Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhudzina

Lato, słońce, upał i wieloryby zaczynają wychodzić na ulice :D

Polecane posty

Gość gość
Haha autorka cos nie tak ma z lbem

Gość gość
14:16 no coz

Gość gość
14.16 nawet lekko odsajacy brzuch jest brzydki. ja mam płaściutki, nic mi nie odstaje, wyćwiczony, tak wiec spróbuj isc na plażę i się położyć obok mnie, fuuj chyba zwymiotuje...

Gość gość
14.16 nawet lekko odsajacy brzuch jest brzydki. ja mam płaściutki, nic mi nie odstaje, wyćwiczony, tak wiec spróbuj isc na plażę i się położyć obok mnie, fuuj chyba zwymiotuje...

Gość gość
14:22 Pogadamy jak będziesz 3 msc po narodzinach dziecka poprzez cięcie cesarskie cwaniaro i nie będziesz mogła intensywnie ćwiczyć :)

Gość gość
Do autorki, tak z ciekawości ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość gość
14:27 158 cm 46 kg. Zaspokoiłam Twoją ciekawość? :)

Gość gość
14.24 wiesz jestem 5 miesięcy po cesarce...zaskoczona co, dwa miesiące po ciąży wygladalam tak jak przed. a w ogóle co ty się tak usprawiedliwiasz? nie jesteś idealna, masz brzydki brzuch i nie chcesz tego przyjać do wiadomości

Gość gość
A ja sie trochę z autorka Zgadzam. Wiadomo ze nie kazdy jest szczupły i kazdy moze jesc co chce ale chyba bardziej chodzi o jakies granice dobrego smak. Osoba otyla moze fajnie wygladac na plazy jesli ma dobrany fajny kostium i na codzien dobrze dobrane ciuchy ale jak ktos ma spora nadwage i na sile chce sie wcisnac w rozmiar s i wszystko sie wylewa bokami to sory ale to wyglada okropnie i obrzydzajaco.

Gość gość
Oj tam bardziej mnie śmiesza nadęte szczypiorki wp*****lajace sałatkę i obgadujace ludzi... To dopiero trzeba byc frustratem by zamiast zając sie sobą i swoją rodzina interesują sie innymi.

Gość gość
ale z ciebie kurd**el! :P a podobno taka idealna jesteś! nie chodź na plaże!!!

Gość gość
Brzydki brzuch to jest z rozstępami i tłusty. A ja nie mam takiego. Tylko wystaje jakbym była w 3 msc ciąży. Zawsze miałam wklęsły. 5 msc to nie 3 msc kobieto. 2 miesiące to kawał czasu. Ja miałam powikłania po cc, miałam sączek, blizna się ślimaczyła, rana nie goiła się w środku dobrze. Chcieli mnie rozcinać i szyć na nowo. Trzy tygodnie chodziłam zgięta. Licytujmy się dalej ;) ja się swojego wystającego brzucha pozbędę w ciągu 2 3 msc :)

Gość gość
14:32 one są takie wredne i nadęte, bo żal im pupcię ściska, że one nie mogą zjeść takiego kiełbadronika (ze strachu o sylwetkę, bo chłop ją zostawi, bo się nie będzie podobała - niepotrzebne skreślić) no i żeby podbudować się i wylać jad bo już je zalewa (wiesz, o liściu sałaty jest się ciągle głodnym i złym) to leją szambo na kobiety, które mają w d..pie ciągłe liczenie kalorii i pozwalają sobie na ciacho, loda, kiełbaskę. O, właśnie, zaraz lecę na kiełbaskę do pobliskiego baru w lasku. Mniam :) Pozdrawiam, rozmiar M.

Gość gość
Haha zazdrościsz bo wiadomo, że faceci nie lubią wysokich kobiet :D więc postanowiłaś się pośmiać z kogoś filigranowych rozmiarów :) śmiej się do woli :) Mój mąż uwielbia mój wzrost i wagę

Gość gość
14:37 przesadzasz. Wielu lubi, bo wysoka kobieta to jak trofeum, kojarzy się z modelką itd. Sama mam wzrost przeciętny, 168, ale nie zauważyłam by wysokie miały słabe powodzenie ;)

Gość gość
Wiesz co autorko...jestes zwyczajnie chamska. Chyba musisz być bardzo nieszczęśliwa, że wylewasz swoje frustracje i obrazasz innych. Jestem szczupłą osoba i jestem z tego powodu szczęśliwa ,owszem.Ale i nie przyszłoby mi do głowy zachowywaxc się jak Ty. NIGDY..

Gość gość
14.33 a nie widzisz co napisałam? nie umiesz czytac ze zrozumieniem? ja jak moje dziecko miało 2 miesiące to wygladalam tak jak przed ciąża! czyli już 3 miesiące temu już tak wygladalam, teraz dziecko ma poł roku. kto się tu licytuje? na razie widze tylko ciebie. ja swojej karty choroby tu nie opisuje. to jest załosne nie sądzisz...

Gość gość
46 kg?suchotnica. Nie mów dziewczyno, że to prawidłowa waga, nawet przy tym wzroście..

Gość gość
Licz kalorie bo po za opakowaniem nie wiele maja do zaoferowania ;-)

Gość gość
autorka myśli ze jest idealna, a co chwile wychodzi ze do idealu jej brakuje. twarz, wzrost, brzuch hyyyy dalekie to od ideału, i jeszcze charakter zryty. ja jestem szczupla, ale wolalabym być gruba niż miec charakter taki jak ona. Zakochana w sobie, a jednak pisząc takie rzeczy leczaca swoje kompleksy :P

Gość gość
46 kg toc to ani cyca, ani d**y, zero kobiecości

Gość gość
gość dziś 14:37 przesadzasz. Wielu lubi, bo wysoka kobieta to jak trofeum, kojarzy się z modelką itd. Sama mam wzrost przeciętny, 168, ale nie zauważyłam by wysokie miały słabe powodzenie " X Kobieto ale mi komplement zadalas :) Dzieki. Mam 175cm wzrostu i zawsze maialm kompleksy z tego powodu. Zapamietam sobie co napisalas i będę sobie przypominać w chwilach zwątpienia. ❤️

Gość goscchudzina
Cycki mam duże akurat takie geny :P tyłek w sam raz do mojej postury. Cycki bym wolała mieć nawet mniejsze bo mi przeszkadzają :P A do Pani od cesarki. Gdybym nie miała powikłań po cc też już bym wyglądała tak jak Ty. Rozumiesz różnice oslico czy dalej nie? :o X Polacy to nie sa wysocy mężczyźni. Trudno jest więc kobiecie 180 cm znaleźć partnera znacząco wyższego od siebie. Ja mogę przynajmniej moje szczupłe proste i seksowne nóżki eksponować w szpilkach każdej wysokości. A taka wysoka to ma problem bo będzie wyższa od męża. mam koleżankę 183 cm jej mąż ma kilka więcej. Nie nosi butów na obcasie bo mąż przy niej się wtedy źle czuję

Gość gość
Jak to Polacy niewysocy? Przecież na kafe każda ma męża z kaloryferem na brzuchu (raczej boilerem :D ) wysportowanego i conajmniej 190 cm wzrostu ;)

Gość gość
15.14 tu ta pani od cesarki, też miałam powikłania, poważniejsze od twoich, ale karty lekarskiej tu nie będę opisywac. nie będę tak zalosna. a ty się tylko usprawiedliwiasz, ze ktoś wygląda lepiej od ciebie! jesteś taka załosna i glupia naprawdę, ze nie warto z taba pisać. żegnam, już mnie tu nie ma

Gość gość
Ta i przy poważnych powiklaniach po cc intensywnie cwiczylas żeby brzuch Ci zniknął. To jesteś wyjątkowo glupia istota w takim razie :) dla mnie ważniejsze było to żeby syn nie został polsierota. Teraz kiedy mogę ćwiczyć to ćwiczę. Nie mam idealnego brzucha bo lekko wystaje ale ja go przynajmniej nie pokazuje publicznie bo wstydu trochę mam. Tak samo jak moja koleżanka równie szczupła. Brzuch jej nie wystaje i co z tego jak ma rozstep na rozstepie. Więc kupiła ładny strój z majtkami z wysokim stanem i jest szczupła i smukła i nikt nie musi widzieć, że brzuszek ma cały w pregach.

Gość gość
Autorka nie dosc ze glupia to jeszcze mala i ma brzydki brzuch. Fuuuj Juz wole ta gruba pania ktora zarla kabanine

Gość gość
ale macie problemy z dupy wziete , nie szkoda wam zycia na takie jalowe dyskusje kto ile wazy , jak wyglada co je i gdzie ma sie nie pokazywac?

Gość Tam 123
Autorka to niezly pustak. Co masz do zaoferowania poza swoim wyglądem? Oczywiście zaraz powiesz że wszystko bo jesteś po prostu ideałem. no pomijając ten wystający brzuch. Kto Ci dał prawo do decydowania kto i jak ma ubierać się na plażę? Osobiście uważam,ze jak przystało na chodzacy ideał to powinnaś spędzać wolny czas w jakimś lepszym miejscu- dla ludzi pieknych i absolutnie nieobrzydliwych. Przecież takie slicznotki jak Ty nie powinny stykac się z plebsem. Współczuję tylko twojemu dziecku. Ja bym się paliła ze wstydu gdybym wiedziała jakie rzeczy moja matka wypisuje w Internecie. Jak obraża innych :o

Gość gość
Ja wolę być gruba i zejść na miażdżycę niż truć się swoim żmijowym jadem jak ty autorko. Co Cię obchodzi czyiś wygląd, czyjeś zdrowie, życie ? Widać zawistny i zazdrosny do granic możliwości z Ciebie babsztyl skoro jeździsz tak po każdym. Idź na liposukcje, będziesz lepiej wyglądać. Na głowę się leczyć nie musisz - na to już za późno, mądrzejsza nie będziesz.