Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn uzależniony od internetu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam pytanie do Was. Mój pełnoletni syn spędza przy komputerze po kilkanaście godzin dziennie, co odbija się na naszych rachunkach. Gra w gry, lecz przede wszystkim, jak sam mówi "montuje filmy". Przerabia jakichś chłystków z internetu. Szczerze mówiąc nie rozumiem tego, jest to dla mnie dziwne i zbytnio się tym nie interesuję, lecz martwi mnie to, że mój syn daje się omamiać tym ludziom. Mówię mu, aby nie siedział tyle przy tym komputerze i głupotach, lecz on mówi, że "montaż tyle wymaga". I że stara się to jak najlepiej zrobić, a innym ludziom się to podoba. Kilka razy przechodziłam przez jego pokój i widziałam co on tam przerabia. Według mnie jest to stek bzdur ten cały montaż, lecz nie wiem co z tym fantem zrobić.

Gość gość
i goowno ci do tego co robi z wolnym czasem szmato

Gość gość
I co w tej sprawie poradzić? - zapomniałam dopisać

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać. Jestem zaniepokojona o syna i chciałam zapytać się o radę.

To jest dramat i masakra. Nic innego nie robi tylko cały czas siedzi w internecie. Przegląda i gra w gry. Ileż można siedzieć przed komputerem? Jestem po rozwodzie i dzięki kancelarii http://adwokat-markowicz.pl/ mam nad synem prawo do opieki, a mąż ma ograniczone. Może się widywać z synem co dwa tygodnie w weekendy. Ja sama z tym walczę. Byłemu mężowi oczywiście nie przeszkadza, że On cały czas siedzi w internecie... Co można zrobić? Odłączenie nie przyniosło skutku, bo oszczędności wydał na swój internet bezprzewodowy LTE. Co jeszcze mogę zrobić? Przecież Mu tego nie zabiorę, to za Jego pieniądze....

Gość gość
Pewnie montuję filmy na YT a na tym można jeszcze nie źle zarobić jak ma się wielu widzów - ale to wymaga czasu by zyskać sławę