Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninathenina

Jaki będzie najlepszy sposób aby utrzymać wagę?

Polecane posty

Gość Ninathenina

Jem Ok. 1300 kcal dziennie, przedtem jadłam około 1100 kcal i waga się wahała (Ok. 0,2 kg - 0,4 kg, co 2-4 dni, czasami stała w miejscu) potem waga spadała, gdy teraz zwiększyłam wzrosła od środy do wtorku (dzisiaj) 0,6 kg, czy nadal zwiększać kcal jak tak to w jaki sposób, czy po prostu jeść co chcę. A może macie jakiś inny sposób? Wiecie kiedy waga się ustabilizuje?

Gość Ninathenina
I czy jak pójdę w tą sobotę na urodziny i wiecie, zjem trochę tortu, jakieś tam paluszki czy inne przekąski odbije się to na mojej wadze?

Gość gość
Nawet dla takiej osoby jak ja czyli mało ambitnej te tabletki okazały sie na tyle skuteczne że dałam radę mimo wszystko schudnąć 10 kg.Taką miałam nadwagę.I wcale nie napracowałam się aż tak bardzo nawet nie musiałam się pocić ćwicząc czy biegając.Wystarczyła dieta i Foreverslim.

Gość gość
Po diecie zawsze musisz sobie dodać z jeden kilogram. Wiec sobie daj rezerwę jeszcze0,4kg. później zobaczysz x jeśli wciąż bedziesz tyc to robilas cos źle

Gość gość
Aby schudnąć stosowałam kilka środków i niektóre były skuteczne. Najlepiej na mnie sprawdził się suplement Slimcea, który w połączeniu z moją dietą dał najlepsze rezultaty. 14kg przez pełny okres kuracji.

Gość gość
To ile ty ważysz? Ja jem 4200 kcal przy wadze 93kg i nie tyję. Z tym że jestem chłopakiem :)

Gość gość
Dieta to nie tylko mniej jedzenia ale przede wszystkim zmiana nawyków żywieniowych. Jeśli zmieniłaś swoje nawyki, zaczęłaś się lepiej odżywiać, to powrót wagi ci nie grozi, nawet jeśli będziesz miała jakieś drobne potknięcia: raz na jakiś czas fast food, czy słodycz. Chodzi też o bilans kaloryczny, więc oprócz diety fajnie coś poćwiczyć, a nawet wyjść na szybki spacer. Kilka fajnych rad ma ta Pani http://szczepimy.com.pl/badz-aktywna-mama-cwiczyc-warto-a-nawet-trzeba/

Gość karinka778
Moim najlepszym sposobem na odchudzanie i utrzymanie później wagi jest African Mango http://szczupla-kobieta.pl schudłam w 3 miesiące 26kg ;) a jestem po kuracji 2 miesiące i efektu jojo nie ma ciągle trzymam wagę ;)

Gość szewwkowa
najlepiej żeby ci jakiś dietetyk to ułożył bo wbrew pozorom ustalenie kaloryczności posiłków i jadłospisu to nie jest taka prosta sprawa. sama zrzuciłam 15kg na ćwiczeniach i tabsach iqgreen ale żeby wagę utrzymać to niestety musiałam się udać do dietetyka żeby dostosował wszystko pode mnie.

Gość viktoria258
Słuchaj, kwestia ilości kalorii jest bardzo indywidualną sprawą i najlepiej abyś to skonsultowała z dobrym dietetykiem. Mogę Ci polecić dobrego fachowca, który robi diety przez internet, nie będziesz nawet musiała wychodzić z domu a przynajmniej bezpiecznie schudniesz https://www.facebook.com/hhlife.4u/