Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobitki kochane.Czy po orgazmie trzęsą się wam nogi

Polecane posty

Gość gość

Moja sąsiadka się chwaliła,że poznała kogos takiego,który jej robi przyjemnie.Mówiła tak jakby ją coś niesamowitego spotkało w seksie.Czy to możliwe?Byla podekscytowana seksem.Ponad dwie godziny trwał seks.Mowila,ze w życiu czegoś takiego nie miała z żadnym a ma 37 lat i z pewnością miła ich wielu.O co chodzi sama nie wiem.Widzialam tego pana.Taki zwyczajny szczuply wysportowany ,niczego sobie zadbany.Az mnie to ciekawi ,jak to jest z takim.Stsrszy troche i niepozorny jak na mozliwosci,jakie ona mówiła.

Gość gość
Ja tak miałam tylko z jednym partnerem, trzęsące się nogi, ciągłe dreszcze, pulsowanie tam na dole... ale przeze mnie się rozstaliśmy i on już nie chce mnie znać !! żaden nowy chłopak nie daje mi takiej rozkoszy jak tamten :(

Gość gość
Z zimna.Hehe

Gość gość
Mojej żonie się trzęsą nogi i do tego mrówki po twarzy chodzą, a i traci ostrość widzenia. :-)

Gość gość
Ha ha ha,ale ogier:). Serio, to moze mi sie nie trzesa,ale czuje slabosc w konczynach i calym ciele. Takie zarypiste odprezenie.

Gość gość
ja jak doprowadzam swoja zone do orgazmu to wiem kiedy to nastapi własnie po tym ze nogi trzesa sie jej jak galaretka całe lataja, np przy minecie na koniec mnie jeszcze nogami za głowe docisnie, a pózniej jest jakby bezwładna bez sił i musi chwile polezec, nie wiem czy ma taki orgazm jak wy opisujecie ale reaguje tak jak opisałem

Gość gość
Na pewno nie z zimna drogi panie ...hehehe

Gość gość
Nie mam pojęcia dlaczego tak na mnie działał, podchodził inaczej do tego tematu bo u niego priorytetem było to żeby mi było dobrze! :( a teraz każdy facet jak dojdzie zapomina o swojej partnerce... nie zwracają na nas uwagi :( był taki delikatny, czasem ostrzejszy jak chciałam, miał delikatnie dłonie i te jego palce.. nie wiem jak to robił ale gdy mnie tam lizał i wsuwał swój palec to byłam w 7 niebie :( chce mi się płakać jak sobie o tym przypominam... orgazmy były głębokie, przeszywające, zawsze musiałam odpocząć kilkanaście minut bo nie nadawałam się do niczego, tak krzyczałam z tej rozkoszy... a samą przyjemność nawet i przez godzinę odczuwałam, siostra mi strasznie zazdrościła takiego partnera.

Gość gość
Facetowi sie trzęsą nogi?Opowiadają faceci tutaj?

Gość gość
A gdzie takiego szukać?Zdradzicie tajemnice?Choc imie lub jakis priv tel czy cos takiego Proszę

Gość gość
kamil bo facet wiedział co robi, trzeba powoli delikatnie stopiniowo kobiete podniecac, i powoli powoli do celu lizac cipke, łechtaczke, wsadzic paluszki, itp. dla mnie najwazniejsze w pierwszej kolejnosci dac rozkosz kobiecie, a potem sobie wtedy kobieta wróci, a jak facet trzy razy włozy i sie spusci to po zabawie. ja pierwszy raz dochodze po ok 5 minutach, ale penis jest nadal twardy, nawyt powiedziałbym ze robi sie pózniej jak kamien i bzykałem tak laske przez 50 minut na rózne sposoby, 3 azy doszla

Gość gość
Sylvia mi mówiła,że jej kolezanka takiego miała.Wzdycha na samą myśl o nim.Podobno pisze wierszem SMS-y.Gdzie go szukać?

Gość gość
Ją mam tak za każdym razem odkąd jestem z obecnym partnerem już 4lata śmieje się że mnie że nigdy takiego przypadku nie miał tr,ese si w już podczas jego dotyku w grze wstepnej później w czasie i na końcu czyli ciągle trzęsienie się drętwienie ciała Krzyki i silne ściskanie chłopaka za ręce czasem potrafię go podrapać mega odjazd. Nawet w ciąży do 34tyg moje odczucia nie zmalały mimo że brzuch już spory czekam teraz porodu i następnego seksu

Gość gość
On był akurat spokojny, za to w łóżku... mmm... tak na co dzień wyróżniał się inteligencją i mądrością. Zobacz jak cię traktuje, stawiał przyjemność partnerki na pierwszym miejscu, pieszczoty zawsze kończyły się minimum jednym orgazmem a to zależało od tego czy miałam jeszcze siłę... tyle mi dawał a ja go zaniedbywałam :(

Gość gość
Nie wiem gdzie teraz jest.Podobno jest singlem.Samotny.Chyba wiem o kogo chodzi.

Gość gość
Spokojny?W seksie spokój?Co ty powiesz.Prosze powiedz cos jeszcze

Gość gość
Do 12:50.Znasz go ?Prosze powiedz mi o nim coś.Chce go poznać

Gość gość
Źle przeczytałaś... na co dzień był spokojny, nigdy ręki na mnie nie podniósł nie licząc klapsów które uwielbiałam ;) W łóżku przeciwieństwo spokoju, pozytywne przeciwieństwo, nic na siłę ale miał zawsze sporo ochoty. Nawet nie sporo tylko od groma.. nawet zmęczony o mnie dbał :(

Gość gość
Krysia. Powiedz11:44 o nim.Interesuje mnie taki ktoś.Skąd go znasz?

Gość gość
Kontakt do niego? Żebym umierała z zazdrości? Nigdy ! :(

Gość gość
dla mnie zmeczenie tez nie gra roli bo jak widze laske sexy to jest tylko jedna mysl zadowolic az padnie z rozkoszy, ale ja jestem chyba seksocholik, ciagle bym bzykał czsem musze kilka razy dziennie,

Gość gość
12:55 .Zdradz gdzie taki isnieje.Prosze

Gość gość
Przeciez przez ciebie nie jest z Tobą ,to dlaczego niby byla bys zazdrosna o niego?To ciekawe co mowisz.Az tak na Ciebie działa.Zagadaj do niego.Krok pierwszy.Przeproś,albo coś takiego.A jak nie chcesz to daj mi numer do niego.Proszę Cie

Gość gość
widzicie tak powinny byc zadowalane kobiety, facet daje rozkosz kobiecie lize jej itp a sam nawet jeszcze k****a nie wyciagnał ze spodni i tak powinno byc najpierw kobieta

Gość violeczka
Marzenie takiego mieć.Gdzie go szukać?

Gość gość
I tak do łóżka go od razu nie zaciągniesz. To jest prawdziwy mężczyzna. Obaliłam też mit gdyż nie był wielkim przystojniakiem ale strasznie mnie pociągał i seks był mega :( U kobiet również ceni inteligencje i mądrość, trochę się poznawaliśmy, wszystko miało swoje tempo, dzięki niemu uwierzyłam w siebie bo miałam kilka kompleksów. W ogóle nie zwracał na nie uwagi, dotykał mnie całą, całował, pokazywał że i tak się mu podobam.. :( pewnie będę tu płakała za kilka lat jak mój obecny zostawi mnie dla ładniejszej...