Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam taki fetysz związany z kobiecymi piersiami

Polecane posty

Gość gość

strasznie mnie pociąga ssanie i pieszczenie piersi. Pragnąłbym ssać piersi kobiecie, która ma lekką laktację, a ja mógłbym spijać jej mleko i pieścić drugiego sutka doprowadzając ją do orgazmu sutkowego. Czy to dziwne i nienormalne? Nie zawsze mam na to ochotę, zwykle podnieca mnie ogólnie naga, ponętna kobieta, ale jak mnie najdzie to pragnę tylko dobrać się do jej piersi i pieścić je oraz ssać.

Gość gość
To se ciężarnej poszukaj. Z takiej to istna cysterna! opić się mleczka można, aż się nosem wylewa.

Gość gość
@up Lekką laktację a nie cysternę. Podobno czasami młode dziewczyny nie będąc w ogóle w ciąży produkują niewielkie ilości mleka w piersiach. Mniejsza o to. Bardziej mnie podnieca sam fakt ssania i pieszczenia piersi, niekoniecznie z laktacją. :)

Gość gość
o tak jestem za, ogolnie uwazam, ze faceci zbyt malo czasu poswiecaja na pieszczoty tej czesci kobiecego ciala :) a ja tak to lubie... :D

Gość gość
@up Będąc anonimowym gościem trudno mi komukolwiek uwierzyć, ale jeśli mówisz prawdę to jest to ważna wskazówka dla mnie na przyszłość. :)

Gość gość
tak lubicie cycki tyle o nich gadacie, a jak przychodzi co do czego to jedna wielka lipa - szybkie ssanko, ciup...nie i hurrra! wielki finał... wielki..:/ kobiete trzeba dotykac, mocno trzymac w obięciach, całowac, piescic, ściskac.. kobieta chłonie całym cialem.. ;) a piersi to strefa silnie erogenna jakby jeszcze który facet nie wiedział.....xD

Gość gość
Podbijam temacik :)

Gość poddaj się
nie ma chetnych :)