Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marcel 2016 Warszawa

Marzę o klapsach , laniu sparkingu

Polecane posty

Gość Marcel 2016 Warszawa

Marzę o klapsach , laniu sparkingu Ten rodzaj kary był mi obcy. Zawsze za swoje wyskoki płaciłem aresztem domowym lub zakazem oglądania telewizji. Nigdy nie dostawałem od rodziców w skórę. Szukam kobiety, która po prostu sprawi mi porządne lanie paskiem na gołą pupę. Może to zrobić sama lub w obecności koleżanek. KOBIETO ! Jeżeli wkurza Ciebie w pracy Twój szef, a ty gromadzisz w sobie negatywne emocje …. daj sobie luzu … napisz do mnie …. póżniej chwyć pasek w dłoń i zlej mocno moją gołą pupę. Przekonasz się ,że poczujesz się lepiej .brakiem odpowiedzialności , presji , ciężaru A ty Kobieto – przez chwilę poczuć władzę. A może i Ty chciałabyś poczuć pręgi na pupie ? Poszukuję zdecydowanej kobiety z Warszawy lub okolic, w wieku 18-50lat, z niekrępującym lokalem . Agencje towarzyskie odpadają. Niestety nie dysponuje lokum , ani kasą na hotel. Z niecierpliwością czekam na e-mail , chętnie z foto na adres marcus@dentonet.pl Kontakt z panami mnie nie interesuje , proszę więc aby do mnie nie pisali Marcel z Warszawy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować