Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu partnerowi....nie staje

Polecane posty

Gość babyachtebaby
Gościu pewnie dziany skoro twoi starzy zgodzili się na ślub 22 z 50 latkiem ja bym starego capa za jaja powiesił

Gość V12
Nic w tym dziwnego, organizm organizmowi nie rowny. U jednego petencja zniknie juz w wieku powoedzmy 35 lat, a inny w wieku lat 70 bedzie dostawal wzwodu od powiewu wiatru. Duzo zalezy od trybu zycia jaki prowadzimy, sposob odzywiania sie, stres na jaki jestesmy wystawiani, sport a raczej jego brak itp.

Gość gość
Powinniscie oboje pujsc do terapeuety/ki ..

Gość gość
Jeżeli leki na potencje nie pomagają, a ty nie chcesz zdradzać meża zostaje ci tylko wibrator :-)

Gość gość
Jak dlugo juz mu nie stoi?

Gość pffff
Hahaha, myślisz, że mnie obrazisz? Możesz sobie uważać co chcesz ale sama jesteś "głupia i nieudaczna ". Oboje wiemy, że będziesz sobie wmawiać inaczej bo teraz głupio przyznać, że inni mieli rację (w sensie znajomi) oraz, że jedyne wyjście to rozwód i poszukanie innego ku/ta/ska. Jesteś pustą i tego już nie zmienisz. Wiesz podobno np. geje wiążą się ze sobą bo to jest naturalny mechanizm obronny ludzkiej natury - podobno takie osoby mogłyby przekazać potomstwu słabe geny, więc natura sama sprawia, że dwóch facetów się dobiera w parę aby nie mieli dzieci. Widać u Ciebie jest podobnie, też natura chce abyś nie miała widocznie potomstwa bo uznała, że to mogłoby mieć negatywne skutki więc dlatego kręcą Cię faceci którzy są już na skraju swoich możliwości. Oczywiście to tak jest bardziej jako dygresja, bo wątpię w takie mechanizmy, ale może faktycznie coś w tym jest, a Ty jesteś tego przykładem. Po pierwsze to ja Cię nie obrażam, bo nawet jakbyś zauważyła to takie wyrazy jak Ci, Tobie, Ty, itp piszę z dużej litery, a po drugie to uwierz nie chciałabyś abym Cię zaczął obrażać bo wtedy dopiero byłoby ciekawie. I dziecinko nie strasz pisząc "najpierw upewnijcie sie z kim macie do czynienia" bo jakbyś była nawet policjantką to i tak by mi to, że tak powiem "latało". Nie zmieniłoby to faktu, że i tak jesteś mniej inteligentna. No i najważniejsze, po trzecie to sympatyczna koleżanko mam już dziewczynę i jesteśmy zaręczeni, ona jest 4 lata młodsza ode mnie. Za rok ślub. Na pocieszenie (nie żebym się tym chwalił, bo nie o to mi chodzi) dodam, że ja jestem uważany za przystojnego faceta i gdybym chciał to miałbym branie (ale wolę być z jedną) ona też jest z tych za którymi faceci się oglądają. Nie chodzi mi tu o to abyśmy się wywyższali, ale po prostu nam się akurat pod względem wyglądu poszczęściło i mamy oboje szacunek do tych którzy mają mnóstwo kompleksów. Ale chodzi o to, że jest jedna różnica między moją dziewczyną a Tobą, ona ma poukładane w głowie w przeciwieństwie do Ciebie, bo nie związałaby się z kimś starszym o 28 lat. Dodam jeszcze tylko, że oboje czytamy Twoje wiadomości i ona też płakała (ze śmiechu) gdy czytała to co piszesz... Więc o mnie się nie martw bo ja mam wspaniałą dziewczynę i nie uważamy oboje, że w łóżku jest nam ze sobą wręcz świetnie. Martw się raczej o siebie bo to Ty masz problem na własne życzenie. Ale jeśli mam być szczery to nawet Ci nie współczuję bo jak już ktoś napisał, to jest jednak patologia. Powodzenia dziewczynko w życiu, bo Tobie się to przyda.

Gość gość
Dobre. Wiec może dotrze tu coś do głowy tych 40 latków, którzy uważają, że rówieśniczki są dla nich za stare i uganiają się za 20 latkami. Tak to później w łóżku wygląda jak wygląda. Niestety.

Gość gość
autorko,ten cały "pff" to chory na głowę krętych który tutaj od lat wypisuje ze kobiety oczekują modeli a tu ci bajki wciska żebyś się zdenerwowala bo nie może przeżyć :D

Gość gość
*kretyn miało być

Gość gość
FAKTYCZNIE chory na głowę. Ta już uwierzę, ma dziewczynę i planuje ślub i takie bzdety tu pisze. Od razu widać że go żadna normalna nie chce ,a za seks pewnie musi płacić hahaha

Gość pffff
"FAKTYCZNIE chory na głowę. Ta już uwierzę, ma dziewczynę i planuje ślub i takie bzdety tu pisze. Od razu widać że go żadna normalna nie chce ,a za seks pewnie musi płacić hahaha" hahahaahahahahahahahaha widzę, że ostro ktoś tutaj próbuje się pocieszać. Cóż dziewczynki, nie musicie wierzyć, że mam narzeczoną, ale jutro będzie miała polewkę z was, że w taki słaby sposób próbujecie się wzajemnie pocieszać. hahahaha, wybaczcie, ale po prostu ten temat od samego początku wywołuje u mnie burzę śmiechu. Rzadko tu zaglądam, ale dl takich wątków to warto :D A może to autorka podszywa się pod te osoby i sama się pociesza? Ciekawa i bardzo możliwa koncepcja.

Gość wieprzuś
pff nie przejmuj sie tymi dziewczynami z nizszej polki :-P ;-)

Gość gość
Ja mam teraz 35 lat a mój maż 49 wiec róznica wieku jest ale jest super przystojny i męski ...a meżczyzna jak wino czum starszy tym lepszy.... no al enie we wszystkich aspektach.... na ta dolegliwość kupuję mój maż te tabletki http://wzaufaniu.pl/pl/p/LONG-MEN-na-potencje-3-opakowania/9418 i uwierzcie mi jest tak jak bym kochała sie z 18 latkiem pełen wigor i napięcie.... maż często wyjeżdza w delegację i jak przyjedzie sprwagniony to zaraz to bierze i jest mega sex ...

Gość gwoli wyjasnienia
11:26 To sam fakt, ze jest taki spragniony mu nie wystarcza na seks tylko musi brac tabletki? Cos tu nie pasuje. :D

Gość gość
hmmm 55 lat i problemy z erekcja ? Licz sie z tym. to juz nie młodzieniaszek. wyslij go do lekarza -najpierw ogólnego i niech zrobi wszystkie badania.

Gość gość
To jest prowo.

Gość gość
seks to nie wszystko ale jednak warto zadbać o tą dziedzinę życia,Radzę zrobic ogólne badania najpierw u lekarza rodzinnego,zmienic styl życia, czyli odpoczywac, no i nic na siłe ,,Jesli wyniki beda ok, odpoczynek nie poprawi sytuacji to nie ma na co czekać warto sięgnąć po tabletki takie jak IQMAN.Powinny poprawić sytuację.

Gość gość
pffff jest wsciekly, ze kobiety nie chca takich niedojrzalych dzieciuchow jak on, tylko wola dojrzalych facetow. I znalazl sobie punkt na swoja korzysc: stawanie:P

Gość gość
A ztym punktem to jest tak, że to pff stoi a interes mu wisi :O

Gość gość
a według mnie to jego już tu nie ma i możecie mu teraz tylko possać :D te dzieci z gmibazy.....

Gość gość
Jak mu nie staje to kup mu niesamowity suplement diety LONG MEN http://wzaufaniu.pl/ i jest na 100% pomocny na takie wpadki :)

Gość gość
IQMAN tabletki mega skuteczne.Po trzech miesiącach stosowania znacznie wydłuża sie czas stosunku.Mój facet nie kończy już po 10 minutach teraz możemy kochać się naprawdę długo.Żaden wstyd je brać.