Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na codzień muszę nosic obcisłe SLIPY bo pała mi ciągle staje !!!

Polecane posty

Gość gość

No dzisiaj jak stanąłem w biedronce przy warzywach i z naprzeciwka stanęła jakaś dorodna mamuśka i tak się jej fajnie cycki bujały to odrazu mi stanął. Wrzuciłem pomidory i nie mogłem odejśc bo namiot miałem taki, że ani go poprawic do góry bo ze spodni wyskoczy a do dołu to wiadomo że się nie da. Kilka dni temu obtarło mnie w nogach i nie założyłem slipów wcale. Miałem tylko krókie spodenki. Byłem w pociągu i wiedząc co się może stac odrazu w kiblu zwaliłem konia. Później siadłem na siedzeniu a za 2 stacje naprzecwi mnie siadła fajna suczka. Poczułem jak zaczyna się unosic więc wstałem i chciałem się przesiąsc w inne miejsce. Problem taki że jak już wstałem to zobaczyłem że wszędzie zajęte. Szedłem przez pół jednostki aby tylko wolną czwórkę znaleźc. 5 albo 6 dziewczyn patrzyło mi na spodnie. Kurvva no wstyd taki, że ja pierdolę. Kto też tak ma ?

Gość jolciaXD
Żołnierzu, a jakiego kalibru masz armatę?

Gość gość
powinienes byc prawdziwym mężczyzną jak arabowie i gwałcic te polskie suki feministyczne

Gość gość
Armata jak armata. Nie za krótka i nie za długa. A to tak bardzo się liczy ? Ważniejsze są inne rzeczy aby dobry seks był :P

Gość gość
No właśnie czasami to tak mnie nachodzi, że ciężko się ogarnąc. Jeszcze gdy widzę nagie półdupki albo legginsy. Boże, sapię wtedy jak pies :D Kurde, muszę sobie chyba zaraz zwalic bo już się podniecam :D

Gość gość
Chciałabym być facetem i mieć takie dylematy.