Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest dziewica ? jak sama nazwa wskazuje szanująca się kobieta

Polecane posty

Gość gość

kim jest niedziewica przedślubna?puszczalska zdzira nie szanująca ciała fuuuu

Gość gość
Zaraz powiem mojemu mężowi, że ożenił się z puszczalską dziwką, z którą nawet uprawiał seks i był jej pierwszym przed ślubem! :D

Gość gość
gość dziś idź ty puszczalsko zdziro seks po ślubie a nie uprawiać przed! wstyd i hańba!

Gość gość
jak sama nazwa wskazuje.... sięgając do etymologii :pierwotnie w znaczeniu formy żeńskiej tego przymiotnika: deva ‘ssąca (pierś)’ > ‘niemowlę płci żeńskiej’ > dziewczynka’ > ‘dziewczyna, młoda kobieta’. no żesz k....jak raz z samej nazwy wywieść coś o szanowaniu się to trzeba mieć fantazję ze ho ho, albo być debilem, który nie wie, ze jest coś takiego jak etymologia

Gość gość
gość dziś Jestem puszczalską ździrą, bo miałam jednego partnera? :D To ja mu już lepiej nie będę dawać, bo jeszcze stwierdzi, że się z nim puszczam :D

Gość gość
gość dziś A czego oczekujesz? Dla niego etymologia, to pewnie nazwa potrawy.

Gość gość
tyle się mówi seks po ślubie a co kobiety robią? uprawiają przed

Gość gość
dalej o pochodzeniu słowa dziewica (podstawą tego przymiotnika był czasownik *dojiti – patrz DOIĆ) no to faktycznie jak tak wywodzić, to może być dziewica waginalna, ale dobra dojara obciągara

Gość gość
jak cie czytam, to o wiele bardziej mnie korci zeby pobyc sie dziewictwa, planowalam po slubie ale po twoich tematach zrobie to grubo przed, bo nie chce miec skretynialego meza ktory ma fetysz kawalka miesa, a kobietytraktuje jak przedmioty (czyli jak ty) z reszta tacy jak ty nie sa warci nikogo, a z takimi debilami nikt nie chce przebywać (pewnie dlatego ciagle tu siedzisz, co? pewnie nawet wlasna matka juz dawno cie wydziedziczyla, bo wstydzila sie ciebie, bo jestes tepym szowinistom z fetyszem nic nieznaczacego kawalka miecha, jak tak bardzo jara cie blona to sam sobie zrob w d.pie i czekaj do slubu, a w noc poslubna niech ci murzyn zasadzi i ja rozerwie, a ciebie niech krew, ból zaleje, wtedy beziesz szczesliwy )

Gość gość
gość dziś jak dla ciebie to mięso to gratulacje jak nazywasz swoją cnotę :) "to załamujące, że można traktować swoją czystość i seksualność jako kawałek mięsa, pewnie cała dyskoteka miała z tego mięsa już uciechę"

Gość gość
autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór.

Gość gość
gość dziś dobra, dobra bierz sobie k****arza a potem nie płacz na kafe, że cie zostawił. Chcesz się szanować trzymaj cnotę chcesz się k***ić to rób przed ślubem.

Gość gość
gość dziś mężczyźni też mają błonę i można sprawdzić czy jest prawiczkiem

Gość gość
kolejna wypowiedź kobiety która popiera co tutaj pisze "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"

Gość gość
Ponad 50% mężczyzn w młodym wieku zdradza po ślubie mówimy o tzw. nieprawiczkach co uprawiali seks przedmałżeński.

Gość gość
Ale 22:26 ma rację, bo dla Ciebie liczy się właśnie ta błona, a nie to, jakim człowiekiem jest kobieta, pomijam już, że dla Ciebie kobieta nawet człowiekiem nie jest, tylko czymś, o czego wartości stanowi błona. Nie różnisz się niczym od tych twoich *****czy, dla was kobieta, to narośl na pochwie, tylko Ty gloryfikujesz pokazanie ohydnej dominacji nad kimś, kogo uważasz za gorszego i jesteś zafiksowany na tym punkcie. Jak kobieta nie będzie krwawić, to ją pobijesz, czy co?

