Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica ? jak sama nazwa wskazuje szanująca się kobieta

Polecane posty

Gość gość
ma duży wpływ czekanie z seksem z prawiczkiem bo skupiacie się na aspekcie miłośći a nie seksu a to ty pierdoło myslisz o takim chodzeniu 5 lat za rękę i czekaniu ch wie na co , a otem o jakże cudownie było wreszcie dać d.... mojemu małemu siuraskowi och och. I wszystkie problemy znikaja, pryszcze się leczą, mleko nie kiśnie, skarpety nie śmierdzą , wieczna radość i szczęście niepojęte

Gość gość
gość dziś bo jak mozna uprawiac seks po kims? tylko mąż może zobaczyć cie nago a z tymi co wiazecie to *****cze co ich swedzi przyrodzenie i chca sie k***ic

Gość gość
Ja trzymałam do ślubu i trzymam dalej, aby mój mąż nie powiedział, że się nie szanuję. Czekam nadal, ale czuję, że nasz związek się posypie, facet natury nie oszuka i prawiczek, czy nie, to i tak chcą popieprzyć, bo po to im żony, a jak chcę się tylko szanować i nie dałam mu po ślubie, bo chcę go przetrzymać, by sprawdzić czy mnie kocha.

Gość gość
sprawdzisz wtedy partnera bo tylko *****cz odejdzie :) pozdrawiam ekspert w dziedzinie związków

Gość gość
gość dziś A czym innym jest błona? Kawałkiem blaszki? Czy papieru? A może kością? Ja tam nie czekam na nic.

Gość gość
A szacunek jest tylko wtedy kiedy trzymasz cnotę dla przyszłęgo męża prawiczka nie *****cza/nieprawiczka

Gość gość
gość dziś Nieprawda. Każdy facet potrzebuje kobiety, by wsadzić. Ja chcę się szanować, a nasze stosunki się ochłodziły, odkąd nie rozłożyłam przed nim nóg. I po co ja za niego wychodziłam? Nie było warto...

Gość gość
gość dziś dziewica to osoba która nigdy nie uprawiała seksu a nie błona jak to ty piszesz hahaa :D

Gość gość
A co jeśli ktoś odebrał dziewczynie cnotę siłą? Też jest be? Odrzuciłbyś ją?

Gość gość
gość dziś Szacunek jest, jak się chodzi regularnie do lekarza i dobrze się odżywia, a nie czeka na jakieś zwierzę, które jest z tobą tylko po to, by Cię rżnąć co nawet przyjemności nie sprawia! Każdy facet po to się wiąże! Bo gdyby tak nie było, to rzekomo szanujące się prawiczki mówiliby żonom, że nie potrzebują seksu wcale!

Gość gość
a powiedz mi w czym taka ważna jest ta błona? co ona takiego daje? jak kobieta ma w genach k.restwo to choćby miala pierwszy raz po ślubie to i tak bedzie sie puszczała na potęge (znam takie 2) a znam tez mnóstwo dziewczyn które przeżyły swój pierwszy raz przed ślubem (miały góra 1/2 partnerów, gdzie tym drugim był już obecy mąż) są wierne, rodzinne, mają wielkie serca, i uważasz je za k.rwy poniewać straciły błone przed ślubem? a to że są wierne, kochające, mają wielkie serca, są rodzinne w ogóle sie nie liczy? jak dla mnie twoje myślenie jest beznadziejne widzisz tylko biel i czerń, nie ma żadnych szarości w których większość kobiet się znajduje (z resztą też i większość mężczyzn tam się znajduje) powiem ci, że gdybym miała do wyboru 1. prawiczka z takim myśleniem jak ty 2, faceta który wszystko bzyka co sie rusza i na drzewo nie ucieka 3. mężczyznę który miał 1-3 dłuższe związki w krtórych dochodziło do kontaktów seksualnych, jest wierny, kochający to bym wybrała mężczyznę nr 3, bo ma zdrowsze podejście od 2 pozostałych, a przy tym można mu ufać ciesze się, że jeszcze nie spotkałam takie facecika jak ty, tylko czułego kochającego chłopaka który widzi mnie całościowo i nie ocenia przez pryzmat nic nie znaczącej błony, kochałam i dalej kochamy się nie mając ze ślubu i w ogóle tego nie żałuje, nie jesteśmy religijny, a jak na razie ten papierek nie jest nam do niczego potrzebny, mieszkamy razem, w rzie wypadku upowarzniliśmy sie do podejmowania ważnych decyzji przy czym jak coś to mogę na spokojnie odwiedzić go w szpitalu itd aurtorze jestes taka osoba która nawet nie wie co to jest milosc, ty kochasz tylko ta blone, nic poza tym sugeruje zebys kupil sobie dmuchana lale z kawalkiem blony miedzy nadmuchanymi nogami

Gość gość
gość dziś Taa i jeszcze wmawiaj, że dziewictwo nie ma z posiadaniem błony nic wspólnego. Skoro nie, to dlaczego ginekolodzy inaczej badają dziewice, a inaczej kobiety aktywne?

Gość gość
niedziewica która uprawiała seks przed ślubem i w każdym która była w związku to jest największą puszczalską zdzirą bo jak tak można nie szanować ciała? szacunek to czekanie z seksem do ślubu a nie że każdy facet na osiedlu zobaczy ciebie nago. Mało tego pewnie możesz mieć choroby weneryczne i zarazic przyszłego partnera.

Gość gość
bo jak mozna uprawiac seks po kims? tylko mąż może zobaczyć cie nago a z tymi co wiazecie to *****cze co ich swedzi przyrodzenie i chca sie k***ic a ty po co innego chcesz dziewicę jak nie po to zeby ja wreszcie wyr....a potem je...ać regularnie. Bo chyba nie do rozmów o poezji?

Gość gość
gość dziś to błąd bo taki facet zdradzi według najnowszych badań pozdrawiam! on cie nie kocha tylko jest z tobą dla darmowego seksu i trzeba odróżnić *****cza od szanującego i mający zasady moralne i etyczne

Gość gość
Mało tego pewnie możesz mieć choroby weneryczne i zarazic przyszłego partnera. ty też możesz synku i to nie uprawiajac seksu- brak higieny i pech czasem wystarczą

Gość gość
gość dziś To szanujcie te kobiety po ślubie i nie ważcie się ich dotknąć do śmierci, jak miłość, to miłośc, a nie chęć zerżnięcia.

Gość gość
A nie jak facet robi focha bo kobieta nie dała seksu Boże co za debile smiech.gif brać rozwód bo kobieta nie ma ochoty uprawiać seksu gdzie tu miłość? wszyscy łącza miłość=seks Ja przeciwienstwie nawet po ślubie nie traktował kobiety jak worek na sperme! i tym sie wyróżniam normalny i szanujący się człowiek

Gość gość
Szanowny autorze. Nie obchodzi mnie twoje zdanie na temat życia seksualnego i sądzę, że wielu więcej także to nic nie obchodzi. Z poważaniem, Pocałuj mnie w doopę

Gość gość
dla darmopwego seksu przepisał mi połowe swojego mieszkania? to że ty chcesz sobie wmawiać że tylko mąż jest cacy, nie znaczy ze tak jest, bo co jak co ale to właśnie ci kochani mężusiowie zdradzaja najczesciej soje zonki które po porodzie nie wróciły do takiej formy jakie byly przed, z reszta z nam przypadek jak to facet cieszyl sie ze ozeni sie z dziewica, cieszyl sie jak dziecko gdy ja rozdziewiczal, a w tym samym roku przyprawil jej rogi chyba z 4 obcymi kobietami, przykladny mezuś, co? zwlaszcza ze tez byl tym cudownym prawiczkiem

Gość gość
gość dziś Bo tu chodzi o symboliczne pokazanie dominacji nad kimś, kogo oni uważają za coś gorszego, bo są facetami. Wiesz, patriarchat siedzi głęboko w zbiorowej świadomości i oni chcą oznaczyć teren, jak te kundle.

Gość gość
Ponawiam pytanie, co jeśli ktoś zgwałcił dziewczynę, też nie jest dla ciebie wartościowa?

Gość gość
gość dziś ile mam powtarzać jak dla ciebie to tylko błona to gratulacje weź pod uwagę, że nie każda może mieć i co teraz? jak to wytłumaczysz? Cytat kobiety "to załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięsa już uciechę, załamana pannousmiech.gif" "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór."

Gość gość
no i co autorze, znowu robisz sobie dobrze pod komentarze?

Gość gość
gość dziś jest wartościowa bo doszło do stosunku nie z jej woli. gość dziś to twój problem mówie jak jest jak bierzesz *****cza co patrzy na ciebie tylko jak na obiekt do seksu to gratulacje wyboru. Tacy co gadają że masz za mały tyłek, biust zdradzają najcześciej i myślą przyrodzeniem.

Gość gość
Owej dziewiczej wybranki może nie będziesz traktował jak worek, ale inne kobiety już tak. Nie rokuje to dobrze.

Gość gość
tak cytat kobiety to ty tepy prawiku piszesz sam sobie te komentarze, bo wszyscy uwazaja cie za szowiniste z fetyszem blony

Gość gość
Mi się odechciewa poznawać mężczyzn, bo niby po co? Skoro dla każdego będę tylko rzeczą do zerżnięcia, z błoną w gratisie? Żeby mieć świadomość, że kolesiowi staje bo wie, że będzie mnie boleć, a nie dlatego, że podnieca go moje ciało? NIGDY!

Gość gość
gość dziś co za bzdury kompletne piszesz! mówię czystość i szacunek do ciała? rozumiesz? szanuj się! a wy wolicie się k***ić nie szanując swojego ciała. Nie mogę z takimi pustakam pisać bo dalej nie rozumieją! dziewica = błona według kobiet i mało znaczący element :D gratulacje szkoda odpisywać wam

Gość gość
gość dziś żadnej bym tak nie traktował bo ja nie jestem zbok,******cz