Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kilka slów prawdy o ciąży: pocisz się jak słoń, upał to koszmar, jestem grubsza

Polecane posty

Gość gość
18:43 jejusiu jaka tępota bije od ciebie...no piszę ci, że albo jesteś bardzo głupim facetem albo kobietą, która się podszywa. Po stylu widzę, że jesteś kobietą. Odpowiedz na jedno proste pytanie: rodziłaś już? Pewnie nie... Coś każe ci przesiadywać na forum kobiecym...czyżbyś chciała ciąży a nie mogła? Bo ton masz właśnie taki "chciałabym a nie mogę" tak brzmisz, obrzydzając kobietom ich wygląd po porodzie.

Gość gość
ehhh jestem facetem , wchodze tu z nudów . dla zabicia czasu. pisze jak jest po porodzie. zona rodziła dzieco przez cc . podac klinike? nazwisko gina ? poco. pisze uczciwie jak zmieniło sie ciało zony po porodzie. wiadomo jedne laski maja farta i wychodza bez szwanku... bez rozstepów, zwisajacego brzucha itd ... ale to chyba mały procent ... .

Gość gość
ja mam tak samo. do tego maz wczoraj gapil sie na tylek takiej laski a teraz taka moda ze posladki odkrywaja:(

Gość gość
rozumiem ze ciężko przełknąć to co pisze ale oswajajcie sie z nowym wyglądem po porodzie. siedzie czesem z kumplami na piwie co nie maja żon dzieci i słysze gadanie . zobacz jaka mega sliczna mauska, zadbana szczupła itd. heheh tylko oni nie wiedza jak ta sliczna milfa wyglada nago. rozstepy, wiszacy brzuch i wiotkie piersi. to co widza to opakowanie . stanik pusch up. luzna sexi koszulka zakrywa beden i rozstepy..... natury nie oszukasz z grawitacja nie wygrasz. rozumiem ze macie powody do w****ienia. bo facet tylko zrobi i tyle. to wy ponosicie koszty utraty urody ale decydujac sie na dziecko chyba macie swiadomosc ze wasze ciało zmieni sie po porodze i bedzie ciezko doprowadzic je do stanu z przed zajscia. wszystko to genetyka. zerknijcie na swoje matki tak będziecie wyglądać.

Gość gość
18:21 ale on czy ona,właśnie mówi jak to wygląda bez owijania w bawełnę. Wy możecie się tutaj pocieszac ze będzie ok,ale co to zmieni?

Gość gość
19:09 no przestań już się kobito podbudowywać, wiemy że jesteś bezpłodna. TEN WĄTEK NIE!! JEST O WYGLĄDZIE PO CIĄŻY. Dlaczego tego nie rzoumiesz, tłuku do mięsa? Tutaj miało być o samopoczuciu w ciąży, a c ty jako :facet" możesz o tym wiedzieć? głupi jesteś a raczej głupia

Gość gość
19:12 nie musimy się pocieszać, znam kilka przykładów że wróciły do formy sprzed ciąży więc wierzę że i mnie się uda. nie rodzę po 30tce więc łatwiej mi będzie. poza tym siłownię mam we krwi

Gość gość
zachowujesz sie jak mocherowa dewotka.

Gość gość
żal mi was:) ja jutro kończę 33 tydzień, mam na plusie 10-12kg nie wiem dokładnie, ale mam tylko w brzuchu i piersiach na szczęście te kg:) nigdzie indziej nie przytyłam, ręce i nogi nadal jak patyki:) zadyszki brak, upał mnie wcale nie męczy, nie jestem obolała, po prostu jakby nie brzuch to bym ciąży nie czuła:) dziwi mnie, że ciąża was tam męczy, ja jestem w drugiej połowie 8 m-ca i czuję się ok, a tez sobie wyobrażałam, że już w 7 będę grubą, sapiącą lochą, a tu zaraz 9 miesiąc o taka niespodzianka:)

Gość gość
19:33 "żal mi was" brzmi fałszywie zwłaszcza z tym uśmieszkiem. A mi żal ciebie, bo masz na tyle ograniczoną wyobraźnię że ci się wydaje, że skoro ty się czujesz dobrze to inne ściemniają pewnie. Gratulacje ale ogólnie jesteś nieprzyjemna i taka "skoro ja mogę to i inni" a to tak nie działa :/

Gość gość
19:33 do tego Ci opowiem że ja pomimo ruchu dużego jak na ten miesiąc, też przytyłam 12 kg do 33 tygidnia ale niestety nie tylko w brzuch poszło i piersi. Poszło też w uda, tyłek - ja mam po prostu duży tyłek teraz i to jest mój duży kompleks. ciesz się że ty tak nie masz.

Gość gość
Fajnie było porozmawiać na początku , jednak te trolle śmierdzące które za wszelką cenę chcą nas dobić glupim gadaniem zniechęcily mnie do dalszego pisania. Powodzenia dziewczyny i autorko , łącze się w bólu z tymi które czują się jak ja Damy rade , zobaczymy dzieciaki i poczujemy się super. Buzka

Gość gość
Dziewczyny wspolczuje wam szczerze. Koncowka ciazy latrm to dla wiekszosci masakra. Ja rodzilam w maju, pierwsze i drugie dziecko - polecam. Co do wygladu coz takie uroki ciazy. Zrzucicie wszystko. Ps. Przy cc nie rozcina sie miesni tylko rozsuwa. A po samym zbiegu jest mozliwy plaski brzuch, wiem bi sama takowy posiadam po 2 cc, wiec gosc ktory rwierdzi ze nie jest w bledzie albo sciemnia

Gość gość
20:12 i 17 dziękuję i pozdrawiam Was :* Nasze dzieciaczki wynagrodzą nam trudy. 20:17 żałuję, że wcześniej nie myślałam o konsekwencjach zajścia w ciążę końcem listopada...ale cóż, najważniejsze że dzidzia jest :)