Szalony_Paweł 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 Witam, Zwracam się do was drodzy forumowicze z prośbą o pomoc... Ehh, to jest dla mnie i mojej dziewczyny bardzo ciężki dzień, pod względem psychiki... :( Nie będę zawracał głowy i przejdę do sedna sprawy, a więc podczas dzisiejszych odwiedzin u dziewczyny, doszło między nami do stosunku... Oczywiście zabezpieczyliśmy się, lecz niestety podczas stosunku prezerwatywa niefortunnie pękła, ja pod chwilą uniesienia nie poczułem tego, więc nie przerwaliśmy tej "cudownej" na tamten czas chwili... Pod koniec wyszedłem i zauważyłem że prezerwatywa jest pęknięta... Ehh, dodam, że wcześniej jeszcze podczas naszych zabaw raz doszedłem i po tym nie przemyłem członka... :( Teraz zastanawiamy się z dziewczyną, czy kupić i zastosować tabletkę "72h po stosunku", czy nie... Pragnę dodać że jakieś 3-4 miesiące była podobna sytuacja i również ją zastosowaliśmy... Proszę o pomoc. Boimy się że po tabletce coś się może stać, jak i również, że jeśli jej nie weźmie to zajdzie w ciążę. Doradźcie proszę. Z góry bardzo dziękuję za wszelką okazaną pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2016 a jakie są szanse na ciąże? Były dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szalony_Paweł 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 tak, niestety dziś miała owulację :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2016 nie wchodź na sucho to nie pęknie, marny, zboczony prokowatorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2016 Szanse na ciąe podczas dni płodnych to i tak tylko 20%. Ale jeśli się boicie, weźcie tabletkę. Po 4 miesiącach od tamtej nic się nie stanie. Ale starajcie się unikać sytuacji żeby brać tę tabletkę, bo to jest bomba hormonalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2016 Jeśli miała dni płodne to mogło już dojść do zapłodnienia a wiec biorąc tabletkę zabijecie swoje dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 22,19 moherze p**********y nie pisz bredni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szalony_Paweł Napisano Czerwiec 21, 2016 Nie gadam głupot :( I nie jestem moherem... Mam 19 lat, więc jeszcze zdecydowanie mało wiem o życiu... Ehh Powiecie mi jeszcze co o tym sądzicie?? Dziś jest już drugi dzien... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 moherze bylo do tej z 22,19 , rozumiesz ? a co do tabletki to jak dziewczyna jej nie wezmie to moze byc w ciazy i co tu myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 tabletka wzieta w pierwszej dobie ma najwieksza skutecznosc , z kazda godzina ta skutecznosc tabletki jest mniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2016 A na jakiej podstawie wyliczylismy z taka dokladnoscia termin owulacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach