Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA!!! ROZGRYZŁEM O CO CHODZI Z NAMYSŁOWEM

Polecane posty

Gość gość
2/3 wpisów w tym temacie również należy do tego spamera człowieku, jak udajesz kogoś innego to zmień styl pisania, bo wszędzie piszesz tak samo; niezależnie czy jako kobieta, facet, osoba chwaląca czy hejtująca tę dziurę i jej szczyny. Rozpoznaję cię po pierwszym zdaniu kretynie

Gość gość
07:24 co? Przecież ja nic nie pisałem wczoraj dopiero teraz zauważyłem ten temat wczoraj wieczorem nie było mnie w domu jaki styl pisania o co ci chodzi myślisz że tylko ja mam taki styl pisania i co przez to rozumiesz ty masz ciągle teorie spiskowe a to już nudne przecież ja tego nie pisałem możesz mi nie wierzyć ale to prawda i jak mam ci udowodnić że mnie w domu wieczorem nie było?

Gość gość
I jeszcze jedno czytałem te komentarze na pierwszej stronie i dowiedziałem się że 4 medale Namysłowskie piwa zdobyły czyli to o czymś świadczy przecież to jedne z najlepszych piw w Polsce czemu wy piszecie że siki i szczyny założę się ten gość wczoraj miał racje gdybyście nie wiedzieli że to piwa z browaru namysłów to byście zachwalali

Gość gość
A może to ty pisałaś te komentarze i zwalasz winę na mnie? Przyrzekam to nie ja pisałem wytłumacz mi ale szczerze co ty masz z tą nienawiścią do Namysłowa i browaru namysłów wytłumacz mi bo nie wiem czemu ty całego miasta nienawidzisz? Jedynie możesz mnie nienawidzić a nie miasto ludzi tam nie znasz a wszystkich wyzywasz że niby wszyscy to psychole dzięki za inteligencję że oceniasz ludzi nawet jak ich nie znasz o co ci chodzi pokazywałem ci wczoraj foty Namysłowa i zauważyłem że zazdrościsz mi miasta i że jest takie ładne zauważyłem że ci się podoba (przyznaj wreszcie)

Gość gość
i namysłów nie jest dziurą nie będę jeszcze raz tego pisać bo pisałem wczoraj czytałaś o tym że tam wszędzie blisko itd . widziałaś foty namysłowa a ty dalej obrażasz namysłów i ciągle masz jakieś ale...ciągle ci coś przeszkadza co ty masz z tymi dziurami namysłów to miasto tranzytowe żeby autem lub pociągiem z wrocławia do częstochowy przejechać trzeba przez namysłów jechać i nie da sie go ominąć (to tylko jeden przykład podałem) pisałem żebyś przyjechała do namysłowa kiedy przyjedziesz pociągiem?

Gość gość
i jeszcze jedno odpowiedz mi szczerze czemu tego miasta nie lubisz? przecież go nie znasz te zdjęcia namysłowa są w stu procentach prawdziwe żal c***ewnie d**e ściska że namysłów jest taki ładny miły i przyjemny przyjedź może jutro do namysłowa najpierw pociągiem do wrocławia a z wrocławia ze stacji wrocław główny do namysłowa zobacz sobie rozkład jazdy wrocław główny -namysłów i przyjedź do namysłowa zobacz w necie rozkład jazdy zobacz sobie oferty pracy w necie jeśli chodzi o namysłów i wpisz sobie kosikowski nieruchomości rozejrzyj się za fajnym mieszkaniem ps będziesz miała blisko do wrocławia

Gość gość
Szczera odpowiedź ma być

Gość gość
Zobacz sobie rozkład jazdy... Wysiądź w Namysłowie pkp jest zaraz koło rynku więc od razu w centrum miasta będziesz przyjedź i zobacz NAMYSŁÓW NA ŻYWO ZOBACZYSZ SOBIE GO I SIĘ PRZEKONASZ NA WŁASNE OCZY ŻE NAMYSŁÓW NIE JEST DZIURĄ

Gość gość
Na pewno namysłowskie piwo jest lepsze od koncerniaków - tyskiego, żubra, żywca itp. Bardzo dobre jest też - i tanie - namysłowskie piwo, które się nazywa "Jasne że pełne", tylko trzeba trafić na dobrą partię, bo zdarzają się gorsze.

Gość gość
Przyjedź do Namysłowa PROSZE cię

Gość gość
Zobacz rozkład jazdy Wrocław główny namysłów i kup bilet albo na dworcu albo w Internecie w Internecie taniej i przyjedź do Namysłowa :)

Gość gość
Przyjedź

Gość gość
Przyjedziesz to zobaczysz proszę przyjedź

Gość gość
Przyjedź prosze

Gość gość
2/3 wpisów w tym temacie również należy do tego spamera x w zasadzie to zasrał/zasrali prawie cały topik. beznadziejna reklama.

Gość gość
Nie wierzę, że jakikolwiek pijarowiec odwaliłby taką kaszanę i nie wyleciał z pracy po tygodniu :) To zwykły znudzony życiem prawik, którego bawi to, że ludzie się wkurzają, bo to jedyny sposób, żeby w ogóle ktoś z nim porozmawiał. Powiem jedno: planując urlop na Opolszczyźnie wybierałam najciekawsze miejsca do odwiedzenia i celowo ominęłam Namysłów, żeby przynajmniej na urlopie tego spamera nie spotkać ;). Podejrzewam, że podobnie działa to przy wyborze piwa.

Gość gość
gość 2016.06.26 No nie do końca... a myślisz że te wszystkie topiki polityczne to zakładają zwykli ludzie? Dlaczego gdy było tuż przed ciszą wyborczą to był wręcz obrzydliwy wysyp topików czy Duda czy Bul, a potem czy PiS, Kukiz czy PO? Po prostu ich agencji PR działały a kafe nie było jedynym zasrywanym forum. Owszem były wpisy i topiki zakładane również i przez zwykłych ludzi ale to było w mniejszości, zdecydowanej mniejszości. z Namysłowiem jest trochę podobnie, tu nie chodzi o stricte reklame, ale oto żeby się podprogowo wbiło ludziom do głowy słowo "Namysłów"

Gość gość
Oj ty dopiero teraz zaskoczyles?

Gość gość
Kupiłem Namysłów Pils niepasteryzowane - totalne g****o, szczyny. Już tego g****a nie kupię. Zero piany a smakuje jak chemiczny ściek. Mam paragon! Pozdrawiam