Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Niegrzeczny 2 latek

Polecane posty

Gość gość

Mam kłopot z dzieckiem, które nie potrafi się sobą zajac ani przez chwile. Nie ukrywam ze jest w tym sporo mojej winy, bo wydaje mi się ze latanie na każdy placz wlasnie teraz mi wychodzi bokiem :( Nie mam ani chwili dla siebie, wstaje wcześniej żeby się umyc i doprowadzic do porządku. Nie wiem już co z tym robic bo jak tak będzie dalej to chyba zwariuje. Jak tylko cos jest nie po myśli syna to ryk w nieboglosy (bo placzem nazwac tego nie można). Jak się czyms zajmie to i tak musi mnie widzieć, z nikim nie zostanie bo zawsze ja musze być (z reszta jest tak niegrzeczny ze nikt już nie chce z nim zostawać). Jest tak *****iwy ze trudno go dopilnować. Ze spaniem tez jest nie za fajnie (tylko ten problem akurat istniał zawsze) w dzień już nie spi albo czasem max. godzine ,wieczorem idzie spac o 21 a wstaje o 5-5.30. Już nie daje rady wstawac o 4.30 żeby wszystko ogarniać a wieczorem jak zasnie zmywac i sprzatac. Strasznie mnie meczy to ze musze spedzac z dzieckiem 24 godziny i wszędzie go zabierać ze sobą. Już się obawiam jaki horror będzie jak pojdzie do przedszkola :( Macie jakiś pomysl żeby to jakos doprowadzić do ladu i nie zwariować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować