Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakładać rajstopy na wesele?

Polecane posty

Gość gość

W sobotę mam wesele i pojawił się dylemat odnośnie zakładania rajstop. W taką pogodę (prognoza 32 C) nawet bym o tym nie myślała, ale moja mama twierdzi, że to nie eleganckie i powinnam je mieć. Moja starsza siostra zakłada i nie ma nic przeciwko. Czy naprawde będzię to wielką zbrodnią jeśli będę miała gołe nogi? Czy dziewczyny w moim wieku (18 lat) zakładają rajstopy na tego typu uroczystości?

Gość gość
Nie.

Gość gość
w sumie to Twoja mama ma rację, elegancka kobieta na uroczystości nie idzie z gołymi nogami, z drugiej strony masz 18 lat to możesz tak iść, choć ja postawiłabym na pończochy

Gość gość
W taką temperaturę w rajstopach ci/pa się ugotuje

Gość gość
Powinnaś założyć. Możesz kupić 8 den i nawrt nie poczujesz, że masz rajstopy.

Gość gość
Mama ma racje. Elegancka kobieta zawsze zaklada rajstopy w sytuacjach oficjalnych, o ślubie nawet nie wspominajac. Zaloz ponczochy, cienitkie, ale KONIECZNIE. Z golymi nogami do oltarza nawet chlopki nie chodzily.

Gość gość
Odpowiedź jest jedna: brak rajstop jest nieelegancki i na taką imprezę nie pasuje. Ponadto tekstylia lepiej się sprawdzają w upały niż gołe, spocone nogi.

Gość gość
Rajstopki to obowiazek. Nogi wygladaja bosko. Cieliste z laycra;) i nozki mile w dotyku. Moge zrobic masaz w Takich;)