Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze pomózcie mi

Polecane posty

Gość gość

Mam do sprzedania troche ubran (rzeczy S/M buty torebki), troche kosmetykow uzywanych, torbe na laptop, ksiażki Jestem w strasznie ciezkiej sytuacji... stracilam prace, ciagle szukam nowej (nietety bardzo male miasteczko na podkarpaciu). poprzednio pracowalam na zleceniu wiec po utracie pracy nie mam prawa do zasiłku. Pracowalam u kolesia w pubie to mi ie zaplacil, oszukal mnie i stwierdzil, ze zapomnial mi powiedziec, ze moja praca to bedzie praktyka i ze mi moe zaplaci a moze nie i ocywicie mnie straszyl i nie zaplacil (umowy nie bylo bo mu zaufalam i zgodzilam pracowac bez). zapozyczylam sie by miec w ogole co jesc. mam same dlugi. nie mam pieniedzy nawet na podpsaki.... dorabiam u starszej pani sprzatajc- to 200 zl miesiecznie - starcza praktycznie na nic :( bylam w mopsie, jedyne co mi dali to adres do caritasu po jedzenie :( pomozcie, kupcie cos ode mnie, lub moze cos moge wam zrobic przez internet? cos napisac? moj mail to : elaelka@op.pl

Gość gość
Wystaw rzeczy na olx.pl

Gość gość
od dawna tam mam i nikt nie odezwal ie ani razu :(

Gość gość
po co sie wysilac i sprzedawac cos? nie lepiej pod latarnie isc? :)

Gość gość
nie nie lepiej isc pod latarnie! skoro nie mam pracy to kombinuje jak moge by przezyc- sprzedaje co tylko mam i jesli tylko bedeumiala cos komus zrobic np napisac jakies pismo to chetnie sie tym zajme

Gość gość
szkoda mi ciebie autorko :( biedna jestes :(

Gość gość
Daj ogłoszenie i np. zajmij się opieką nad starszą osobą, dzieckiem, oferta sprzątania, opieka nad zwierzętami, albo po prostu wyjedź gdzieś do miasta.

Gość gość
Wystaw na ebayu lub allegro

Gość gość
Od kiedy stracilam prace ciągle daje ogloszenia takie - skutkiem tego mam sprzatanie u starszej pani za 200 zł miesiecznie. Niestetty to wciąż za malo.... my tu mamy 4 tysiące mieszkancow, nie ma tej pracy po prostu. wyjechac za granice nie moge dopuki nie spalce wszystkich moich zobowiazan. naprawde latwo jestmowic- wyjedz. ale jak ja mam to zrobic skoro nawet na papier toaletowy mnie nie stac (podkradam go z biblioteki) a co dopiero na bilet na droge ;(

Gość gość
i co to as obchodzi??

Gość gość
A jak chcesz je spłacić mając dochody 200 zł ?, nie mówię o wyjeździe za granicę tylko może do większego miasta, ludzie latami dojeżdżają do pracy, albo opieka nad starszą osobą z mieszkaniem. Niedawno słyszałam o takiej ofercie w W-wie ( 2 tygodnie non stop przy starszej osobie z mieszkaniem i wyżywieniem i 2 tygodnie wolnego a zarobek 1500 zł), wystarczy poszukać i odwazyć się zmienić coś w swoim życiu.

Gość gość
chodzi o to, ze ja ciagle szukam! to nie jest tak, ze siedze i tylko czekam az ktos kupi moje rzeczy! na biezaco siedze , szukam codziennie wysylam cv, codziennie gdzies laze pytam, szukam. ie stoje w miejscu. tylko puki mi sie wszystko ruszy, musze miec cokolwiek by zyc tu i teraz....

Gość gość
Ale sama widzisz,że sprzedając drobiazgi ze swojej garderoby nic Ci nie wychodzi, więc zmień opcję .

Gość gość
Spakuj te rzeczy i jedź na bazar, ale masz marne szanse na zarobek, konkurencji szmateksów nie przebijesz.

Gość gość
Albo cos zrobisz albo umrzesz z glodu a nikt tu twoich rzeczy nie kupi. Sory

Gość gość
bazar dobry pomysl na pewno tak sprobuje. Czy trzeba miec jakies pozwolenie, zeby tam stac??

