Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA!!! ROZGRYZŁEM O CO CHODZI Z NAMYSŁOWEM

Polecane posty

Gość gość

Ludzie to nie pisze żaden nawiedzony pajac z Namysłowa. To jest ukryta reklama piwska Namysłów!!! Co drugi temat to Namysłów Namysłów, Namysłów i Namysłów. Człowiek zaczyna rzygać już tym Namysłowem, ma kolesia dosyć i chętnie wpierd‪liłby mu tak żeby przez tydzień ze szpitala nie wychodził. Ale podprogowo, w podświadomości zostaje słowo "Namysłów" potem człowiek idzie do sklepu po browary i jest duża szansa że sięgnie właśnie po ...piwo Namysłów. Ja się złapałem na tym wczoraj. Zawsze pije Harnasie, ale od kiedy Harnaś kosztuje 1,99 za butelkę to stało się z nim coś nie tak, Niby smak ok, ale choruje po nim. Kiedyś jak było w normalnej cenie, to mogłem wypić i 6 butelek i następnego dnia było ok, teraz po takiej ilości następnego dnia rzygam dalej niż widzę. Oni muszą chrzcić czymś to piwo, dlatego mogą dawać taką "promocyjną" cenę... Tak więc zacząłem szukać czegoś innego i po co w pierwszej kolejności sięgnąłem? po kur‪wa Namysłów :O Dopiero wczoraj na meczu, sącząc sobie browarka uświadomiłem sobie że to tu na kafe wbiło mi się w łeb słowo Namysłow. Tak więc to nie jest jakiś nawiedzony troll, a jakaś szersza marketingowa akcja...

Gość gość
przecież ja to mówiłem już dawno :o a utwierdziłem się w tym całkowicie jak w tv pojawiły się reklamy tych szczyn

Gość gość
A byłeś kiedyś w Tatrach?

Gość gość
a dlaczego piwo tam nie jest pasteryzowane , wiem że dzięki temu jest oszczędność w produkcji , nie trzeba podgrzewać milionów butelek do 72 stopni C.

Gość gość
Dzisiaj dopiero to odkryłes. Ja juz dawno pisalam ze to reklama. Kupe czasu temu

Gość gość
Masz racje, to ukryta reklama piwa. Czyżby browar im bankrutował?

Gość gość
Dawno juz bylo wiadomo ze to reklama. Jakis koleś zarabia na tym ilością wpisow i ogolnie ze reklamuje to gowno

Gość gość
Jego maniakalna nachalność powoduje obrzydzenie do nazwy Namysłów, a tym bardziej do piwa z tej dziury.

Gość gość
Tatry – najwyższe pasmo w łańcuchu Karpat. Tatry leżą w Łańcuchu Tatrzańskim, w Centralnych Karpatach Zachodnich. Powierzchnia Tatr wynosi 785 km², z tego około 175 km² leży w granicach Polski, a ok. 610 km² na terytorium Słowacji.

Gość gość
Kiedy w tv widzieliście reklamę tego piwa namysłów pils? Ja nie widziałem ale piłem piwo mi średnio smakuje mam w Namysłowie rodzinę byłam tam i w Namysłowskiej biedronce znalazłam czteropak piwa namysłów pils za chyba dwa złote z kawałkiem piwo lepsze od żywca i warki ale nie idealne

Gość gość1234ccc
a jeśli to psychol to niezła kasę musi zarabiać ja do tego pięknego miasta nic nie mam ale piwo to okropne szczyny ja przez namysłów kiedyś pociągiem przejeżdżałam na trasie wrocław oleśnica namysłów kluczbork lubliniec tarnowskie góry miasto jak sie z okna patrzy wydaje się zwyczajne ani przesadnie ładne ani przesadnie brzydkie takie średnie ktoś jeszcze tędy jechał? ps jestem z poznania jechałam pociągiem najpierw do wrocławia a z wrocławia pociągiem przez namysłów we wrocławiu miałam przesiadkę

