Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica ? jak sama nazwa wskazuje szanująca się kobieta

Polecane posty

Gość gość
A co jeśli ma błonę, a robiła loda albo brała w tyłek? Jak to sprawdzisz?

Gość gość
gość dziś pisze że masz być jak obiekt do seksu? potrafisz czytac! bo można się załamać pisze x razy to samo a te dalej wmawiają mi jakieś bzdety

Gość gość
gość dziś To było do przewidzenia, że nie przyznasz mi racji, bo cały patent polega na tym, że takie rzeczy są zakorzenione na tyle głęboko, że o tym nie myślisz, Ty to uznajesz za normę, ale bez głębszej analizy. Nie mam zamiaru się szanować, bo nie mam zamiaru być czymś do przer******* dla kogokolwiek! P********e się żałosne zwierzęta! Tak, prawiczków też to dotyczy, bo dziewica chyba nie jest wam do ozdoby potrzebna tylko po to, by ją zerżnąć o rozdziewiczyć!

Gość gość
gość dziś Boże co za tępa nie da się wam odpisywać :( wolisz się k***ić to proszę bardzo! droga wolna potem nie płacz za kilka lat, że miałem rację!

Gość gość
tak napisała jedna z dziewczyn na kafe "to załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięsa już uciechę, załamana pannousmiech.gif" "autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór."

Gość gość
gość dziś Weź Ty się czytać naucz. Z kim się k***ić, skoro o każdym facecie mam takie zdanie? Z kosmitą? A może z własną ręką będę się k***ić? P********e się, prawda jest taka, że dla każdego z was kobieta potrzebna jest do seksu, a jak deklarujesz, że nie, to nie waż się tknąć tej dziewicy.

Gość gość
gość dziś Nigdy nie patrzyłem na kobietę jako obiekt do seksu jak to robi wiekszość mężczyzn. Tym się wyróżniam wśród mężczyzn mający zasadę, świetny charakter, nie traktuje dziewczyn jak obiekt do seksu. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś No ale chyba zamierzasz tą dziewicę rozdziewiczyć kiedyś, nie? Czyli jednak dopuszczasz, że ją zerżniesz, zatem będzie twoją legalną zabawką.

Gość gość
gość dziś to ty tak uważasz nigdy dla mnie kobieta nie będzie zabawką!

Gość gość
gość dziś Będzie, bo chcesz z nią w końcu seks uprawiać. Gdybyś ją szanował, to byś jej nie tknął.

Gość gość
gość dziś Co ty możesz wiedzieć

Gość gość
gość dziś No właśnie wiem, bo nadal wychodzi na to, że wam wszystkim kobieta jest potrzebna tylko do jednego.

Gość gość
jesteś szowinistą!!! traktujesz kobiety jak przedmioty, dlatego wszyscy tutaj ciebie traktuja jak nic nie wartego smiecia, ktory powinien wyginac, sama matka zaluje pewnie ze takie dziadostwo jak ty na swiat wywalila dobrze ze wiekszosc spoleczenstwa ma normalne podejscie i wlasnie ta wiekszosc spoleczenstwa tworzy normalne, zdrowe, dlugie i szczesliwe zwiazki, a takie ochlopy sa wiecznie same bo takich kretynow nikt nie chce znac, dlatego ciagle tu jestes i ciagle piszesz te tematy, gdybys byl normkalny to mialbys dziewczyny, ale ze jestes je...bnietym szowinista to nikt nie chce z toba gadac, tym bardziej kobiet, dlatego cala swoja flustracje wylewasz tuta, choc wszyscy maja gdzies twoje zdanie i dalej zyja tak jak oni chca i TAKIE OSOBY PREDZEJ ZNAJDA KOCHAJACEGO PARTNERA niz ty, bo uprzedmiatawiasz kobiety skoro traktujesz kobiety jak przedmioty to sam powinienes byc na sprzedarz, jak dla mnie nie jestes wart zlamanego grosza, a gdyby jakas cie poznala to malo zeby cie sprzedala komus innemu, ona by jeszcze z checia takiej osobie doplacilo tylko po to zeby cie od niej zabrala i nie musiala ogladac szowinistycznej swini

Gość gość
Jest jakiś powód, dla którego jesteś zawsze sam, autorze.

