjniki i szly miesiac. wiec to chyba zalezy od tego co sie zamawia. zamawialam tam ostatnio w maju i doszlo dopiero na lipiec. strasznie dlugo, ale ceny w porownaniu do tego co miala bym zaplacic w sklepie zwyklym to 1/ 5, wiec jakos ten czas moge sobie ziąć pod uwagę. nie zamawialabym tam kosmetykow bo to jednak ryzyko, nie wiadomo co bedzie w srodtku. obsluga mogla by byc milsza i szybciej odpowiadac na wiadomosci bo dwa dni czekalam na informacje o rozmiarówce polecam wszystkim jak wam sie nie spiszy, ale jak potrzebujecie na juz to nie

Gość Kadiinka
Mi dosłali jeszcze wiadomosc na temat ich wysyłek... I po jej przeczytaniu wszystko stalo sie jasne :p wysyłam kopie :) ***3.2. W związku z międzynarodowym charakterem przesyłek wysyłanych przez sprzedawców współpracujących z platformą be-wild.pl - czas dostarczenia przesyłek wynosi średnio 14-31 dni roboczych, ale w szczególnych przypadkach może wydłużyć się do 59 dni roboczych.**

Gość pxzyn
Po przeczytaniu wypowiedzi jednej z was co do napisania o pozwie zbiorowym, zrobiłam identycznie. Napisałam do nich na e-maila, że są niepoważni, gdyż czekam już na rzekomy zwrot pieniędzy już miesiąc. Że nie traktują klientów poważnie i unikają kontaktu. Dodałam, że będę składać pozew zbiorowy z innymi oszukanymi. Jeszcze tego samego dnia dostałam od nich odpowiedź. Twierdzili, że nie wiedzą dlaczego przelew nie doszedł do mnie i przerposili za zwłokę. Czekałam kilka dni i pieniążki pojawiły się na koncie. POLECAM SPOSÓB! :) p.s. Oczywiście, że to nie było niedopatrzenie z ich strony, tylko totalna olewka klienta. Pisałam do nich wcześniej prawie każdego dnia. Straszenie policją, czy sądem ich nie ruszało, gdyż była to za mała kwota, by coś zdziałać.

Gość gość
Również zamówiłam towar, kwota nieduża bo 49,90 z przesyłka. Żerują na tym , ze nikomu nie będzie się chciało wyciągać konsekwencji bo to tylko 50 zł... jakże się myła... Oszuści Osoby , które chciałyby dołączyć do pozwu zbiorowego proszę o kontakt lenaber@wp.pl

Gość gość
Ja postraszylam ich policja. Zagrozilam, ze zglaszam sprawe na policje jesli w trybie natychmiastowym nie dostane zwrotu pieniedzy. Zwrocili tego samego dnia:) zmowienie zlozone w czerwcu 2 rzeczy przyszly reszta nie.

Gość gość
Nie polecam tego sklepu, tania, złej jakości chińszczyzna. Rozmiary są zaniżone, chyba dla Chińczyków. Towar przychodzi na raty przez 3 miesiące!

Gość Gagatkaaa
Dziewczyny! Zbieramy chętne do ogarnięcia tej sprawy! Wszystkie oszukane to łącznie kupa kasy! Nie ujdzie im to płazem! Piszcie maile na gag_atka@autograf.pl. Tymczasem róbcie screeny całej korespondencji z nimi- skrzynki nadawczej i odbiorczej, a także swoich zamówień. Mi dziwnym zbiegiem okoliczności zginęły z poczty wszystkie wiadomości z nimi! Również ze skrzynki nadawczej co jest niemożliwe!

Gość gość
Witam, Chciałam zgłosić że i ja zaczynam czuć się oszukana przez ten sklep, wprawdzie minął dopiero miesiąc od zamówienia ale zaczęło mnie niepokoic, że paczka wysłana niby 27.12 do tej pory nie doszła i postanowiłam poszukać opini na temat sklepu. Szkoda że nie zrobiłam tego zanim dokonałam zakupu. Trudno. Wartość moich zakupów to ok 100 i chętnie dorzucę te pieniądze do zbiorowego pozwu

Gość gość
Nie polecam , złożyłam zamówienie pod koniec sierpnia 2016r, a dziś jest 16 luty 2017r a zamówienie nada nie dotarło

Gość gość
złozyłam zamówienie tydzien temu.... nie czytałam opinii, teraz mnie cos pokusiło i żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej.... skusiły mnie przystepne ceny.... nastepnym razem najpierw poszukam opinii, no ale jak to mówią "mądry Polak po szkodzie" :-(

Gość gość
nie bardzo znam, raczej trzymam się sprawdzonych sklepów, gdzie ciuchy mają normalną rozmiarówkę. sibysi.pl lubię.