Gość gość
no i co na bazarze dostanie 15 zł z czego opłata ja wyniesie 5 zl ? dajcie spokój... za 10zł nawet obiadu się dziś niezje

Gość gość
roksa.pl dodaj tam swoje ogłoszenie oraz kilka zdjęc i nr telefonu będzie dzwoniło 20 klientów dziennie, wystarczy, że odbierzesz od dwóch i masz 300 zł w ciągu jednego dnia, a klienci są prawie zawsze mili i delikatni, możesz mi wierzyć

Gość gość
Kup bilet do Warszawy albo Krakowa i tam znajdź pracę. Możesz też wyjechać na pracę sezonowe w ogrodnictwie.

Gość gość
No i jagody już się w lesie zaczęły ...

Gość gość
Masz prawko ?

Gość gość
Asystent Kierownika Ośrodka Kolonijnego - praca sezonowa (lipiec i sierpień) w Iwoniczu Opis: Zakres obowiązków: Sporządzanie raportów żywieniowych Obsługa organizacyjna grup przebywających na terenie ośrodka Zamawianie towarów Czynności administracyjno-biurowe, obsługa urządzeń biurowych Wymagania: Dobra znajomość obsługi komputera (pakiet MS Office) Prawo jazdy kat. B Oferujemy: pracę w przyjaznej atmosferze z kompetentnym zespołem niezbędne narzędzia pracy (samochody, laptopy, telefony) zakwaterowanie z wyżywieniem

Gość gość
Sprzedawca - umowa o pracę Galeria Sanok Opis: praca na stanowisku sprzedawcy w sklepie odzieżowym Obowiązki obsługa klienta; praca z towarem zgodna ze standardami VM przyjętymi w sieci prace porządkowe w salonie. Oferujemy stabilne zatrudnienie; zakupy na preferencyjnych warunkach; możliwość rozwoju zawodowego; grafik dostosowany do potrzeb pracownika; niebanalną atmosferę i pracę w dynamicznym zespole. Wymagania otwartości na kontakt z klientem; szybkości działania; zaangażowania i otwartości na zmiany; wykształcenia minimum średniego; doświadczenia w obsłudze klienta (mile widziane).

Gość gość
A z jakiego miasta jesteś autorko, możesz napisać ?

Gość gość
Kasjer - Sprzedawca Praca Pepco Poland Spółka z o. o. / Sprzedaż / Obsługa klienta / podkarpackie / Sanok; Tarnobrzeg ul. Kwiatkowskiego, Rzeszów ul. Krakowska (1/2 etat)

Gość gość
Pracownik do odczytu gazomierzy Praca Poczta Polska S.A. / Praca fizyczna / Sprzedaż / Obsługa klienta / podkarpackie

Gość gość
Magazynier (m/k) Miejsce pracy: Tarnobrzeg Nr ref.: MAG/TRN/0616 Obowiązki: kompletacja dostaw, przyjmowanie i wydawanie towaru, wydawanie towaru i dokumentacji osobom uprawnionym, terminowy wyładunek i załadunek towaru, składowanie towaru zgodnie z przepisami BHP, zabezpieczanie mienia przed kradzieżą, zniszczeniem i uszkodzeniem, odpowiedzialność za powierzone mienie, obsługa powierzonego sprzętu (wózki widłowe, przenośniki, dźwigi), przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji magazynowej, wykonywanie bezpośrednich poleceń przełożonego oraz przestrzeganie przepisów BHP. Wymagania: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna (warunek konieczny), uprawnienia do obsługi wózków widłowych (mile widziane), dyspozycyjność i chęć do pracy, odpowiedzialność za powierzony sprzęt i wykonywane obowiązki. Oferujemy: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, wynagrodzenie w formie podstawy + premii, pracę na dwie zmiany od poniedziałku do piątku, przyjazną atmosferę pracy, oferta dotyczy pracy tymczasowej. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą formularza internetowego. Agencja Pracy Tymczasowej Trenkwalder Benefit Sp. z o.o. (nr cert. 136) www.trenkwalder.pl

Gość gość
dziekuje za ogloszenia, ale zadne ie jest wmoim miescie, a na kazde w moim miescie juz sie zglosilam :( laze po sklepikach, kwiaciarniach i pytam, wszedzie nie.... nie moge powieziec jakie to miasto, bo wtedy to juz nic nie znajde- tak zaiwstni są ludzie u mnie w miescince. dodam, ze pieniadze potrzebuje pilnie tu i teraz, bo jak prace znajde dajmy na to w tym tygodniu to i tak wyplata bedzie dopiero za miesiac.....

Gość gość
Tobie się po prostu nie chce pracować ... chcesz mieć kasę teraz i tu i koniec ...

Gość gość
daj mi prace a nie oceniasz!