Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu partnerowi....nie staje

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku małżeńskim od 5 lat, wcześniej byliśmy parą przez 2 lata. Jest między nami różnica wiekowa. Ja mam 27 lat, partner 55. Znajomi mówili jak będzie, ale nie sądziłam, ze tak szybko. Nie zostawię go, ale zdradzać też nie chce. Seks jest dla mnie niesamowicie ważny. Ehh. Jestem miedzy młotem a kowadłem.

Gość gość
To masz problem. Jak nie staje to juz pewnie I nie stanie. Znajdz sobie innego jak cos to moge sie toba zajac

Gość gość
Jak sobie wziełaś starego cepa, to teraz cierp :D Trzeba było młodego brać :D

Gość gość
Milosc nie wybiera :) A starym cepem i ty będziesz, ale zapewne nieatrakcyjnym i w dodatku głupim bo tego wyplenić się nie da:)

Gość gość
Autorko moze chcesz popisac na priv z dojrzalym

Gość gość
a tobie, autorko?

Gość gość
marne te tfoje prowokacje 💤

Gość gość
Tak, tak. Zaraz tu ci wszyscy będą kazali szukać innych. A może po prostu spróbuj go nakręcić? Na http://xstory.pl są opowiadania erotyczne. Ja się nimi posiłkuję, kiedy szukam inspiracji na "małe co nieco" w łóżku. Urozmaicanie nie jest złe ;)

Gość gość
hehehe seks jest dla niej ważny, ale wzięła sobie faceta który ma bliżej na cmentarz niż do łóżka :P

Gość gość
Maz byl moim rownolatkiem-31 l. Po slubie nigdy juz mu nie stanal..Rozwiedlismy sie. Jestem juz 5 lat samma i pomimo tego wiem, ze to byla dobra decyyzja. Nic tak nie boli kobiety jak brak erekcji jej mezczyzny. Nie ludz sie, ze dasz rade. Przykro mi.

Gość gość
To wina kobiety.

Gość gość
Mnie pomogl sasiad. :) Teraz jest ok z moim.

Gość gość
chciałas sponsora to masz miękka pałę

Gość gość
Takie chamstwo to tylko w Polsce :D Napisałam ze nie chce zdradzać, nie szukam młodszego ani starszego ale jeśli już kiedyś to z młodszym bo tylko mój jest tak atrakcyjny i jest wyjątkiem dlatego z nim jestem i nie brzydze się spać.

Gość gość
gość dziś Tak, tak. Zaraz tu ci wszyscy będą kazali szukać innych. A może po prostu spróbuj go nakręcić? Na http://xstory.pl są opowiadania erotyczne. Ja się nimi posiłkuję, kiedy szukam inspiracji na "małe co nieco" w łóżku. Urozmaicanie nie jest złe  Zgłoś X Dzięki, może spróbuję ale wątpię, ze opowiadania mu pomogą, bo problem nie jest taki, ze ja go nie pociągam, ze rutyna itd tylko jest to wina choroby.

Gość gość
On chyba potrzebuje mlodsza. Oni tak maja po 50 tce.

Gość pffff
hahahahaha... leżę i kwiczę... aż maciory się zlatują ze wsi obok bo myślą, że jestem ich potomstwem... to teraz żeś joz/je/bała system :D łoooooo... płaczę... nie mogę... o ja pie/rdo/lę... będę miał ubaw chyba na cały dzień... ok już jestem :D No to jako prawie Twój rówieśnik (mam prawie 25 lat) powiem Ci dziecko kochane jedno ważne sformułowanie - na c***j zawracasz ludziom głowę idiotycznym problemem? Widzisz, jakby Ci to powiedzieć - chciałaś? to teraz się martw ale sama! A nie że się użalasz jak jakieś dziecko z gimbazy :P Trzeba było myśleć o tym wcześniej gdy zachciało Ci się zawracać tyłek facetem starszym o 28 lat. Hahaha nadal płaczę ze śmiechu. Oboje wiemy, że Ty jesteś z tych "lasek", którym w głowie tylko seks i koniecznie z facetem +40 bo "rówieśnicy się niedojrzali". Widzisz dziecko... teraz wychodzi tak naprawdę kto tu jest dojrzały. Gdybyś była taka "inteligentna" jak Ci się wydaje to byś wiedziała, że facetowi który ma już 50 lat na karku, sprzęt zacznie zawodzić w każdej chwili. Nie oszukuj się bo już lepiej nie będzie, a wręcz coraz gorzej. Ale jak się było mniej inteligentnym to się liczył tylko ku/tas - byle jak najstarszy bo taki lepiej smakuje. Podsumowując, uważam, że bardzo dobrze, że tak się dzieje, masz przynajmniej za swoje i cieszę się tym, bo wiem, że musiałaś olewać nie jednego faceta w zbliżonym do Ciebie wieku. Jak to mówią - nosił wilka razy kilka, ponieśli i wilka. Tak więc miej dziewczyno trochę honoru i przestań się tu użalać na swoją głupotą, bo nikt się Tobą nie przejmie. Trzeba było być taką "paniusią"? hahahaha pozdro :D

