Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hereshecoomesagain

Uważa że nie jest mnie godzien

Polecane posty

Gość hereshecoomesagain

od 6 miesięcy jestem z pewnym chłopakiem. jesteśmy razem szczęśliwi i bardzo się kochamy. aczkolwiek on chciał by żebym go zostawiła ( bo twierdzi że on sam nie jest w stanie tego zrobić). bo uważa że nie będzie w stanie spełnić moich oczekiwań i że zrujnuje moje życie. poprawdzie nie ma zbyt dobrej opinii i nawet kiedyś był karany dlatego myśli że będzie moją kulą u nogi . jak schudłam 22 kg to zaczął uważać że jest dla mnie za brzydki że powinnam znaleźć kogoś przystojnego bogatego wykształconego. a ja nie chcę. on jest dla mnie całym światem i wydaję mi się że ja dla niego też. przede mną miał dziewczynę z którą był 3 lata zawsze sie bałam że on coś do niej nadal czuję aczkolwiek wiele osób co nas zna twierdzi że my pasujemy do siebie bardziej nawet jego brat mi mówił że widać że jemu nigdy tak na byłej nie zależało jak na mnie. nawet raz jak chciał pożyczyć samochód od brata bo jego się zepsuł a chciał do mnie jechać to praktycznie na kolana padał. jak dla mnie jest cudownym facetem gdy jesteśmy razem jest poprostu magicznie każde spotkania były czymś nowym nigdy nie było nudy razem się dopełniamy myślimy podobnie uwielbiamy te same rzeczy możemy siedzieć razem godzinami i nadal nie mogliśmy się sobą nacieszyć. tak było od początku od pierwszych wiadomości sms czuliśmy się jakbyśmy znali się od dziecka. przeżywaliśmy ciężkie chwile wychodziliśmy z tego obronną ręką. teraz niestety jesteśmy rozdzieleni gdyż musiał wyjechać do pracy za granicę widzę jak go to męczy i dobija przez co jest więcej sprzeczek o to że niby jest dla mnie nie odpowiedni, że powinnam znaleźć sobie kogoś lepszego młodszego ( jest ode mnie 9 lat starszy) jak mam mu udowodnić że jest kimś najlepszym dla mnie ? że nie wyobrażam sobie życia bez niego ? że lepiej trafić nie mogłam ? nie wiem już kompletnie co robić kocham go całym sercem i wiem że dla niego nasz związek tak samo dużo znaczy ale nie chce mi niszczyć życia swoją osobą nie mam pojęcia jak mu takie głupoty z głowy wybić . ma trudny charakter i ciężko mu jest wytłumaczyć jeżeli coś sobie ubzdura pomocy za nic w świecie nie chcę go stracić co mam robić czuję się bezsilna

Gość gość
ucinać jak tak gada,ze nie słuchasz głupot i ze tylko on ,az mu się znudzi

Gość hereshecoomesagain
to nie podziała. jest uczuciowy i będzie uważał że go nie słucham będzie się czuł zraniony

Gość gość
poproś o pomoc Maryję , która jest Matką miłości a na pewno pragnie waszego ślubu przed ołtarzem .

Gość V12
Dziwny facet, ale caly wspolczesny swiat stal sie dziwny. Powiedz mu poprostu ze sprawia Ci wielka przykrosc mowiac takie rzeczy. Powiedz ze nie chcesz slyszec takich slow, bo Cie najzwyczajniej w swiecie rania i wpedzaja w cos w rodzaju depresji. I ze jesli Cie naprawde kocha tak jak Ty jego, to niech poswieci swoj czas i energie na okazanie Ci swojej milosci i pielegnowanie Waszego zwiazku, a nie na podwazanie sensu racji bytu tego co Was laczy. Pozdrawiam.

Gość hereshecoomesagain
w sumie to poświęca w to dużo energii okazuje dużo czułości jest troskliwy tylko wpada w takie depresyjne stany że nie powinniśmy być razem i coraz ciężej idzie go z tego wyciągnąć