Gość gość
dziewczyny robimy coś czy nie? bo to istna kpina...

Gość gośćnatalai
dziewczyny,mnie równiez oszukali na kwote 150 zl coś trzeva z tym zrobic

Gość gość
Zlozylam zamowienie miesiac temu,brak odpowiedzi na maile , czy ktos mozee juz zglosil ten sklep,oszusci trzeba cis z tym zrobic.mam potwierdzenie z banku o wplacie,maila o zamowieniu ....

Gość gość
oszuści .towar dotarł po 2 miesiącach, niekompletny, zupełnie inny niż zamówiony, zero kontaktu i nr'u telefonu. nie kupujcie bo stracicie tylko pieniądze jak ja i wiele innych ..

Gość gość
Zamowilam bluzki w pazdzierniku do dzis ich nie ma zastanawial sie czy zglosci sprawe na policje

Gość gość
Zakupilam towar 24go kwietnia. Do dzis nei przyszedl. Wysylam do nich maile, ale zero odpowiedzi. :(

Gość Meg19850
Ja tez nie otrzymałam zamówionych rzeczy. Kasa powyżej 200zl wyrzucona w błoto. Zamówiłam 22.03.2017 i nie liczę już na nic bo przestali odpisywać na e-mail. Jestem za pozwem zbiorowym M.kobylinska2@gmail.comb

Gość gość
Jak na razie czekam na przesyłkę ponad tydzień ale jeśli nie dojdzie do mnie to dołączam się do pozwu zbiorowego aaneciaap@tlen.pl Szkoda że wcześniej nie sprawdziłam opinii o tym sklepie :(

Gość gość
Ja dostałam swoje rzeczy po 4 miesiącach i to w dwóch ratach. Zaskoczyli mnie, już nawet nie liczyłam na to, że cokolwiek dojdzie, no ale jest.

Gość gość
Dziewczyny robicie pozew zbiorowy?Ja chętnie dołączę. kami111@poczta.onet.pl Niech im nie ujdą na sucho te oszustwa.

Gość Meg19850
Czy jest tu jakiś oszukany prawnik i podejmuje się tego pozwu zbiorowego! Nie skutkują nawet emaile z info ze zgłoszona zostanie sprawa na policję!

Gość gość
Takie coś otrzymałam w odpowiedzi na moją wBe Wild do mnie Witamy, Zamówienie zostało wysłane zgodnie ze statusem na stronie w przeciągu 5 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty. Jeżeli status zamówienia nie uległ zmianie, wynika to z błędu integracji systemu. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu i na dniach powinni Państwo otrzymać właściwą informację. Serdecznie przepraszamy za zaistniałe błędy. Pragniemy przypomnieć zaakceptowany przed złożeniem zamówienia regulamin: Odnośnie czasu dostawy zamówienia: 5. Po zrealizowaniu zamówienia rozpoczyna się okres dostawy, którego średni czas trwania to 14 dni. 6. Maksymalny czas realizacji dostawy to 59 dni roboczych, po przekroczeniu tego terminu usługobiorca otrzymuje pełny zwrot wszelkich poniesionych kosztów związanych z niezrealizowaną usługą. Jeżeli zamówienie nie zostanie doręczone do 59 dnia roboczego prosimy ao kontakt. Informacja odnośnie numeru przesyłek: W ciągu siedmiu dni od rozpoczęcia biegu czasu dostawy wybranego przez Państwa towaru od sprzedawcy mają Państwo możliwość uzyskania numeru przesyłki oraz linku do śledzenia przesyłki jeśli sprzedawca korzysta z formy wysyłki umożliwiającej jej śledzenie co oznacza: jeżeli nie otrzymali Państwo numeru do monitorowania paczki, to również go nie posiadamy. Przypominamy również - w przypadku zamówionych kilku produktów mogą one docierać do Państwa osobno, więc prosimy się nie obawiać, że zamówienie nie zostało całe zrealizowane. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt zachowując ciągłość korespondencji. Pozdrawiamy serdecznie Biuro Obsługi Klienta restAPI Ltd. BE-WILD.PL bewildsklep@gmail.com W dniu 13 czerwca 2017 14:14 użytkownik aaneciaap@tlen.pl napisał: HUGVMJICY Złożone w 2017-06-04 18:42:50 Dnia 13 czerwca 2017 13:21 Be Wild napisał(a):iadomość :