Gość pffff
hahaha i jeszcze jedno, piszesz, że niby go nie chcesz zdradzać? Bo co bo to jest wielka miłość i chcesz być w stosunku do niego porządna? hahaha... poczekaj jeszcze kilka miesięcy i tygodni i z tego Twojego "na pewno go nie zdradzę" wyjdzie tyle, że się z nim rozejdziesz i będziesz szukała innego kut/aska. Długo takie jak Ty nie pociągną bez seksu, więc nie oszukuj się, że jesteś porządna. hahaha...

Gość gość
Jeżeli o mnie chodzi to nie mam sobie nic do zarzucenia bo to co piszecie z prawda nie ma nic wspolnego a jeżeli o was to niestety: jesteście głupi, niezbyt kulturalni i po prostu nieudaczni, tak więc, jeżeli chcecie robic z siebie idiotow to najpierw upewnijcie sie z kim macie do czynienia. A ty 25 latku i tak nie znajdziesz takiej dziewczyny jakiej pragniesz to może pomysl o zakonie, przynajmniej może troche by cię zmienili i nie byłbyś tak obleśny.

Gość gość
Chociaż, co ja piszę. Idiotami zawsze będziecie, po prostu nauczcie się to ukrywać. O ile macie resztki rozumu.

Gość gość
było se starszego jeszcze wziąć... nie uczono, że powyżej 10 lat, to patologia??

Gość gość
A co mnie obchodzą twoje poglądy ? Patologia to jesteś ty.

Gość gość
Jesli chcecie się powyżywac za swoje nieudaczne życie, to proszę bardzo. Ja się posmieje. Chociaz staram sie zrozumiec :D:D brak atrakcyjnego partnera, kochającej rodziny i przyjaciół, brak zdrowia,pieniędzy,wygladu, brak inteligencji... ciężko musicie miec. Póki nie napisze kulturalna osoba, która może miała ten sam problem, mnie nie ma :)

Gość gość
do autorki: i co chcesz przekazać swoim przesłaniem bo nie bardzo rozumiem o co ci tak NAPRAWDĘ chodzi? masz dziadka, nie staje mu, nudzisz się, ale nie chcesz go zdradzić. powiedz nam, kogo to obchodzi oprócz ciebie samej. to twoje życie i musisz z tym żyć :P

Gość gość
jak cię nie interesują poglądy przygłupów kafeteryjnych to po co tutaj zadajesz pytania?

Gość babyachtebaby
Przecież są różne tabletki na to niech lyknie i korzeń zapłonie

Gość gość
ja mam to samo z tym ze moj ma 41 i juz nie daje rady ale my mamy za soba 20 wsplnych lat

Gość V12
Badzmy szczerzy, 55 lat to juz dziadzio. Poziom naturalnego testosteronu w jego organizmie najprawdopodobnej siega dna. Przypuszczam ze bez apteki sie nie obedzie. Radzil bym udac sie do laboratorium i zbadac wlasnie poziom testosteronu, to groszowa sprawa. A potem z badaniami do lekarza i porozmawiac o terapi hormonalnej (podawanie testosteronu z zewnatrz). Pozdrawiam.

Gość gość
To dziwne..a mojemu STAJE! :)