Gość gość
kolejna wypowiedź kobiety która popiera co tutaj pisze "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i 37 lat i syn 15 lat, to zaszła jak miała 21 lat, no to długo nie trzymała cnoty, oj szybko zaswędziała

Gość gość
gość dziś Umiesz czytać ze zrozumieniem mi nie chodzi o błone bo nie każda może ją mieć np. miała mały wypadek :) musi wstrzymać się z seksem aż do ślubu żeby się skupić na ważniejszym aspekcie związku czyli miłości. Badania naukowe mówią jasno "niezależnie od religijności" związku są dużo trwalsze! dogadywanie się, szybkie rozwiązywanie problemów w małżeństwie .

Gość gość
gość dziś mężczyźni tez przy pierwszym stosunku przeżywają podobno ból :)

Gość gość
gość dziś Nie ma żadnego pojęcia! Mi nie chodzi o żadną błonę tylko żeby była czysta aż do ślubu. Bo takie nieczyste które uprawiały seks przed ślubem to dla mnie zdziry i nie wyobrażam sobie związku z taką kobietą.

Gość gość
Badania naukowe mówią jasno "niezależnie od religijności" związku są dużo trwalsze! dogadywanie się, szybkie rozwiązywanie problemów w małżeństwie . no cóż , to wytłumacz nam jak jak fakt dawania c**y tylko jednemu facetowi wpływa na szybsze rozwiązywanie problemów, jeśli np oboje sa uparci i mają trudne charaktery , to co powsadzają sobie i im się charakter zmieni, czy jak?

Gość gość
"autor prezentuje normalne wartości cywilizacyjne, nie wiem o co Ci chodzi. albo chcesz mieć męża, albo wietrzyć cipę. zawsze był taki wybór." Pozdrawiam was co nazywają swoją cnotę nic ważnego i jako mięso :D

Gość gość
nie wyobrażam sobie związku z taką kobietą. od złej strony zaczynasz. Prawidłowa teza brzmi: zadna kobieta, nawet stara sparszywiała prostytuta na granicy śmierci głodowej nie wyobraża soebie związku z tobą

Gość gość
gość dziś To słabe to skupianie na ważniejszym aspekcie, bo niektórzy biorą śluby mając ledwo 20 lat. Ja tam nie zamierzam skupiać się ani na jednym, ani drugim, bo dla facetów i tak nigdy nie będę pełnoprawnym człowiekiem, więc po co?

Gość gość
gość dziś przecież mówię, że są w stanie się szybciej dogadać i rozwiązać problem a nie jak dzisiaj kobieta nie da seksu to faceta idzie do innej? gdzie tu widzisz miłość? to właśnie nieprawiczki co uprawiali seks przed ślubem prędzej pójdą do innej panny bo myślą przyrodzeniem a nie sercem :)

Gość gość
gość dziś ma duży wpływ czekanie z seksem z prawiczkiem bo skupiacie się na aspekcie miłośći a nie seksu.

Gość gość
gość dziś Bo to jest chore, by przedkładać posiadanie błony, nad człowieczeństwo drugiej osoby. I tak, błona to kawałek mięsa, które prędzej, czy później się traci. Dla takich, jak wy najlepiej by było, gdyby wszystkie kobiety miały przerośnięte błony, najlepiej bez otworu, by trzeba je było usuwać chirurgicznie u wszystkich przy facecie, co by miał dowód, że kobieta jest dziewicą.

Gość gość
iiii to już będzie któryś z paru tysięcy takich samych tematów o dziewicach. rzyg.

Gość gość
gość dziś Przecież seks to seks, a miłość to trochę za dużo dopaminy, więc koniec końców nawet w małżeństwie myśli się o sobie i chce się przede wszystkim zaspokoić siebie.

Gość gość
gość dziś jak dla ciebie to kawałek miesa to gratulacje! :D przeciez czekanie z seksem to szacunek do ciała też preferuje i czekam z tym tylko wyłącznie do ślubu.