Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc dla mlodych mam

Polecane posty

Gość gość
16:15 wspolczuje Ci. Niezly d**ek z niego. Trzymam kciuki zeby Ci sie poukladalo wszystko

Gość gość
Dziewczyny a czy wasze dzieci w wieku 4 miesiecy tez sie darly a wrecz piszczaly ja to sie zastanawiam czasem czy moje dziecko nie jest opętane. Czasem jakies fundacje czu przychodnie maja programy pomocy tego typu dla mam

Gość gość
Ja nie widzialam zadnych takich akcji pomocy dla matek. Tylko dla rodzicow dzieci niepelnosprawnych jak ju cos bylo, a tak to nie. Moj pierwszy syn sie darl dokladnie tak jak opisujesz a drugiemu dawalam kropelki na kolki i byl spokojny. Ewentualnie jak karmisz piersia to moze sie nie najada i dlatego nie chce spac?

Gość gość
Ja jestem z mokotowa. Dzięki.

Gość gość
Czy tu same puszczalskie samotne matki siedza

Ja nie rozumiem o co Wam chodzi - ja mam blizniaki (prawie 6 miesiecy) dzieci od urodzenia przesypiaja cale noce, w dzien rózniz albo spia, a jak nie spia to leza grzeczni - nie rozumiem jak mozna miec takie niegrzeczne dzieci jak Wy opisujecie - pewnie cala ciaze lezalyscie, albo robilyscie stres sobie i Waszym partnerom i to przerzuca sie na plód

Gość gość
Hahahaha kura na rosol to zycze zeby dzieci daly ci popalic wtedy zobaczymy czy bedziesz wylewac pomyje na inne matki ktore nie maja az tak dobrze jak ty

Gość gość mama 2 latka
hahaha. kura na rosol jesteś tak ograniczona czy tylko udajesz? Nie wszystkie dzieci sa takie jak twoje. Nie lezalam w ciąży, miałam aktywny tryb zycia, w miare możliwości ograniczałam stres. Taka jesteś madra to dalabys jakas sensowna rade, a nie się chwalisz jakie masz super grzeczne dzieci. Ciekawe jak bys sobie poradzila z takimi dziecmi, o jakich piszemy.