Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja żona jest tempa mysle o rozwodzie

Polecane posty

Gość gość

siedzi caly dzien na internecie obiad nieugotowany podloga w kuchni lepi sie

Gość gość
wypoleruj podloge jezorem dobry psie

Gość gośćfefef
Spytaj ją jak się pisze słowo "tępa" i wyjaśni się czy jest inteligentniejsza od ciebie, czy też jesteście siebie warci.

Gość gość
No jak ona jest tempa, a nie tępa to faktycznie lepiej ją zostaw, będzie z korzyścią dla niej, może kogoś bardziej inteligentnego pozna, a ty spotkasz równie inteligętną i nie tempą kobietę jak ty ;)

Gość gość
marne prowo

Gość gość
To wez sobie mondrom

Gość gość
bo większość bab jest tępa, ich spełnieniem marzeń jest siedzenie w domu gotowanie i sprzątanie

Gość gość
dlatego większość mężczyzn wybiera kobiety, tylko menszczyzni żenią się z babami

Gość gość
ale ja tez jestem kobietą i tam twierdze,z mało którą pogadasz o czymś więcej niż o dzieciach, obiadach i mopie

Gość gość
Wpółczuję doświadczeń, gościu wyżej. Ty jesteś wyjątkiem od tego co piszesz, jak mniemam ? :-)

Gość gość
weź poczytaj chociaż kafe, najwięcej udzielających się jest na topiku o tym co na obiad albo ile godzin dziennie sprzątam dom, a np juz na temat brexitu tylko kilka wypowiedzi

Gość gość
Ja niestety też w swoim otoczeniu zauważam, że większość kobiet potrafi tylko o tym rozmawiać. Staram się takich unikać.

Gość gość
A kafeteria to skupisko takich kobiet. Inteligentne kobiety tu nie siedzą, niestety taka prawda. Nie można porozmawiać na normalne tematy, tylko: "Jak często myjecie podłogę?, Mąż mnie zdradza, jak wyżywić rodzinę za 600 zl miesięcznie, jak wyczyścić kibel, w oczekiwaniu na dwie kreseczki, starania o dzidziusia" itd. Uprzedzę pytanie: Tak, ja też jestem tępa. Sam fakt, ze tu wchodzę, tracę czas już o tym świadczy. Staram się ograniczać, mam nadzieje, że w końcu odejdę z tej wylęgarni prostaków.

Gość gość
" Uprzedzę pytanie: Tak, ja też jestem tępa. Sam fakt, ze tu wchodzę, tracę czas już o tym świadczy. Staram się ograniczać, mam nadzieje, że w końcu odejdę z tej wylęgarni prostaków. " Hahaha

Gość gość
Jakie naokoło pisanie. Powinnaś raczej to napisać tak jak innych opisujesz czyli "Staram się ograniczaś tępote. Mam nadzieję, że w końcu przestanę być prostakiem". Tak jest mniej owijania w bawełne, no bo skoro gustujesz w przebywaniu z tępakami to o co to oburzenie ?

Gość gość
Ja mam tępego faceta, nie mam z nim o czym rozmawiać,taki prosty chłop, co tylko praca fizyczna i piwo po pracy, nie powiem bardzo pracowity, pieniądze też niezłe przynosi ale intelektualistą nigdy nie będzie, strasznie mi brakuje rozmów na poziomie, niestety poleciałam na wygląd i teraz mam, bo co jak co ale jest MEGA przystojny, nie odejdę bo dziecko jest i seks super, może kiedyś jak dzieci odchowam

Gość gość
Ja jednak radziłabym rozwód tempych panów z kafeterią !

Gość gość
09:25 ale tępaczka

Gość gość
Tempa rzona, tempy monrz...

Gość gość
9.18 domyślam sie, ze jesteś jedną z tych tępych kur domowych, które interesuje tylko to, co zrobić na obiad? Nie odpowiadaj :)

Gość gość
Prowo zalozyla kobieta,przeciez to wiadomo a wy sie jaracie i dowalacie jedna drugiej.

Gość gość
jak ci przeszkadza bałagan = posprzątaj jak chcesz zjeść obiad = ugotuj PROSTE! I kto tu jest tempy ze tego nie rozumie? 🖐️