Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsddadsdds

Wstydzę się swojego chłopaka?

Polecane posty

Gość sdsddadsdds

Czy są tu osoby, które miały podobny problem? Jestem szczęśliwa ze swoim facetem, uwielbiam spędzać z nim czas, myślę o wspólnej przyszłości. Niestety mam (ze sobą) jeden problem - obawiam się przedstawić go znajomym czy rodzinie. Jest ode mnie młodszy, nie jest zbyt przystojny (ale podoba mi się i jest duży pociąg seksualny), wychował się w innym środowisku niż ja, co trochę rzutuje na jego styl bycia (nie jakoś mocno, ale jednak). Zanim zaczęliśmy być razem znaliśmy się długo i kiedyś nawet nie przyszłoby mi na myśl, że z nim będę, ale nasze drogi się zbiegły. Mimo, że jestem starsza to chyba jednak jestem mniej dojrzała od niego, skoro obawiam się "co oni sobie pomyślą"... Jak zwalczyć tę obawę?

Gość gość
dziwne...szczerze to mu współczuję..własna dziewczyna się go wstydzi...przedstaw go rodzinie i już. bez zbędnego zastanawiania sie jak będzie

Gość gość
Wloz mu worek na glowe (z dziurami na oczy tak żeby sie nie jebnal) i sobie chodzcie :D

Gość sdsddadsdds
"Wloz mu worek na glowe" Nie chodzi o sam wygląd

Gość gość
na dłuższą metę widzę to kiepsko

Gość gość
i nie wiem co to za różnice,ale jeżeli to kompleksy w stylu wyżej srasz niż dupę masz to marnie widzę nie tylko was ale twoje życie chociażby samej

Gość gość
może trochę obcesowo napiszę,ale rachunek za zryty beret prędzej czy pózniej przychodzi

Gość gość
jeżeli masz powody się go wstydzić to nie pasujecie do siebie,a jeżeli to twoje kompleksy to masz problem nie z chłopakiem,ale z glową

Gość gość
To zastanow sie po co w takim razie z nim jestes. Co to tak na prawde kieruje,bo byc z kims i wstydzic sie go...no milosc to nie jest.

Gość gość
Ja tez sie na poczatku wstydzilam swojego faceta, ale pozniej stwierdzialm "a co mi tam".. rozne pary chodza po swiecie i jestem szzcesliwa ;)

Gość babyachtebaby
Takie topiki pokazują jakie naprawdę są kobiety a zastanawialas się czy on się ciebie nie wstydzi taka z******ta jesteś pewnie ma dużego bo skoro nie przystojny młodszy pewnie niższy z patologii a pociąg seksualny jest no to?

Gość gość
Mam nadzieję, że cie zostawi. Nie zasługujesz na faceta.

Gość babyachtebaby
No to z ciebie niezła kur/Ewka jest

Gość gość
bO Nie ma wygladu ani modela, ani bad boya

Gość gość
10:36 Z niej żadna Angelina Jolie , gdyby tak wygladała miałaby przystojnego chłopaka z "wyżyn" :D:D