Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhudzina

Lato, słońce, upał i wieloryby zaczynają wychodzić na ulice :D

Polecane posty

Gość gość
13:11 idiotko to nie patrz! po co tam łeb odwracasz? ja jak nie chce to nie patrze.. I nie pier...dol że same grube się tu wypowiadają bo ja jestem szczupła ale nie mam problemu z zaakceptowaniem tych ktorzy są grubi...duzo mam grubych w rodzinie.. owszem głupio mieć tyle nadwagi i tak sie ubierac, ja sama zawsze dobieram strój do akrualnej figury ale w co ma sie gruby ubrac na plaze, w suknie do ziemi? przecież gorąco jest... no w co one sie maja ubrac twoim zdaniem, durna babo

Gość gość
Ale wy jesteście durne! Tłuszcz wam już wyparł szare komórki z mózgu! Niech sobie każdy wygląda jak chce, niech waży i 200 kilo, ale niech swój obrzydliwy tłuszcz i wstrętne fałdy chowa pod stosownym ubraniem! Popieram autorkę w 100% :)

Gość gość
Dla mnie to nie wygląda nie smacznie i to nie z nimi jest problem, tylko z tobą. W ogóle się nie zastanawiam JAK to wygląda, bo to nie moje ciało i nie moje bikini. Blizny też cię tam obrzydzają? Bo np moja kuzynka ma paskudną bliznę na brzuchu, ale jej nie zakrywa - pewnie ludzie pokroju autorki mają z tym problem, ale to w dalszym ciągu jest wasz problem, a nie mojej kuzynki.

Gość gość
A ja sie zgadzam z autorka, bo wczoraj bylam na plazy i widzialam kilka grubasek w strojach jednoczesciowych, zabudowanych, wygladaly swietnie, az faceci sie ogladali, a jedna jadla salatke i pila Cole light to mowie wam, wygladala pieknie, az przyjemnie bylo popatrzec. :D

Gość gość
ja jestem szczupła, ale nie wyśmiewam innych jak autorka i co po niektóre. Niech sobie nosza ubranie jakie chcą, niech jedza co chcą, co wam do tego? robią wam tym jakas krzywdę? a wy takie idealne? niejeden ten "wieloryb" jak to autorka napisala ma lepsza buzie od was chudzinki. taka prawda!

Gość gość
Wolałabym mieć brzydką twarz co można jakoś zatuszować makijażem niż wielkie tłuste dup/sko którego nijak nie da sie ukryć

Gość gość
autorko gó..wnotematu, jak taka jesteś mądra i zadufana w sobie to chyba powinnas sie cieszyc, ze mozesz błyszczeć na tle "kaszalotów"?

Gość gość
13:32 jak masz ryj jak hebel to żaden makijaż nie pomoże, co najwyzej chirurg plastyk, i to nie na każdą twarz

Gość gość
13.23 teraz wiemy, ze jesteś brzydka! to grube dupsko jak napisałaś można zrzucić i mieć figurę jak ta lala! a ty swojej brzydkiej twarzy nie zamalujesz niczym, żadne kosmetyki nie pomogą, tak sobie to tłumacz, ze kilo tapety pomoże zakryc brzydka buzie. Brzydkie jest brzydkie, umalowane czy nie zawsze brzydkie.

Gość gość
13.32 miało być teraz wiemy, ze jesteś brzydka! to grube dupsko jak napisałaś można zrzucić i mieć figurę jak ta lala! a ty swojej brzydkiej twarzy nie zamalujesz niczym, żadne kosmetyki nie pomogą, tak sobie to tłumacz, ze kilo tapety pomoże zakryc brzydka buzie. Brzydkie jest brzydkie, umalowane czy nie zawsze brzydkie.

Gość AutoreczkaŚmiecieczka
Nie wiem ile masz w metryce autorko, ale tok myślenia i kompleksy prosto jakby z gimnazjum. Przyznaj się czego tej kobiecie zazdrościsz ? Że jest szczęśliwa ? Że nie ceni człowieka po tym w jak mały rozmiar spodni wciśnie tyłek ? Że wie, że życie nie polega tylko na ładnej buźce i zgrabnej d***e, bo wygląd i tak przeminie ? Człowiek bez kompleksów nie nabija się z innych, a Ty to właśnie robisz. Gdyby wygląd tej kobiety tak bardzo Cię raził to byś sobie stamtąd poszła, a nie narażała się na - wg. Ciebie - nieestetyczne widoki. Sorry, ale jesteś idiotką.

Gość gośćchudzina
13:43 Jeżeli piszesz myśląc, że odpisujesz mnie to jesteś w błędzie kochana. Tamta wypowiedź nie jest moja. Ja akurat mam ładną buzię na moje szczęście :) Autorka

Gość gość
13:46 a ja mam ładną i buzię, i d...pę, i duszę, nie wyzywam ludzi od śmieci i kaszalotów. Niech każdy je co chce. Ty może i masz normalną buzię, nie wiem, ale charakter masz zgniły i pewnie kolegują się z tbą tylko picze twojego pokroju...

