Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tester

Czy pochwa może dać penisowi coś więcej niż usta?

Polecane posty

Gość gość
Jako kobieta napisze ze bardzo mi sie przykro zrobilo po przeczytaniu tego. Lezka sie kreci w oku. Ale nie bede plakac przez ciebie. Nie mniej jednak czuje ze masz problem. Moze obawiasz sie ze nie bedziesz w stanie zadowolic kobiety albo masz naprawde malego penisa. No cuz trudno. A nie udawaj ze chociaz masz na kim testowac. Mam nadzieje ze jednak znajda sie mezczyzni ktorzy wymienia za poch.

Gość gość
Koles ewidentnie masz problemy. Mam nadzieje ze faceci podbija temat. Z mokra, ciasna, goraca szpareczka nic nie moze sie rownac. Nie wyobrazam sobie lepszego miejsca dla mojego peniska niz cipka. To uczucie "rozdzierania", ciasnosci. To co nadmieniles o jezyku i podniebieniu, zapomniales ze w buzi sa zeby?

Gość Tadziotaki
Penisa bys sobie pokaleczyl probujac poruszac sie w ten sposob, wyobraznie to ty masz, ale kiepska.

Gość gość00004
Chyba o najwazniejszym wszyscy zapomnieli, a mianowicie pozycje seksualne. Zmieniajac je, kazda daje inne doznania a jest ich wiele. A w ustach nawet jak to masz jedna mozliwosc poriszania sie. W tym wypadku cipeczka daje o wiele wiecej. Ale co ty kozesz o tym wiedziec? Przeczytalem komentarze i cos widze ze jednak sie grubo pomyliles. Najpierw sprobuj. A noi i z ustani nie bedzie NAMIETNIE. Ale to tez pewnie ci obce. Poprawiles ni nastroj hehe

Gość gość
Jestem kobietą i sądzę, że większe doznania mam w pochwie. Tak jak u poprzedniczki robi mi sie przykro, bo ktoś tu chyba traktuje kobiete jak worek do spuszczania sie. Kobiety też mają uczucia, a Ty myślisz tylko o swoich doznaniach. Wyobraz sobie, ze w buzi jest bardzo duzo bakterii, a w pochwie? O wiele mniej. Co Ty właściwie o tym wiesz? Jesteś mało doświadczony. Poza tym usta ma każdy. Równie dobrze mógłby Ci obciagac facet. O ile dobrze wiem, to w ustach znajdują się żeby i w razie jakiegos wypadku, kobieta moze Ci odgryzc penisa, a pochwą? Nic Ci nie zrobi. O wiele lepszy orgazm jest gdy ma sie penis w dolnej dziurce niż w ustach. Naprawde jesteś niesamowitym egoistą myśląc tylko o tym, by Tobie było dobrze. Zdychaj.

Gość gość
Usta postawia kazdego fiuta na bacznosc, a kazda pochwa przyjmie go po jaja. Pomijajac odosobnione przypadki takiej egzotyki jak glebokie gardlo i singapurski pocalunek.

Gość gość
Nie wiem jak rozumiec przedmowce

Gość gość
Singapurski pocalunek nie jest rzadkoscia. Wystarczy dobrze operowac miesniami pochwy

Gość przedmowca
To powiedz to mojej żonie i tym co mialem do tej pory na boku, nawet nie wiedzialy co to jest...

Gość gość
No jak mozna nie rozumiec ze waginą nie postawisz fiuta bo ma "martwe wargi" a usta nie przyjmą fiuta po jaja? Singapurski pocalunek nie jest rzadkością, chyba w Singapurze!

Gość gość
No postawisz ustami, ale nawet jak wsadzisz calego do buzi to nie opatuli tak fajnie czlonka jak pochwa. Wystarczy zacisnac miesnie, wiele kobiet z ktorymi sypialem to potrafilo. Jak dla mnie usta i tak przegraja. Moze poprpstu nie jestescie zdolni do ruchania?

Gość gość00012
Mam wrazenie ze to sa poprostu ludzie z zapedami gejowskimi. Tyle w temacie. Jak ktos ma malego to nic nie poczuje wiec zostaje mu oral. Mowie to jakos facey, nie pizda.

Gość gość
blowjob jest czymś naprawdę przyjemnym, seks również, ale woląc blowjob zapomniałbym o partnerce i jej przyjemności, która jest dla mnie satysfakcjonująca. a jako facet jesteś typem szkodnika, który wykorzysta kobietę i zniechęci ją do miłości i seksu. chyba, że będzie mieć partnerki, które do tego nie dojrzały.

Gość gość
No ok ale teraz odnies sie do jego argumentow. Dla kobiety mineta tez jest czys przyjemnym, czesto bardziej niz seks ale zadna nie robi takich prowo w meska strone. Odnies sie prosze do jego argumentow :( to gdybys mial wybierac pod siebie bylby to blowjob?

Gość gość
wybrałbym seks, bo daje dużo doznań. pieszczoty oralne to także seks. po co się ograniczać, jak można mieć wszystko? jak jakaś para chce się naprzemian pieścić oralnie, niech się pieszczą. ;) z moją pierwszą dziewczyną uprawialiśmy petting i ja ją lizałem, a ona mnie nie. było tak przez godzinę i było to dla mnie przyjemne, bo jej było dobrze. później przeszliśmy do seksu, lodów itp.

Gość Kredek
Hahahahahah! Ukamienować Testera! Jesli zniknął z Ero to odnaleźć ! zgonoić a potem zabić! Kobieta przez niego płakała! Mężczyźni byli oburzeni a ten piertolony prawik mial czelność założyć temat!

Gość gość
to pytanie typu czy facet moze dac cos wiecej swojej mamie niż miłość i pieniądze? :)

Gość gość
A co do tego z jezykiem mozecie sie jakos odniesc? Plakala i to pewnie juz nie jedna.

Gość gość
Tu nie chodzi o ograniczanie sie, nie odnosicie sie do jego argumentow. Jakies eksperymentu z jezykiem etc, wy musicie podbic temat bo my kobiety nie wiemy co czujecie. Szczerze? Po takim czyms mam ochote byc sama.

Gość gość
ale co z językiem?

Gość gość
"usta nie są tak ciasne to po pierwsze. Nie ma takiego tarcia." - "Czy ty to kiedykolwiek robiłeś? Czy twoja dziewczyna nie zaciskała twojego penisa językiem do podniebienia? Po prostu trudno się tam było wcisnąć!". A zeby??

Gość gość
ale co w tym dziwnego, jak kocham faceta to kocham mu obciagac, wiec co za roznica czy do buzi czy w c****oo. moi partnerzy nie byliby nimi gdyby byli flejami lub nieokrzesanymi ogrami, wiec nie ma problemu z tego typu sprawami. natomiast komus tak dla zabicia nudy i spotykanym bez przekonania na pewno nie wzielabym do buzi. reka albo c**a, ew. o***t.

Gość gość
Nie wazne. Won teraz obrazil was jako kobiety. Uwlaczyl waszej godnosci. Natura obdarzyla was cudownym cialen, walorami i uwazam ze to pochwa winna byc uwazana za najlepszym miejscem. Ja przynajmniej tak mam. Moze inni beda chetni odniesc sie do jego argumentow, ja nie mam sily. Nie ma nic zlego w seksie oralnym, ale takie porownania?

Gość gość
odnosząć się do jego argumentów, kobieta nie jest głową do loda. może lubić lody i nie widzę problemu w seksie oralnym. ale samo podejście jest głupie i czyni kobietę ustami i pochwą. to jakieś bzdury. natomiast wspomnia też, że jego zdaniem lepiej pieścić kobietę ustami jak uprawiać seks.

Gość gość
To moze wszyscy uprawiajmy seks oralny i zostawmy klasyczny, bo po co skoro daje to samo a nawet wiecej?? On wydaje mi sie byc nie zdolny do wspolzgcia z pewnych wzgledow, musi nadrabiac jezykiem

Gość gość
dla mnie temat jest bez sensu, bo lubiąc seks oralny lubię też klasyczny choćby z satysfakcji z tego, że kobieta ze mną jest, oddaje się, jest jej dobrze. to raczej doraźny wybór, nie debata na temat tego, czy nie lepiej seks ograniczyć tylko do minetki i loda. to egoistyczne patrzeć tylko na swoją przyjemność, a myśl, żeby ograniczyć seks do minetki wynika raczej z nieznajomości ciała. z drugiej strony, kobieta może kochać minetki, czy to złe? mimo to pomysł z brakiem seksu wydaje mi się nienaturalny, a autor tematu nie zasługuje rozważania.

Ludzie ! Czytaliście jego pytania? nie wspomne o temacie bo szkoda mojego zachodu. Nie bronie Testera bo nie potrzebuje zadnej obrony a jedynie współczucia że zdecydował sie postawić pytanie ;) rózne rzeczy tu już czytałem i nie spotkałem sie z takim oburzeniem a do tego roztkliwienie Pań. Tester nikogo nie obraził i nie ubliżał za to wielcy tego padołu obrzucali go pomidorami. No lekarza ! Ilu tam fanatyków klasyki było za tym by po nim pojechać a mało kto raczyl odpowiedzieć. Dbrze że na koniec ktoś sie zreflektował o co to całe bicie piany;) Mam nadzieje że Tester od kwietnia jeszcze żyje po tylu klątwach wysłanych w myslach pod jego adresem hahah. Rozpatrywał zagadnienie z perspektywy faceta odnośnie narzadów czyli odczuciu Testera. Wyciągając wnioski z własnych doświadczeń mądre lub głupie (poddaje prywatnej ocenie) postawił pytanie. Nie napisał że pochwa jest do dupy! Nie napisał że nie nawidzi kobiet! NIe powiedział że jest gejem! Zrobił jedno tylko przestepstwo !!!! Okrutnie i z premedytacją oskarżył kobiety ! Nie znam faceta który nie lubi lodzika ! Nie twierdze że tacy nie żyją a mówie jedynie że nie znam! Idźmy dalej . Kazdy facet chyba i tu podkresle tyc których znam !!! miałby ochote na finał w ustach swojej wybranki!wiec według nie korciło go o zapytanie. Nie mieszał w to odczuć emocjonalnych, worków na sperme i uprzedmiotowienia naszych Pań. Wiele się tu mówił o penisie i wibratorze? że zawsze twardy i nie pije piwa kontra żywy i zerka z pod łba podrygując haha lub porównywnie facetów do ogierów czy byków rozpłodowych odwieczna woja jajka czy kury a jednak kazdy pyta. Nikt nie płacze i nie porusza sie tak przy takich tematach bo jasno okreslny jest obszar zagadnienia. Co więc sie stało że ktoś tak strasznie poczuł sie urażony zakladajac nawet temat o tym? To że kobiety czesto wykrecając sie szukaja jedynie sposobu? to że nie lubiac zabaw oralnych uciekają sie do odleżenia swoich pieciu minut w bezruchu? A ilu facetów mazry by ich zona zrobiła im taką niespodzianke ? Ilu musi zafundować wczasy czy nową pralke? To jest to uprzedmiotowianie i na to mozna że wqrwiac a nie na testera który tylko zapytał! Byc może celowo by dać komuś do myslenia. Nie wazne czy prawik , pedał czy gimbus ze szkoły co nie zdał biologii bo jedno jest pewne! Kto czytał jego pytanie i argumenty moze sprawdzić że nie chodziło mu o obrażenie kobiet a o ustalenie czy faceci mają takie same odczucia co on! Złapcie go i zabijcie za to że śmiał obrazic az tylu ludzi. Ja postaram sie odnieść do pytania. Tester jesli jeszcze nie dopładła Cie inkwizycja kafeteriańska to wiedz że Kredek uważa że pochwa jest lepsza od ust!!!! Dlaczego ? Bo w pochwie odnosze wrażenie że mam kontole nad penisem , kontroluje ruchy oczywiście do czasu ale jednak i zawsze moge uzyc forteli by nie eksplodowac zbyt szybko.Poza tym szybciej moge sie rozkojarzyc co daje mi dodatkowy czas tak bardzo wyczekiwany przez Panie! A w ustach? nie mam kontroli , rozpalają sie moje zmysły i nie panuje nad niczym a do tego receptory wzroku pobudzają bardziej widząc usta ! Gdyby do tego dodać mozliwośc skończenia w ustach to umieram po kilku chwilach jesli oczywiscie ona tego zechce. Aby jednak do tego doszło muszą byc spelnione warunki: Partnerzy dbajacy o to by dawać i brac siebie czerpiąc rozkosz . Po drugie świadomość naszych pragnień czyli w tym przypadku faceta ( bo przecież nie każdy musi lubieć) a po trzecie odwzajemnienie spelnienia partnerce. Czyli? Oburzenie tych pudernic które robią mężowi laske za pralke jest sluszne! Nie masz racji Tester i gówno sie znasz haha bo one wiedzą lepiej! A Ty chciałeś im tylko z gęby pochwy porobić i obyś szczezł hahaha- tak zyczy Ci co druga a co trzecia cieszy sie że jej stary ma bęben z piwa tak duży że męczy go siedzenie przy stole patrzac w ekran a laptop spada z brzuszyska i nie doczyta tych Twoich reforamtorskich pytań. Szczescie PiS wygrał wybory i może robienie loda zostanie prawnie zabronione jako nie katolickiebo przecież usta to nie narzad płciowy i zaraz kazdy chciałby 500+ na gębe dostać! Gdybys to Tester czytał jednak kiedyś to dodam że optymalna opcja to korzystanie z dwóch mozliwości na przemian. Nie był bym soba gdybym na koniec nie dodał że najcudowniejszym dla mnie jest mozliwość połączenia ( pochwa +moje usta) i wtedy gdybym musial to nawet bym zrezygnował chyba z loda i zaoszczedził bym kupując przepieknego mausera z dobrą optyką zamiast pralki haha. Pozdarwiam wszystkich oburzonych i zniesmaczonych .

