Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona może?

Polecane posty

Gość gość

od grudnia 2015 spotykam się z jedną dziewczyną ja 20 ona 18 lat i mimo tak długiego okresu nie uprawialiśmy jeszcze seksu ona nie jest dziewicą 8 chłopaków ale nie mòwila z iloma to robiła ją jestem prawnikiem przed nią miałem 2 dziewczyny normalnie się balujemy i przytulamy ale zero seksu kiedy raz podczas oglądanią filmu chciałem to się odemnie

Gość gość
odsunęła i powiedziała nie nie teraz kiedyś ale nie teraz i tak jest do dziś . Problemem jest to ż e ostatnio zauważył em na jej szyi coś w rodzaju malicki ona oczywiście zaprzecz ale sam nie wiem czy jest możliwe że ona spotyka się balujemy że mną a seks uprawia z innymi cały czas o tym myślę nie raz mówiła że mnie kocha jest typem imprezowiczki dość często chodzi do klubów z koleżankiami brzemię (w piątki wtedy mam treningi ) Czy naprawdę tak może być kim ją dla niej jestem ni e chce jej zostawiać bardzo ją kocham

Gość gość
jest szczupła brunetką z dość dużymy biustem zgrabnie nogami pupewno ma taka że nie raz aż trudno mi wytrzymać ją jestem zwyczajnym facetem nie wiem może być jej się erotyczne nie podoba nie chce jej zostawiać czy powinienem czy ona naprawdę może mnie zdradzać sorry za błędy mam problemy z telefonem