Gość gość
Na jakim kanale tv widzieliście tą reklamę? Nigdy jej nie widziałam

Gość gość
widzieliście w wiadomościach że w browarze braniewo (woj. warmińsko mazurskie ) chodzi o browar braniewo (browar namysłów spółka z.o.o.) wiecie może za ile browar namysłów zakupił browar w braniewie? może za drogo go to kosztowało ja mam koleżankę z namysłowa byłam tam często widziałam budynek browaru obok browaru jest zamek ale zaniedbany szkoda mi go niech go wyremontują bo fajny zabytek sie marnuje :( namysłów to całkiem ładne miasto ale to jeden wielki parking przez całe miasto jest na parkingach sznur aut aż sie w mieście nie mieszczą tam to każdy ma auto namysłów ma bodajże kilkanaście tysięcy mieszkańców i ma dwie galerie handlowe i mnóstwo supermarketów aż za dużo chyba w przeliczeniu na mieszkańca więcej niż we wrocławiu (ludzie z całych okolic tam na zakupy jeżdżą :()

Gość gość
gow/niana reklama, ja przez ten spam o namyslowie nawet bym nie zjechala zjazdem na te dziure, gdyby zycie od tego zalezalo :P i chyba tylko idiota siegnie po te piwo, ewentualnie zul, ktoremu wszystko jedno a ma tylko pare groszy. nie mow mi, ze majac juz wyrobiony smak serio siegniesz po te szczyny???

Gość MAREKKA886
ja kiedyś przez namysłów przejeżdżałem ale autem z wrocławia do częstochowy czym wy się tak podniecacie tym namysłowem zwyczajne miasto jakich na opolszczyźnie wiele to ani ładne ani brzydkie ani super ładne miasto bo to miasto jak każde inne nie ma tam nic nadzwyczajnego żeby sie podniecać ps jestem z wrocławskiego kozanowa tam od urodzenia mieszkam :) ps zastanawia mnie czy ten koleś z namysłowa rzeczywiście jest idiotą czy udaje?

Gość gość
22:13 ja nie uważam żeby namysłów był dziurą ot. miasteczko jakich wiele niczym sie od innych nie różni ja pod namysłowem mam babcie często tamtędy jeżdżę gdybyś np z częstochowy do wrocławia jechała to obawiam sie że nie miała byś wyjścia nie da sie go chyba objechać (chyba ) ja tam zawsze w orlenie tankuje auto i z babcią do namysłowa na zakupy do marketu jeżdżę babcia ma już swoje lata 93 dokładnie muszę jej pomagać ona się koło lwowa urodziła

Gość gość
pijecie namysłów pils? on to rzeczywiście szczyny a wiecie że kuflowe zamkowe i kozackie też są z namysłowa? one są zarombiste wczoraj sie dowiedziałam że piwo plum i plum malina też są z browaru namysłów pił ktoś i jak wrażenia?

Gość gość
Szczyny szczyny szczyny :(

Gość gość
A wg mnie takie to średnie piwa

Gość pseudoja
ta osoba reklamująca miasto Namslau , czyli obecny Namysłów z całą pewnością robi to dla forsy , ta reklama Namysłowa nie ma żadnego związku z patriotyzmem lub z powodów politycznych , nawet tej osobie nie zależy na turystach , od samego początku 'pisaniny' tej osoby wiadomo , że chodzi o reklamę piwa NAMYSŁÓW a piwo NAMYSŁÓW przeżywa ciężkie chwile , ponieważ jak zapewne wszyscy pamiętamy spalił się browar BRANIEWO , nie wiadomo, czy już działa po spaleniu ? osoba tu pisząca o Namysłowie nie podaje takich informacji ale napisała na forum , kim jest właściciel browaru Namysłów ? Właścicielem browaru Namysłów jest JANKES , PRAWDOPODOBNIE pochodzenia 'wiadomego' ! A odnośnie samego piwa NAMYSŁÓW to faktycznie to są szczyny , szczyny zapakowane w zieloną butelkę bez-zwrotną i te szczyny są za drogie nawet dla warszawiaka , te szczyny w warszawskim markecie kosztują 2,80 - 2,90 PLN , więc przy tych szczynach z Namysłowa piwo PERŁA w zielonej butelce za 2,60 PLN jest pyszne ! morał jest taki : zamiast opłacać 'osoby reklamujące piwo Namysłów' proponuję aby obniżyć cenę tych SZCZYN do kwoty 1,19 PLN za pół litra, być może się znajdą amatorzy na te SZCZYNY !