Gość gość
Nazwa nie wskazuje, bo wyraz dziewica pochodzi od hinduskiego devi: pani, księżniczka, boginka i nie zawiera żadnych konotacji z semickim lękiem przed kobiecością i seksem.

Gość gość
Ja też taka byłam. Uważałam że kobieta powinna być " czysta" powinna zachować dziewictwo do ślubu. Moj partner myślał tak samo. Więc czekaliśmy z seksem do ślubu. Mialo to być czyste, piękne i bajkowe. Jak we śnie, prawdziwa noc poślubna. I przeżyłam tę ' bajkową" noc...... Mój świeżo poślubiony mąż rozebrał się i zobaczyłam 5-cio centymetrowego siurka schowanego w gąszczu obrzydliwie rudego owłosienia. Byłam młoda , głupia i nie wiedziałam że "tam" mogą być rude włosy. Stałam jak skamieniała i powoli we mnie rosło coraz większe obrzydzenie. Do seksu nie doszło. Nie mogłam się przełamać. I tak skończyło się to cudowne , piękne małżeństwo.jeszcze się nie zaczęlo a już był koniec. Myślę że dziewictwa do ślubu wymagają faceci którzy nawet nie zasługują na miano " faceta". To zwykłe cio..y pospolite szukające darmowej służącej praczki i sprzątaczki. To egoistyczne osobniki , próbujące wygodnie ułożyć sobie życie. To właśnie tacy tworzą grono tych którzy mówią że " miejsce kobiety jest w kuchni " a ja uważam że facet goni kobietę do kuchni bo nie wie co z nią robić w sypialni. Moją wypowiedż dedykuję kundlom którym wydaje się że należą do grona rasowych.

Gość gość
Brak seksu przed ślubem nie gwarantuje udanego związku. Gwarantuje za to, że parka się nie rozwiedzie, bo kościół nie pozwala. :)

Gość gość
gość dziś Jak dla was cnota to nie znaczący element to gratulacje głupocie! to że chce czystą bo oczekuje szanującej się kobiety która nie uprawia seksu z każdym w który jest w związku! tak poznasz szanującą się kobietę i nigdy nie traktował ich jak przedmiot. Pozdrawiam od błonek

Gość gość
gość dziś Nie mam dziewczyny bo nie ma dziewic proste! dlatego stąd oburzenie z mojej strony :) bo takie puszczalstwa to nigdy nie było jak w XXI wieku i nie trzymania cnoty dla męża prawiczka.

Gość gość
Pewnie należysz do tych co mają pięciocentymetrowego siurka i wiesz że każda wyśmieje cie, dlatego chcesz dlatego dziewicy i seksu po ślubie. Zapominasz że koty w worku kupowało się w XVIII wieku. Moją wypowiedź dedykuję kundlom którzy myślą że należą do grona rasowych.

Gość gość
Spierdalaj pustaku :) precz z puszczalstwem uprawianie seksu aż do ślubu

Gość gość
A ten dzieciak dalej tu nawija o swojej mitycznej dziewicy, która zapewne nie powinna lubić seksu nawet z własnym mężem, bo ma być skromna i nawet mężowi łatwo nie dawać.

Gość gość
Niedziewica przedślubna to puszczalska k***a ktora nie szanuje ciala. Przeraza puszczalstwo wsrod mlodych kobiet

Gość gość
a moze to inaczej... Sa kompleksy i presja otoczenia :) Za granice by sie wyjechalo to by w koncu gumka pekla :)

Gość gość
Bede walczyl do konca z tym puszczalstwem

Gość gość
Książkę byś poczytał, zamiast pitolić na forum dzień w dzień.

Gość gość
facet goni kobietę do kuchni bo nie wie co z nią robić w sypialni. x Swietnie powiedziane.