Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge zlozyc wniosku na 500 plus bo nie mam ubezpieczenia zdrowotnego

Polecane posty

Gość gość
mam jedynie pity za ten okres.2014-2015 i swidectwo pracy za okres od 31.12.2015 do 20.marca- bo tylko 2 miasiace pracowalam na umowe o prace. potem 21 do 30 maja zlecenie. i na to mam dokument o rozwiazaniu umowy. a suma sumarum pracowalam od czerwca 2014. i udalo mi sie znalesc tylko 2 rachunki do umowy zlecenia.

Gość gość
przecież informacje o dochodach ze stosunku pracy i ubezpieczeniu zdrowotnym urząd jest obowiązany na mocy ustawy uzyskać samodzielnie (mówię o 500+)

Gość gość
Do U.P. jasne ze potrzrbujesz swiadectea pracy z ost miejsca pracy, jak nie masz to idz do pracodawcy o wydanie duplikatu, jak pracodawca sie zlikwidowal to dok.muszą byc w archiwum panstwowyn lub cos w tym stylu.

Gość gość
udalo sie wszystko zalatwic. latanie od urzedu do urzedu. w zusie uzyskalam zaswiadczenie o okresie skladkowym. dzieki temu zxarejestrowalam sie w up. nie mam prawa do zasilku. a potem zdarzylkam jeszcze zlozyc papiery na 500 plus. napewno dostane bo nie mam dochodu. a za 3 tyg. ide do pracy. zalatwilam sobie. zaczyna sie powoli znow ukladac.