Gość gość
13:44 Tak zazdroszczę im miażdżycy, niewydolności oddechowej, zatorów w żyłach, cukrzycy itp itd :D jest czego to dopiero wierzchołek góry lodowej :D A najbardziej tego, że nie są w stanie bawić się z własnym dzieckiem bez zahamowań. Bo jak się położy na dywanie na plecach to ma problem taka grubaska przewrócić się na brzuch lub wstać :D Idź Ty się lecz na nogi moja droga bo na głowę już za późno :) 13:49 Ja nikogo nie nazwałam śmieciem (to ja tu zostałam tak nazwana) ani kaszalotem. A tylko słoniem i wielorybem co nie jest wcale takie obraźliwe :) to całkiem przyjemne dla oka zwierzęta :D

Gość gość
Autorko żal mi Ciebie, jesteś tak ograniczona umysłowo, że Tobie nie pomoże nawet leczenie w zakładzie zamkniętym tępa świnio :P

Gość gość
13.46 no a ja jestem szczupła, mam piękna buzie, super charakter i jestem inteligentna. Czego nie można powiedzieć o tobie, bo normalny człowiek takich rzeczy nie pisze. Masz zryty charakter i do tego jesteś głupia, nic sobą nie reprezentujesz, wstyd i wiocha!

Gość gość
Dlaczego slonica Katarzyna?

Gość gość
Tu autorka. Daję za kasę grubasom, żeby rżnęły mnie analnie :( Jestem przerażona :(

Gość gość
Mi tam grubasy na plazy nie przeszkadzaja :) niech sobie siedza i jedza, ich zycie to nie moje zycie. Ja ich nie obgaduje i jeszcze sie ciesze bo wtedy wiem ze ja lepiej wygladam :) pozdr

Gość gość
Z głową to ma coś osoba, która wie jakimi chorobami grozi otyłość plus niezdrowe żarcie a mimo to żre i żre i żre, tłusto, niezdrowo i dużo :) Samo bycie tłustym grubasem już jest zagrożeniem dla zdrowia i życia. Weźcie się zastanówcie kogo tak zażarcie bronicie. Ludzi, którzy przez własną głupotę lądują w szpitalach i są leczeni za wasze pieniądze tępe idiotki :o

Gość gość
Gruba chviala spodenki. Powinna chciec worek i isc do sklepu z workami a nie obrazac sklep tej pani. Oj grube potrafia byc złośliwe , tak jak rude bo wiedza ze ludzie ich nie toleruja i dlatego. Ja nie lubie bardzo grubych ale ich nie obgaduje gdy przebywam blisko nich

Gość gość
A autorka do milych nie nalezy. Zrypala tutaj pania, pojechala rowno po niej. Tamta tylko zdania napisala a ta pojechala jej chamska litania. Wredna kobieta

Gość gość
13:44 racja :)

Gość gość
JA ap. jestem gruba, bo mam problem z hormonami, a poziom cukru, cholesterolu w normie w przeciwieństwie do mojej mamy. Zawsze byłą szczupła, nigdy nie uważała na to co jest, zawsze cukier & tłuszcz., bo uważała, że skoro nie tyje, to jest ok. Mnie rypałą za dodatkowe kilogramy. No cóż. Niestety to wyniki badań pokazały kto ma zdrowszy styl życia, więc autorko z tymi wypocinami pójdź do d**y, bo tam Twoje miejsce.

Gość gość
Autorko masz brzydki brzuch wiec tez nie powinno byc ciebie na tej plazy bo nie moga na ciebie patrzec. Zrozumialas to zdanie? Zauwazylas ze wiele osob jest tutaj przeciwko tobie? Ona radośnie spędzała czas z rodzina i robila to co lubi a ty gapisz sie jej do talerza. Zajmij sie swoim talerzem swoim zyciem i swoim mezem bo jak bedzuesz taka podla to maz cie zostawi dla takiej jak tamta bo faceci wola wesole fajne kobietki a nie wredne małpy. Pozdrawiam ludzi tutaj

Gość gość
Mam grubą koleżankę. Ale ona potrafi ubrać się stosownie do figury. Ma chore nerki więc jest gruba. Taka jej uroda. Ale przy tym jest też bardzo zadbaną kobietą. Ubiór nienaganny, makijaż wycyckany. Eksponuje z***biście duży biust :D resztę chowa! Na plaży również bywa, ale nie zakłada szortów bo wie jak wygląda, ma lustro i widzi! Na plaży ma dużą chustę i strój jednoczęściowy. I nie jest jej gorąco. Chusta jest zwiewna i przewiewna! Widać tylko, że jest dużą kobietą, ale nie widać fałd, cellulitu i innych niedoskonałości. Każda kobieta, która ma coś do ukrycia to chowa to jak może! Każda, która ma wyczucie klasy i smaku :)

Gość gość
nie podoba się, to się nie patrzy. Jestem szczupła, bo chcę taka być, ale nie przeszkadza mi jak ktoś jest gruby, bo też taki chce być.

Gość gośćchudzina
Ale skąd Ty sobie wyciągasz wniosek, że ja nie jestem wesoła i radosna? :D lekko odstający to nie oznacza brzydki brzuch głupia istoto :) poza tym ja sobie wyćwiczyłam funkcjonowanie z wciągniętym brzuchem zarówno na plaży jak i w obciślejszych ciuchach :D

Gość gość
Obzarstwo to nalog. Nue badzcie zli na grubasów. To tak jak palenie. Niektorzy tak maja ze nie pracuje prawidłowo cos w mozgu odpowiedzialne za sytosc i ciagle jedza i mozg nie mowi stop

Gość gość
14:16 Tylko kiedyś futryna powie STOP dalej nie idziesz hahahahaha :D