Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość tak tak wiem nie ten dzia

Jak wam się podoba cytat ?NAGROBEK

Polecane posty

Gość gość tak tak wiem nie ten dzia

Mieć kogoś bliskiego i stracić to jak kupić szczęście i zapłacić łzami" 2. Nie czekajcie my nie wócimy nie śpieszcze się my poczekamy. 3 jak tródno żegnać na zawsze kogoś kto jeszcze mógł być z nami

Gość gość
4Jest taki ból o którym lepiej nie mówić, bowiem najlepiej wyraża go milczenie

Gość gość
1 i 2 też fajny

Gość gość
Tandeta, te aforyzmy na siłę. To dokładnie te same zjawisko co tablice niby-rejestracyjne z imieniem na dziecięce wózki (czy szybę samochodu), jak durne, pseudomądrości w formie tatuażu na ciało i inne takie mody.

Gość gość
Mi się takie coś nie podoba. Dla mnie na pomniku to tylko imię, nazwisko i daty urodzenia, śmierci.

Gość gość
Mnie się podobało takie coś: "Pokój ci wieczny w cichej krainie, gdzie ból nie sięga, gdzie łza nie płynie Gdzie słychać tylko głos Boga serdeczny, pokoj ci wieczny" Ostatecznie wybrałam jednak cytat z Biblii, o zmartwychstaniu

Gość gość
mi się podoba Nie czekajcie my nie wócimy nie śpieszcze się my poczekamy. i Pokój ci wieczny w cichej krainie, gdzie ból nie sięga, gdzie łza nie płynie

Gość gość
To pierwsze to koncowka ... i łzami zapłacic. A nie zaplacic łzami.

Gość gość
Popraw błędy ortograficzne i interpunkcyjne, bo jeśli kamieniarz zna ortografię jak ty, to będzie pełna kompromitacja.

Gość gość
do gość wczoraj zgadzam sie w 100% zenada taka , imie nazwisko i daty wystarcza, bez takich p*****l

Gość gość
Przecież to jest dział o ciążach i macierzyństwie...ludzie nie macie gdzie tych swoich tematów zakładać tylko tu ..ogarnijcie się

Gość gość
Jeśli szukasz firmy, która bardzo dobrze wykonuje nagrobki na zamówienie, to kiedy organizowaliśmy pogrzeb cioci, bardzo profesjonalnie zachowało się przedsiębiorstwo http://www.granitlux.pl/ . Naprawdę uczciwi i rzetelni ludzie.

Gość gość
W*****iwj spamerko , razem z ciocia z podskokach

Gość gość
"Żyliśmy, bo chciałeś, umarliśmy, bo kazałeś, zbaw nas, bo możesz". Cytat autentyczny z nagrobka XIX-go rodzeństwa, które zmarlo na jakąś zarazę, u mnie w okolicy. Mieli chyba 14-15 lat.