Gość gość
Kredek dziś [02:23 placa ci za pisanie obszernych postow o 2 w nocy czy dopalacze zazywasz?

Jak Was czytam to mam wrażenie że każdy z Was co innego przczytał w pytaniu! hahaha Każdy odniósł sie do swoich bolaczek? Załózmy komitet obrony pochwy i komisje sledczą która ustali czy Tester nie jest muzelmaninem a pytanie nie jest jawnym atakiem terrotystycznym ! "Czy pochwa może dać penisowi cos wiecej niz usta??????? ". To nie było: " Co uwielbiasz lepiej?" "Co powinieneś mówić o pochwie ?" "Kobiety maja usta zamist pochwy" czy "Po co nam pochwa skoro kobieta ma usta i zamiast kłapać stale bez sensu może połykac kootasa" Przeczytajcie raz jeszcze temat na głoś jesli macie kłopot ze zrozumieniem. A co kto sobie juz doczytał poza tekstem to go własnie zabołalo i poruszyło.Wyglada na to że ile wpisów tyle było tych pytań testera hahahahaha I to każdy widze sklonny do rozmów haha Nawet "Von" ktos napisał hahah obrońca pochwy i miecza;)

Nie byłbym Kredkiem gdybym nie namalował tego co mysle a poza tym patrzac na czas czy nie uważasz że u Ciebie w gmnienie może być druga w nocy a gdzieś w Canberra jest za pietnascie jedenasta rano? a w Tokio po dziewiatej ?