Gość zazolagość
Może za reklamę mu płacą niby po co miałby miasto reklamować skoro nawet gdyby turyści przyjeżdżali to on by z tego korzyści nie miał tylko miasto chyba że by miał np hotel czy coś i by więcej osób do niego przyjeżdżało to wtedy tak kruszyński chytry dziad (kruszyński to burmistrz Namysłowa) mam rodzinę w Namysłowie więc wiem

Gość gość
Co wy do tego piwa macie? Przecież to nie szczyny bo czy wy wiecie że piwa z browaru namysłów jako najlepsze piwa w Polsce czytałem o tym że 4 medale te piwa zdobyły za najlepsze piwa w Polsce (mi bardzo smakują a mieszkam w poznaniu wasze narzekanie mnie nudzi wy na piwie wcale sie nie znacie albo tak się na piwach znacie jak mysz na astronomii wyszukajcie jak nie wierzycie

Gość gość
Jeszcze coś kto z was nigdy nie pił tych piw? Pewnie większość też się zgadzam że to najlepsze piwa w Polsce pewnie większość z was nie piła (niska cena nie sugeruje że to szczyny ) jest niska cena ale najlepsze piwa ostatnio w Mielnie nad morzem piłem żywiec Warka czy żubr to koncernowe siki po nich mi się rzygać chce namysłów to lokalny browar one mu do pięt nie dorastają browar w mieście namysłów to najstarszy browar w Polsce razem z browarem Lwówek wszystkie inne to gowniarze wiecie że piwa z Namysłowa są już od 1321 roku produkowane a z żywca dopiero od tysiąc osiemset któregoś roku i miliony ludzi pije te piwa to że wam nie smakuje to nie znaczy że szczyny bo żeby piwo oceniać to trzeba mieć choć trochę o nim pojęcia ja się na piwie znam poczytajcie sobie opinie Polaków o piwie namysłów pils w Google (Namysłów pils blog kopyra)

Gość pseudoja
TAK , coś w tym jest z tym browarem Namysłów ! czytałem komentarze pracowników browaru Namysłów odnośnie 'myszy' pływających w piwie Namysłów w czasie produkcji piwa , nawet pracownicy browaru Namysłów podpowiadają , że SANEPID ma pełne KUFLE roboty w tym browarze , to tak odnośnie zdania , że 'wy na piwie wcale się nie znacie albo tak się na piwach znacie jak mysz na astronomii wyszukajcie jak nie wierzycie'

Gość gość
Co ty za bzdury piszesz czemu wy tylko wszystko potraficie zbluzgać i co wam się w tym piwie nie podoba jakoś medale zdobyły bez powodu by ich nie dali akurat piłem mnóstwo piw i piwa z browaru namysłów są najlepsze jakie piłem (żadne myszy nie pływały weź browaru nie oczerniaj założę się że nigdy nie piłeś żadnych piw z browaru namysłów czyż nie? ) gdybyś pił to byś takich bluzg nie pisał jakoś miliony ludzi pije i większość sobie chwali siki to żywiec i Warka namysłowskie piwa są produkowane w otwartych kadziach najlepsze co potraficie to obrażać założę się że gdybyś nie wiedział że to piwa z browaru namysłów to byś pił i zachwalał gdyby przelać np piwo żubr do butelki namysłów pils to na namysłów byś narzekał"jakie szczyny " a gdyby przelać namysłów pils do butelki żubra to byś mega wychwalał ja wiem czemu piszecie że to szczyny bo NAMYSŁOWA NIE LUBICIE MOŻECIE TEGO GOŚCIA OD NAMYSŁOWA NIE LUBIĆ A NIE MIASTO I JAK MOŻECIE OCENIAĆ MIASTO GDY NIGDY W NIM NIE BYLIŚCIE I GO NIE ZNACIE ŻEBY OCENIĆ CZY NAMYSŁÓW CZY INNE MIASTO JEST FAJNE TRZEBA NAJPIERW TAM BYĆ

Gość gość
Nie ja uważam że to ktoś psychiczny podobnie jak było z gwozdkiem ... Alee powiem wam ze piwo Namysłów jest piwem bardzo dobrym mimo wszystko :) piłam kiedyś nad jeziorem i dobrze wspominam .

Gość gość
A hejterzy jak bluzgali bluzgają i będą bluzgać im się nie przegada nigdy ich się do niczego nie przekona

Gość gość
Też sięgam teraz po Namysłów, albo Perłę a wiecie, ze Perła też jest z Namysłowa? I tak samo smakuje?