Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jako gość II

Jak facet może godzinami przez lata siedzieć na sex stronach

Polecane posty

Gość jako gość II

i to dzień w dzień. Przecie wy impotentami później jesteście przez to wieczne onanizowanie się.

Gość prawictwo pospolite 152
ale przynajmniej was nie gwałcimy .. Jakby nie gołe baby w interncie to gwałtów byłoby 5 razy więcej niż obecnie .. Więc gołe baby są potrzebne , bo pełnią funkcje rozładadowujące napiętą atmosferę

Gość gość
Też mi argument. Je taki obiad , piwsko otwiera i p****la sobie puszcza między czasie onanizuje się. Litości.

ty sobie nawet nie zdajesz sprawy o ile spadła ilośc gwałtów dzięki internetowi .. Ide o zakład , że o około 80 % , dzięki temu faceci nie mają głupich myśli i gwałtów jest mniej niż zabójstw

ja ostatnio piłem alkohol dokładnie 10 miesięcy temu .. Nie pije , nie lubie , nie chce no chyba ze mam urodziny wtedy sobie chętnie kupie pól litra

nie jestem impotentem , ale nie staje mi na widok odsloniętej nogi czy uda musi byc cos więcej, nie wiem stringi ? wypięta pupa , widioczny ``buttcrack`` ? odslonięty brzuch .. Nie podniecam się na widok odsłoniętej ręki czy kawałka kolana

Gość gość
Zabójstw w cale nie ejst tak dużo. ZObacz statystyki a dopiero się udzielaj.

Gość gość
prawictwo a jak często trzepiesz gruchę?

Gość gość
W 2014r. w Polsce liczba postępowań wszczętych w sprawie zabójstwa to 531, a stwierdzonych 526. Natomiast przestępstw zgwałcenia - liczba postępowań wszczętych to 2441 a stwierdzonych 1254. Najgorzej jak ignorant zabiera głos w sprawach o których nie ma pojęcia. http://statystyka.policja.pl/st/ogolne-statystyki/47682,Postepowania-wszczete-przestepstwa-stwierdzone-i-wykrywalnosc-w-latach-1999-2014.html

Gość gość
a miejsca gdzie ludzie nie mają dostępu do internetu ? Są bardziej zagrożone gwałtami

Gość gość
W pon. o 20.50 na Polsacie był dokument dot. gwałtów w Indiach na dziewczynkach i kobietach.

tak , ale pamiętaj ze jeden gwałciciel moze miec kilka postępowań i może nawet zgwałcic i grasowac na wielu kobietach to ze było 2441 postepowan nie znaczy ze było 2441 g****icieli g****icieli mogło być 500, tylko problem ze ich trudniej złapać niż morderce , robią to po kilka razy

Gość gość
To są przestępstwa ujawnione a co jak kobieta nie zgłasza bo jest zastraszona albo własny mąż ją zgwałci? Zero tolerancji dla przestępców.

dziewczyny , z nami nie jest aż tak zle potrafimy docenić wasz wysiłek

Gość gość
Robimy to żeby kobiety nie straciły swojej pracy, powinniście to docenić.