Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 29 lat to nie za pozno na studia?

Polecane posty

Gość gość

Dlugie lata stracilam na walke z choroba, dopiero teraz budze sie do zycia. Znalazlam prace ktora mnie w*****a ale daje mi niezaleznosc. Chce cos zrobic ze soba ze swoim zyciem. Mysle by isc na studia zapczne na moj wymarzony kierunek ale boje sie bo kazdy Stuka sie w glowe ze za pozno it'd. Moje malzenstwo jest takie sobie, maz nie chce dzieci wiec co mi z tego zycia pozostalo? Mysle tez o wlasnym interesie ale nie mam kasy na start

Gość gość
Ludzie w wieku 40 lat idą na studia. To tylko kilka lat, a pracować będziesz musiała jeszcze kilkadziesiąt.

Gość gość
nigdy nie jest za pozno. koledzy z admin. opowiadali, ze pelno maja 35/40/50 latkow na zaocznych, bo w urzedach dali im takie ultimatum, wiec uszy do gory :)

Gość gość
tym bardziej ze pisiorki wycofuja sie z kielbasy wyborczej. za duze koszta aby zralizowac obietnice wczesniejszcze przechodzenia na emeryt. prawdopodobnie bedzie powiazanie ze stazem pracy - K 35 l, M 40l

Gość gość
No co ty. Całe ćycie można studiować, przynajmniej 90% kierunków (bo np awuef w wieku 50 lat trochę bez sensu, ale np angielski - czemu nie?)

Gość gość
nie za pozno,absolutnie nie,ja nie kontynuowalam studiow po 3o ,stce i bardzo zaluje.