Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kkiniaa84

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz. 3

Polecane posty

A Malami ????? Proszę o niej nigdy nie zapominać bo to największą wojowniczka!!!!!! Ciekawe jak tam Elfica ma ktoś z nią kontakt???

Gość gość
Gonia jakie gorsze dni wyładowywanie się, kulturalnie zapytałam a później wyraziłam swoje zdanie. Twoja osoba budzi dużo wątpliwości dla mnie od samego początku. Z ciekawości to jak długo już jesteś na tym forum bo nie kojarzę Cię w ogóle jeśli chodzi o stymulację, pojawiałas się chyba na chwile przed transferem a wydaje Ci się ze wszystkie rozumy pozjadalas, Ty i Twoje koleżanki z innego forum które poinformowały o wypadku i bliźniakach. Brawo!

gosc kim ty wogóle jestes ? co ty sie mnie uczepiłaś? Ja nie jestem małą dziewczynką abym sie tobie tłumaczyła co jak i dlaczego!

Pierwszy raz widzę tutaj kogoś o imieniu...Magda! Musisz dobrze sie pod kogoś podszywać i najwidoczniej ja ci tu przeszkadzam . No przykro mi jesli myslisz że trafiłaś w sedno mojej osoby to się pomyliłaś..:)))

Gość gość
Gonia brak słów...

Gość Magda, to nie jest dodawanie sobie tygodnia. Generalnie lekarzowi zawsze podaje się tygodnie skończone, ja zawsze miałam wpisywane dokładnie tygodnie i dni, a w szpitalu przed porodem podczas ktg położne zawsze pytały mnie o tydzień trwający (leżałam od skończonego 39tc), tak więc urodziłam w 40tc i 3 dniu, a na wypisie mam wpisane ze w 41tc.

Gość gość
gość dziś masz rację. Jeszcze należałoby dodać, że Gonia zadziwiająco szybko odzyskała zdrowie i siły po wypadku, po którym rzekomo walczyła o życie... Dziwne to wszystko...

Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś głosowanie w sprawie refundacji ivf w warszawie!!!!!

Gość gość
Kinia bedzie ,bedzie, Musi byc !!! Lodz jest to i Warszawa bedzie:) golf

Gość gość
Czasem na forach zdarzają się takie osoby jak Gonia ;) nic tylko czekać na rozwój wydarzeń. Magda

Gość gość
Dziewczyny wyluzujcie ok!!! x Magda - tak jak Morela pisze.. Np. 9t 3d to jeżeli ktoś pyta, w którym jesteś tygodniu to w 10.. A lekarze z reguły, powtarzam z reguły mówią o skończonych tygodniach.. Czyli, że jest się w 9 ;) A czy to taka straszna różnica.. x Cytryna - nie przypominam sobie żeby któraś robiła to badanie.. x Gonia - Magda była akurat na forum ;) jesteś chyba za krótko żeby pamiętać ;) aczkolwiek wątpię by to była ta Magda ;) x Golf - trzymam mega kciuki za jutro.. x Ja jestem w trakcie badań.. Teraz lecimy na urlop i po powrocie wyruszamy po rodzeństwo, ale po powrocie też komplet badań jeszcze :) x Malamii - też jestem ciekawa co u Ciebie.. x Biedrona1979

Gość gość
Gośćccc - Agusia już Ci odpisała.. Ona ma pcos.. Niech ona się wypowie, ale po to jest monitoring na bieżąco podczas stymulacji, aby nie doprowadzić do hiperki.. Lekarz wtedy stosuje odpowiednie dawki leków. Przy pcos zalecany jest niby krotki protokół, ale coraz więcej danych jest przemawiających za długim, bo wtedy uzyskuje się lepszej jakości oocyty i długi stosują przy pcos również. Na forum było parę przypadków hiperki.. Pamiętam 3 dobrze.. Ale nie masz co się martwić.. Nie ma zagrożenia dla zdrowia czy życia.. Aczkolwiek nie uważam też, aby taka stymulacja była obojętna dla organizmu.. No niestety coś kosztem czegoś.. x Kkinia - ja nie miałam crio.. Ale lekarz teraz na wizycie mi mówił, że jakoś od środka cyklu, mam na myśli owulację, przy sztucznym to nie wiem jak to określają dodają tyle dni ile ma zarodek.. Czyli jeżeli u mnie owulacja przypadnie na 14 dzień, a zarodek został zamrożony w 6 dobie, to transfer odbędzie się w 20 dc.. x Biedrona1979

Gość gość
Rano pobranie a o 15 -ej wynik.3 majcie kciuki. Golf

Gość gość Gonia2381
gość Magda Odczep sie odemnie i od mojego życia!!!

Gość gość
Gonia to jest forum, forum to nie życie. Każdemu wolno zabrać głos, tak samo jak Tobie. Nie jesteś pępkiem świata. Magda

Golf całym sercem z tobą. Kochane redakcja TVN pilnie poszukuje osób które zostały rodzicami dzięki ivf i chciałyby opowiedzieć swoją historię. P. Rudnicki 572-509-329

Gość gość Gonia2381
Golf Trzymam kciuki za pozytywne wieści..:)))

Gość gość
Golf - daj znać koniecznie.. Wow.. Trzymam mocno kciuki.. Kurczę emocje takie same jak za każdym razem... Biedrona1979

Jest!!!!!! Jeden z najlepszych dni w moim życiu " tak dla ivf dla warszawy" !!!!!!!!! Łzy szczęścia stają w oczach. Mi mam nadzieję że teraz się uda i nie będę potrzebować pomocy od państwa ale dla tych co nie mają pieniędzy to olbrzymia pomoc!!!!!!!

Gość zuzka1212
Golfik czekam na info o kolejnym forumowym rodzeństwie:)

Gość gość
Biedrona1979 pewnie myślisz o mnie ?czyli Magda 7814 , ale to nie ja czepiam się Goni. Za to doskonale pamiętam jak na temat mojej bety , czepiał się jakiś gość ze jest z kosmosu i ze sobie wymyśliłam ciążę . Moje małe szczęście ma już 13 miesięcy , zaczęła stawiać pierwsze kroki

Gość gość
Hehe.. Cześć Magda :D czytasz nas czasem... Fajnie.. Pamiętalam, że Twoja córeczka jest starsza od Filipa o jakieś 2 tyg.. Pamiętam też doskonale i gościa, który się Ciebie uczepił i jeszcze do zwolnienia lekarskiego.. Ech.. Szkoda gadać.. Mój synek 23.05 skończył rok i powoli się puszcza.. Ale nie chodzi jeszcze :) Pozdrawiam! x Kkinia - to prawda.. Brawo Warszawa.. Czekamy na Kraków i Wrocław.. Bo niestety te jedne z największych miast w Polsce jeszcze nie refundują.. I nie wiadomo czy będą :( x Golf - ??? x Biedrona1979

Gość gość
Biedrona 1979 , cały czas podczytuje forum

Gość gość
Urywa mi posty Pozdrawiam Wszystkie staraczki i mamusie

Gość gość
Magda 7814

Gość gość
Witam was wszystkie. No to jeszcze ja dołoze pare słów o Goni bo widze ,że koleżanka Magda nie ma zielonego pojecia o Goni. Spotykamy sie od czasu do czasu i w poprzedni weekend też Gonia była w Polsce i sie widziałysmy,wręcz spedzilysmy fantastycznie cały dzień rozmawiajac o wszystkim. Nie znasz jej, nie widziałaś jej wiec i sie nie wypowiadaj i nie krytykuj bo jest super babką z zarąbiscie wielkim doświadczeniem życiowym jak i zawodowym i nie jedna kobieta by jej tego pozazdrościła a co do wypadku to tez jej nie widziałaś wiec nie pisz jesli niewiesz jak jest naprawde. To nie jest osoba super wylewna wiec i zawsze tez mowi o tych najlepszych sytuacjach i nie wraca do tego co było nie przyjemne dla niej a wrecz cieszy się życiem i daje tyle pozytywnego ciepła oby takich wiecej ludzi było to by było ok. Więc wyluzuj kolezanko i zajmij sie sobą i swoimi problemami! Miłego dnia Nika

Gość gość
Nika, Gonia. Brawo! Naprawdę dziewczyny jesteście fantastyczne! Tak dalej! Widzę że dobrze się bawicie :) więc bawcie się dalej ;) To forum tworzyły kiedyś naprawdę fajne, pomocne a przede wszystkim prawdziwe i szczere osoby. Ale to było kiedyś. Osoby pokroju Goni czy Niki to już inna "bajka". Magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować